Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
ralu_trancu spune:
Cine ce aragaz a cumparat lately, si ce ma sfatuiti sa cumpar. Nu unul f scump ca in momentul in care se muta mama pleaca cu el. N-am nevoie de rotisor la el.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
ralu_trancu spune:
Si mai vreau ceva! Sa ma vopsesc o nunatnta fff calda de ciocolatiu. Ce imi recomandati? Acum sunt un blond inchis, dar nu foarte si cu niste radacini......
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
krelia spune:
Asaaa, deci....(fara deci ), v-am trimis si praji-gogosele prin poza ..sa nu mai faceti scandal ca nu impart praji cu voi! (joookiiiing)
oana, mersicutz ..faza stii care e, ca asa din poze,a rata dragutzel insa, deh, materialele rudimentare de la birou..taiatul stramb...insa, mi-a dat o idee asupra modului in care vreau sa arate invitatiile...si daca reusim sa luam si cardurile la juma' de pret ...
Andita, zau, pai scapi mai usor si nu muncesti atat, nu mai stai sa tai tull, sa-l impaturesti, sa-l legi cu fundita..asa, ai saculetul gata, pui un trandafirash si ai scapat! Ramane de vazut ce punem in saculetz, ca variante sunt atat demulte.....
Acu', ia, sa va intreb eu pe voi - joi nasii sarbatoresc 4 ani de cununie....sambata cred ca mergem la ei, in "petit"...eh, ce naiba le luam noi?? Ceva de casa, da' ce? Cred ca vom da o fuga prin Victoria, ca acolo parca sunt mai multe magazine de cadouri, nu? habar n-am....
ralucutza, soacra-mea si-a luat zanussi...5 milioane (parca, sau chiar 4, nu mai stiu), in toamna...si isi face treaba..adica...ei gatesc, nu gluma, ca socra-miu e ciorbar, frate!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Andita spune:
Pentru marturii eu ma gamdeam la clasicele bomboane de ciocolata. Mai ales cele cu aluna la mijloc, aluna de padure, nu arahida. Asa le vad eu acum. Parca imi lasa gura apa numai cand ma gandesc....
Andita
ooana spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Krelia , eu am vb cu Adi si sper sa ajung sambata la Picasso.
Pisu , stii daca sambata e deschis la Picasso?
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
...abia astept, sa ne spui si noua ce vezi pe acolo....cum sunt preturile si daca te rog nu intrebi daca au tull elastic, asa informativ pentru mine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
anamariame spune:
Krelia, rochita preferata de tine de la Demetrios este o minunatie! Din pacate, pe mine o astfel de rochita nu ma avantajeaza pentru ca as arata ridicol pe langa prietenul meu, care e slabut. Cea care la care imi sta mie inima e destul de diferita. O sa ti-o arat intr-o zi cand o sa mearga mai bine netul, acum nu se incarca site-ul lor.Fetelor, ce va invidiez ca locuiti impreuna cu viitorii soti! Noi am stat impreuna in facultate, dar acum, pana la nunta, stam separat. Prin urmare nu putem sa investim in nimic. Dar recuperam noi dupa nunta. BlueEyes, multa sanatate surorii tale.Eu am inceput saptamana intr-o graba maxima, si se pare ca asa o voi si continua. Ieri am primit o super invitatie din partea unei prietene care se casatoreste la o saptamana dupa noi: sa le fim nasi. Si partea cea mai frumoasa este ca am acceptat. Acum nu imi fac probleme numai pentru nunta mea, ci si pentru a ei: cu ce ma imbrac, cum ma coafez (nunta e la Piatra Neamt) etc. O sa avem o vara plina la anul.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
ralnied1 spune:
Ana... sa fie intr-un ceas bun!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ooana spune:
Anamaria....bravo...si eu sunt in aceeasi situatie!
Prietena mea din facultate vroia sa se casatoreasca anul acesta si vroia sa ii fie eu nasa...si uite acu sta dupa mine, eventual face starea civila si nunta la anu! Eu ma duceam de nasa oricum si maritata si nemaritata...asa ca ne vine vremea sa ne gandim si la pregatirile de nasit!
Krelia...oare ce cadou sa duci la viitorii nasi??? Ceva decorativ pentru apartament??? Mie mi-ar place! Sau un asternut de pat misto din matase?? Sau o floare de apartament, un bambus de exemplu, ce zici? Ma mai gandesc!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
anamaria!
Si noi avem o prietena care a zis ca ne va lua de nasi...imediat ce-l gaseste pe ginerica!
oana, sa stii ca si eu ma gandeam la ceva decorativ pentru casa...flori, hm, ei stau in 2 camere si nu prea au spatiu...are ea destrule flori si nu stie pe unde sa le mai puna....e o idee...poate o floricica mica mica mica...care sa ramana mica ....un set de matase..iar ar fi misto...dar...io stiu...sa nu fie prea banal...cearceafuri....uf...sunt in impas!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
un serviciu de ceva? cafea, ceai, chiar de masa?
poze