Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Krelia, vrem si la Iasi!!!! Ne trimiti?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Krelia , paaai "io" ma gandeam ca ajunge mai repede prin mail...

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

Va multumesc tare mult ca m-ati adaugat pe lista si in acelasi timp ca m-ati ajutat sa ma conving ca este k cu nasii.
Iar pentru Krelia sa stii ca intr- adevar este vorba despre salonul rustic....
Cel albastru este superb insa nu am decat maxim 100 persoane si ni s-a spus ca am arata stingher pentru ca este mult mai mare...

Cat despre rochite am inceput sa ma uit prin Bucuresti insa nu am gasit nici una sa imi atraga in mod deosebit atentia ......tb sa ma mai documentez ...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

......pai nu-i frumos sa faceti discriminari.......pai e frumos, daca tot faci praji, Krelia iubyta trimite la toata lumea ....uite adresa mea e Tg-Mures B-dul .......

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by fany_23

Va multumesc tare mult ca m-ati adaugat pe lista si in acelasi timp ca m-ati ajutat sa ma conving ca este k cu nasii.
Iar pentru Krelia sa stii ca intr- adevar este vorba despre salonul rustic....
Cel albastru este superb insa nu am decat maxim 100 persoane si ni s-a spus ca am arata stingher pentru ca este mult mai mare...

Cat despre rochite am inceput sa ma uit prin Bucuresti insa nu am gasit nici una sa imi atraga in mod deosebit atentia ......tb sa ma mai documentez ...........

....frumos loc pentru nunti ai ales si tu si Krelia, de altfel inseamna ca voi o sa fiti 2 ....in acelasi restaurant, in aceeasi data dar in saloane diferite! Misto!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza la amiaz, dar asta e!!!
Am inceput sapt. groaznic.
Telefoane peste telefoane, e un dute-vino in birou.
abia asteptam sa se termine sa plecam si noi in concediu, ca ne-am saturat.
Weekendul asta toata lumea se pare ca atocat bani. Unii pe lucruri pt. nunta, bravo Ralu, ma bucur pt. voi, altii pt. ei personal.
Krelia sa stii ca si noua ne-a tras cu ochiul un robot/tocator/frulator de la Philips. Dar la pretul la care era, am zis ca mai bine asteptam sa i-a Clau banii, sau dupa ce venim din Grecia.
Nu am facut nimic deosebit in weekend, am avut niste contractii si m-am speriat, mai ales ca eram singura si nu stiam ce sunt alea si am inceput sa p'lang ca nebuna.

Daca tot suntem in Bucuresti luni, puteti sa-mi spuneti unde e bijuteria Kirio?
In revista scrie b-dul Lascar catargiu, nr. 25 (P-ta Romana).
macar verighetele sa le alegem si sa cadem de acord asupra modelului.
Altele mai superbe decat acolo nu am vazut.In Italia nu stiu cand vom ajunge, asa ca din Romania le vom lua. Nu ne trebuie cu piatra, mai recuperam niste bani.

Bun venit pe Fany!!!!

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Aolioooo ...abia am "udat" ustensila si voi ma si puneti la treaba!!!
Facem praji, daca trebe!!! Normal, si trimitem in toate colturile tarii, facem colet, trimitem si la urgentza !!
fany, super tare!!!! Iti dai seama, vom dantui amandoua in acelasi timp si nu numai...la distanta de cativa metri una de cealalta!!!
Beton! Hihihi, ce bucuroasa sunt!!
De curiozitate, cand ai fost de ti-ai rezervat restaurantul?

Fetele din Buc.,pentru baloane si aranjamente de flori, vb cu fata, va da ea o echipa tanara, super expeditiva si experimentata, ok?
Detalii in privat!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Krelia , zi-mi shi mie niste preturi pt marturii , daca stii... Thanks !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

Asa m-am gandit si eu ca e super ....nici nu ma gandeam sa stiu cine are nunta in salonul de langa mine.
Eu am rezervat salonul rustic pe la mijlocul lui august ...
Fetelor insa vad ca e o boala cea a "rochitelor Demetrios", dar sunt superbe....de vis chiar..
Am vazut si preferata ta Krelia si este superba ....
Eu acum ca m-am linistit cu restaurantul si nasii am alta problema cea a muzicii..nu cunosc si nu stiu de unde sa iau o formatie care sa merite si sa aiba grija ca totul sa iasa bine ....
Am citit ceva de formatii ....insa cum se face te poti duce undeva sa le auzi cum si ce canta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Giova, ai aici www.kirio.ro/verighete.php" target="_blank">http://www.kirio.ro/verighete.php adresa firmei kirio. Gasesti acolo si preturile pentru toate modelele. In ceea ce priveste locatia intra pe site-ul primariei municipiului bucuresti www.pmb.ro si gasesti acolo o harta interactiva.

Pupici la

Mergi la inceput