MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE
Raspunsuri - Pagina 9
Flower spune:
Te rog frumos , daca ai timp , adu-ti aminte si de mine ! Reiau : eu - 23.10.1975 , sotu' - 25.07.1974 , Vladut - 17.07.2002.
Daca nu , te rog explica-ne ce sa facem dupa ce adunam 4, respectiv 3 ani si cum e cu schimbatul sangelui !??
Flower spune:
quote:
Originally posted by oki
-rog pe cine stie engleza sa traduca cum se procedeaza la aflarea a ce va fi bebe, pe baza calendarului chinezesc dat de cineva anterior.
-ce sa-i fac daca in scoala ne-au invatat rusa si franceza
http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html
jos cu kilele in plus
Eu m-am laudat cateva mesaje mai-nainte ca aduc tabelul pe care-l am eu acasa , care e adaptat calendarului nostru , ca anul nou chinezesc nu e la 1 ianuarie si nu stiu cum au calculat aia de la Olivia , da' e ofiferenta intre cele 2. la mine n-am avut cum sa verific , ca cel pe care-l am eu e pentru 2002-2006 , ani de conceptie.
da' pana l-oi aduce eu , iata traducerile care te intereseaza pt. consultarea celui publicat la adresa data de tine :
Month of conception = Luna in care afost conceput bebe
Si urmeaza : ian , feb , mar , apr , mai , iunie , samd.
Mother's conceiving age = Varsta mamei in momentul conceptiei
G ( girl ) = fetita ; B (boy ) = baietel
Important : varsta mamei trebuie sa fie cea implinita in momentul conceptiei , deci nu cea pe care o va implini in anul respectiv. Iar pentru programari : atunci cand varsta se schimba , continui pe coloana urmatoare. Nu stiu daca m-am facut inteleasa ...
Sper sa ma tin de cuvant si sa va lamuresc si cu tabelul pe care-l am eu ! Daca mai ai ceva de intrebat , cu placere...
Numai bine !
simy spune:
Mirela as dori sa-mi calculezi si mie, te rog:
EU: 12.07.1976
El: 31.07.1976
BB conceput pe 03.11.2002(baietel)-este corect?
Si acum as vrea sa stiu cand sa ne apucam de treaba pt o fetita!
Multumesc frumos.
Flower spune:
quote:
Originally posted by Ven
Vrem si noi un calcul, saru'mana :)
Eu: 15 uanuarie 1976
El: 20 noiembrie 1973
Data ultimului ciclu ( ca a conceperii e un mister!!): 19 martie 2003
Multumim frumos!
Draga Ven , scuze pt. intarziere , da' abia acu' am apucat sa ma uit in Tabelul acela. Numai ca nu e prea edificator raspunsul meu si iata de ce : in tabel , data conceptiei este la granita dintre 2 luni asa (cum e adaptat el la calendarul nostru) , astfel ca :
- in perioada 3.03-1.04 ar fi iesit baietel , deci daca data conceptiei a fost 29.03-1.04 vei avea un baietel !! ;
- in perioada 2.04-30.04 ar fi iesit fetita , deci daca data conceptiei a fost dupa 2.04 , vei avea o fetita !!.
Orice-ar fi sa fie sanatos si sa va traiasca !
Sarcina usoara !
PS : Pentru celelalte fete interesate de subiect , am postat "Tabel chinezesc ...imbunatatit"!