MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aligali spune:

Mirela, draga mea, fii buna si calculeaza si pt. mine,ca nu am cum sa aflu nicicum aici in Finlanda.Medicii de aici au o 'cultura' medicala care nu doreste sa dezvaluie sexul copilului, asa ca te rog calculeaza si pt. mine!
Eu:3 nov. 1973
Sotzul: 3 dec. 1973
Data conceperii:10 feb. 2003(insarcinata in numai 6 sapt)
Si pt. verificare, am un baiaetel nascut pe 10 sept. 1999, si conceput pe 25 dec. 1998:)
Hai da-mi o veste buna:)
sa spune-mi algoritmul de calcul
Numai bine
Alina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Pentru tinatache

Draga mea, uite ca exista si exceptii dupa cum spuneam.
La fetita nu se potriveste. Si hai sa-ti expilic de ce. Nu mi-ai spus luna nasterii fetitei, dar daca spui ca e nascuta in 2002 atunci sigur este conceputa mai tarziu de luna martie 2001, ca altfel s-ar fi nascut tot in 2001. Deci ar fi trebuit sa fie baiat dupa acest calcul pentru ca in martie 2001 si-a schimbat sotul tau sangele. Daca era conceputa inaintea lunii martie 2001 atunci se potrivea.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa...sper ca da.
Referitor la un al doilea bebe din iunie 2002 pana in martie 2004 va fi fetita.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miry spune:

Eu nu prea aveam de gand sa fac al doilea bebic inca ,dar daca toata lumea vrea sa stie sexul inainte de concepere parca as vrea si eu o fetita in 2004
Asa ca Mirela draga te rog calculeaza si pentru mine:
-eu 19 noiem.1976
-el 9 octm. 1975
si puiutul nostru 29martie 2002(a fost conceput in 17 iunie)
Mersic
Mirela si Brienus

Mirela Nicu
Aalborg
Denmark
mirelasibrian@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Multumesc, Mirela. Andra a fost conceputa la sf. lui mai, inc. lui iunie 2001, deci nu prea se potriveste. Insa in continuare cred ca tot o fetita vom avea, la noi in familie sunt multe fete. Multumesc inca o data!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Pentru Aligali
Pentru baietel se potriveste, iar acum, bebele pe care-l astepti se pare ca ar fi fetita.
Hai sa-ti explic cum se calculeaza.
La anul de nastere al femeii se aduna 4 ani, iar la cel al barbatului 3 ani
ex.la tine
73 77 81 85 89 etc
la sotul tau
73 76 79 82 85 88 etc

Apoi te uiti in dreptul cui apare anul de conceptie al lui bebe ...dar fii atenta ca importanta este si luna pentru ca poate sa se nimereasca un an la ambii parinti.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aligali spune:

Mirela, iarta-ma ca te mai bizii putin....dupa ce fac calculul anilor, care e stepul urmator:
eu:...89,93.97.2001,2005
el:...88,91,94,97,2000,2003
Deci anul conceptiei, este la el....
Ce urmeaza acum???? Stiu ca ai calculat tu pt. mine, dar vrea si cumnatica sa inteleaga cum...
Mii de multumiri....sa dea D-l sa fie si o fetitza
alina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc pentru raspuns, dar pentru ca nu stiu daca am inteles exact cum se face calculul te mai rog sa calculezi si urmatoarea perioada buna pentru a concepe baiat... pina in 2004 la noi este exclus... trebuie sa ne „integram“ in societatea de aici. Astept sa-i raspunzi si lui Aligali... la fel ca si ea, nu am inteles pasul dupa ce adun 4 la mine si 3 la el...

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jannina spune:

MIRELAM,te rog calculeaza=mi si mie :
eu:05.04.1978
el:28.06.1974
as vrea neaparat o fetita( ma 'ucide soacra' daca nu ) in urmatorul an, spune-mi daca am sanse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Draga mirelam , saru' mana pt. explicatii. La mine se potriveste pt. Vladutz ( conceput in nov. 2001 ) si am sa calculez si pt. o fetita ( eu : 23.10.75 , el : 25.07.74 ). Daca nu ma descurc am sa-ti cer ajutorul !
O lamurire pt. calendarul chinezesc : eu am o versiune imbunatatita , din Olivia , in vcare e adaptat la calendarul nostru , ca anul chinezesc nu incepe la 1 ianuarie. Varianta mea e pe 5 ani , si tine pana in 2006. Cine vrea sa-i spun ce va iesi , sa posteze un nou mesaj cu calendarul chinezesc si v-ajut ! Da' de-acu' maine !
Spor la treaba ! Numa' bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

draga mirela

ajuta-ma si pe mine cu calculele, te rog
eu 7.09.1974
el 4.05.1972
bb mara 9.07.2001

am mai vrea un baitel. cand ar trebui sa ne apucam de treaba?

multumesc
mada

Mergi la inceput