MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE

MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE | Autor: PITI

Link direct la acest mesaj

MIRELAM,AM CITIT METODA PENTRU STABILIREA OARECUM EXACTA A CONCEPERII UNEI FETITE SAU A UNUI BAIETEL.EU AM OUN BEBE DE 11 LUNI CONCEPUT IN 2001 SI AS DORI O BEBITA CONCEPUTA IN 2004 ,IESE SAU NU ? TE ROG STABILESTE TU CACI CALCULELE LE FAC EU....... EU NASCUTA IN 1977,TATI IN 1978....ASTFEL DIN 4 IN 4 ANI-81,85 89;93,97,01;05 ETC.........SI LA TATI DIN 3 IN 3 ANI -81,84,87;90,93,96;99,02,05 ETC........DECI AM SANSE ? EU NU CRED CA AM INTERPRETAT BINE . MA AJUTI?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Draga mea, dupa calculul pe care il stiu eu, in 2004 ar iesi baiat pentru ca in 2002 si-a schimbat sotul tau sangele si pana in 2005, cand vi-l veti schimba amandoi (fiecare in lunile in care sunteti nascuti, pe care nu mi le-ai spus ca sa-ti dau un rezultat cat mai corect) va fi baiat.
Dac imi spui si lunile de nastere ale voastre pot sa-ti spun daca si baietelul iese bine in calcul.
Dar repet, este doar un test deci nu te baza prea mult pe el.

, care de ziua femeii implineste 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza spune:

Mirelam , as dori si eu ajutor.
eu : 11 iulie 1972
el: 3 iulie 1970
bb dan : 24 ianuarie 2000
Acum , adica in acest an ,am vrea sa concepem o fetita.
Ce sanse avem???
Cu multumiri
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Pentru primul copil se potriveste calculul.
Dupa calculul meu, anul acesta va iesi tot baiat....pana in iulie 2004 cand iti vei schimba tu sangele si abea dupa acea data va fi fata.
Dar cum le-am spus si celorlalte fete, tin neaparat sa precizez din nou, ca-i doar un test deci nu va bazati pe el.
Nu de alta dar nu as vrea primesc papara

, care de ziua femeii implineste 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani hesson spune:

hop si eu...chiar acum mai vrem un bebe si eu parca as vrea fetita. Am sanse?
eu: 14 nov 1974
el: 30 apr 1975
Alexandru (bebe) 9 febr 2001

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Mirela, si la mine....te rog. Chiar daca nu va fi asa macar ne distram:
Tata: dec 77
mama: iulie 80
as vrea sa stiu ce iese anul asta.....bb e deja in burtica, si are 2 luni

Multam si pupicei

Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Ia fiti atente la chestia asta. Eu stiu o adresa pe net unde puteti verifica si programa singure sexul copilului. E un calendar chinezesc. Copilul meu si ai prietenilor nostri au iesit exact asa cum era acolo. Singura exceptie a rezultat din faptul ca mama n-a stiut exact data conceptiei fiind la granita dintre luni. Verificati si pe asta si o sa vad si eu din datele date deja de voi.

Multa bafta, Maria

http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html

unde "woman's conceiving age" - varsta femeii la conceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valery spune:

Draga Mariailin,

Am facut calculul pentru mai multe prietene si a iesit perfect. Sper sa aiba dreptate si in cazul meu si sa fie o bebica.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

"Dacă femeia vrea un copil-băiat, ea trebuie să mănânce alimente sărate, iar dacă își dorește o fată, va alege alimente dulci.
Câteva experiențe realizate recent în Canada și Franța (de doctorii Jacques Lorrain și Joseph Stolkovschi) semnalează 80% de succese în predeterminarea sexului fătului prin anumite restricții regimului alimentar al mamei.

Alimentele sărate măresc cantitatea de potasiu și de sodiu la femeie și fără cea mai mică îndoială, determină o incidență mai mare de nașteri a băieților. De asemenea majoritatea legumelor verzi realizează concentrații ridicate de săruri de potasiu și sodiu.

Alimentele dulci, în special produsele lactate, au un conținut ridicat de calciu și magneziu. Dacă femeia își reduce alimentația la aceste produse timp de două luni premergătoare concepției, va avea probabilități mari de a concepe o fată."

Informatia de mai sus nu stiu daca este adevarata sau nu, dar nu pierdeti nimic daca incercati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Nu vreau sa fiu carcotasa dar eu, maaare devoratoare de dulciuri am un baietel.
Tabelul acesta are o anumita periodicitate ca eu nu inteleg cum si ce calculati?
Si eu mi-as mai dori o fetita in 2005 sau 2006.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Floare de colt - nu stiu cat de adevarat este - dar eu am o fetita si tot timpul sarcinii am simtit nevoia sa mananc dulce - nu as putea face socoteala kilogramelor de inghetat - si eu in mod obisnuit nu mananc dulce!

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput