Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Priveturi la toata lumea .

Uite asa imi place mie, ocupate / neocupate, zi sau noapte intra fetele pe un minut si se otmicesk la planiorka .

Lilia - mai fa o fata sau fie si baiat, dar tot in data de 26/09 sa vezi cum nu numai Ameliei i se va atrage atentia si-i vor fi adresate toate felicitarile .

Crinia - asta e, ti-a trebuit sa te cari tocmai la capatul lumii . Bine, incerc sa te linistesc - nu esti singura, Alina(Davina) tot e peste balta si vine ca o bufnita doar noaptea sa ne salute. Poate faceti voi o petrecere in lipsa noastra cit noi dormim . Dar asa mai incetisor ca de ne treziti atit va trebu .

Insa vad ca ea nu prea ne da de veste. Alina AU!!!!

Natalia, Elena - hai si voi cu mai multe detalii. Vrem sa stim ce mai faceti, cum o duceti. Si nu in ultimul rind care sunt sotiile lui Vladut .

O zi buna
_
38s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Taks, taks, taks, un pic zampred e ocupat, cum ajungem pe a doua pagina!!!!

Am fost toata ziulica plecata, acum m-am intors, si fug dupa Alex, pe urma trebuie sa gatesc , vreau o pauza!!!!!

Pupici!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Eh, LUCIA, eram foarte ocupata ieri si nu am apucat sa scriu ca lumea, si ce am scris nu a iesit chiar ceea ce gandeam,dar nu mai aveam timp sa rectific.
Ideea era ca te simti bine, te emotionezi cand lumea are grija sa te felicite personal( pe tine, pe bebe, pe sot, etc.)
Adica nu ceva de genul: la multi ani celor sarbatoriti!!
Iar ca mai sunt bebei sarbatoriti in ziua aia, nu ma deranjeaza, ideea era ca am avut emotii sa citesc: AMELIA, LA MULTI ANI, AMELIA SA..adresate anume ei...
Intelegi? Asa ca nu are cum sa ma faca al doilea bebe geloasa
Eu cred ca tu o sa nasti pe 5 octombrie ce zici? [:P] Ia sa vedem, haideti sa ghicim sa vedem cine e mai aproape....

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Atunci eu zic ca pe 7 octombrie!!!!

Noapte bune tuturor si vise placute!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare fetelor!
Multumesc pentru sustinere si vorbele bune.Eu nu am mai intrat pe aici de saptamina trecuta dar ma bucur ca am avut ceva de citit.

Cu intirziere ii spunem si noi Ameliei la multi ani ! Iti dormim multa sanatate ,fericire ,sa aduci bucurii parintilor si sa te ajute Domnul in realizarea tuturor viselor tale.Multa putere si rabdare parintilor,sa savurati ocice clipa alaturi de ea .Lilia pozici ceva de la mot ?
apropos de mot ,nasa Deannei ii in Ro. se poate taia motul si la anul ?
Lucia chiar zilele astea ma gindeam oare n-ai nascut ?Mergi in continuare ca o sa te ajute in travaliu .Te-ai hotarit ce fel de nastere preferi? cu medicatii ,peridurala,naturala ...?
Alina ce-ti mai face nazdravanul de Alex ?a mai invatat cuvinte noi ?
ma duc sa fac ceva papa pentru pui si promit sa intru mai des sa dau apelul.

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut la toata lumea!!!
Dupa cum spunea mai sus Lucia in sfirsit au aparut si bufnitele la otmicit.
Am o intrebare: cineva a auzit de baby einstein? Si daca da a practicat cineva aceasta metoda?

Mergi la inceput

Fetelor, sa ma plang... am facut-o azi dimineata...de toata frumusetea.
Azi vine fratele meu la Bucuresti si trebuia sa se duca Sotul sa il ia d ela gara.
Trenul ajunge la 6.45, el si-a pus ceasul la 6 ca stam departe de gara si .... ne-am trezit la 8!!!!!!!!!!!
Doamne, imi vine sa urlu. Saracul frate-meu cred ca inebuneste acolo. Telefon nu are ca e cartela romaneasca a lui e la noi, sa vina singur nu poate ca de, are si pentru noi geanta si sunt 2 mari si grele si probabil se gandea si el ca acus vine, acus vine... Of, ce sora mai sunt si eu....ma plang si eu.. dar mi-e asa o ciuda pe noi... e prima data in viata cand mi se intampla asa ceva, pursisimplu sa nu aud ceasul sau sa nu ma trezesc la ora care mi-am pus-o in gand.

Mergi la inceput

Bey, unde sunteti?
LUCIA, te-au apucat cumva nasterile si noi nu stim?

Mergi la inceput

hello!
Eu iarasi am fost plecata, asa ca n-am ajuns la timp la otmichit!

Lilia, a ajuns pana la urma fratele tau?Nu s-a pierdut?

Eu m-am pus pe gatit, si vreau sa ies azi cu Alex la plmbare mai tarziu, cand il iau de la cresa. N-am mai fost in parc de acum o saptamana.
Crinia, ce mai face baiatul tau, nu ne povestesti deloc despre voi!!!

Tovarish predsedateli, srochno sa va prezentati la lucru!

Hai ca fierbe supchik, ma duc sa vad ce mai face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Uh-ti cita lume pe aici si toti in forfota. Buna fetelor, sunt bine. Nu ma dati disparuta, a inceput weekend-ul deasta nu sunt prezenta.

Aseara nu am mai intrat pe aici ca iarasi sunt pe baricade cu gatitu, am facut un "pirog" cu mere. Pofta-pofta, nici nu ma asteptat sa iasa asa de gustos, mneam-mneam . Azi la dejun barbat-miu in voce a zis "Doamne - iti multumesc de asa sotie, sunt cel mai fericit" Da'pai ca sa zic de cum ma simt eu, sunt ca si in al 9-lea cer.

Ei si dupa atita lauda, deoarece am gasit faina de porumb (cam scumpa, 35lei MD 900gr) azi am facut o maliguta, fripturica si tot ce mai tre pe la ea ca ii era demult pofta . Si ce credeti ca aici ma opresc . De un an nu am mai mincat coltunasi, asa ca miine sa vezi cum o sa-i apar cu ei in fata, sa vedem ce o mai zice .

Vad ca v-ati pus pe ghicit cind ma apuca nascarea. Eu zic ca inainte de 10/10 nicicum, tre sa dea fata dovada ce e punctuala ca tati, de' samincioara lui . Dar la 17:20 avem programare la , sa vedem ce ne zice ea.

Lilia - sa stii ca nu sunteti unicii care au patit-o astfel. Am avut si noi parte de asa cazuri. Zic, e bine ca au fost toate cind era vorba de intilnit da nu de trimis sau dus, ca acolo e mai nashpa . Sa ne povestesti cit de tare s-a suparat frati-tu si cu ce l-ati bombonit .

Ma duc sa beau un ceai si sa ma mai intind putin, am mincat ca o si mi-i cam greu, of-of, mey-mey .

O zi buna, mai intru.
_
38s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput