Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
Davina, sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau!
Medicii nu mi-au spus care e cauza infectiei. Aici, pe DC, am gasit ca poate fi incepind de la o igiena proasta (sper ca nu e cazul, imediat ce simteam [si sotul are un niuh o schimbam, dar se mai intimpla sa venim de afara si treaba sa fie facuta deja) pina la raceala (si noi avem potiuni unde e numai parchet fara covoare si cum vara o lasam fara pampers cine stie se mai aseza ea...
Lucia, si eu stiam chestia cu arahidele, dar nu mai tin minte daca am aplicat-o sau nu. Tu, Lucia, parca mai ieri ne anuntai ca esti graviduta, noi te sfatuiam sa nu-ti faci griji cu problema aia a ta si acu uite e aproape momentul multasteptat! Nici nu-mi vine sa cred ce repede tece timpul!!!
Cu Lilia si Nata ne mai scriem uneori pe MSN, dar nu prea ne sincronizam, ca acum foarte des Paula ma ia de mina si ma duce la usa, adica vrea afara. Nu cred ca v-am zis, copila mea a asteptat sa iesim pe usa si si-a dat drumu' la mers si acu face km.
Sper in uichend sa facem ordine in poze si sa le pun pe cele de la aniversare!
Rodica si PAULA (02.09.04)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinkav spune:
Fetelor, dar se poate asa ceva???
Tovarish predsedateli, am inteles ca ati avut deja weekend, cu care vajnie dela sunteti ocupata?
La noi e lenea mare, as dormi in continuu, desi s-a inseninat vremea, parca e mai rau ca atunci cand ploua.
Alex a adormit, si am putina liniste. De azi dimineata alerga din camera in camera, arunca jucariile in hol, pe gresie, special ca sa se auda mai tare, pana la urma cred ca i-am inebunit pe vecinii de jos, si intr-un final au batut tare in calorifer!
Bine, am plecat, duminica placuta in continuare!
P.S. Lucia ti-au iesit ardeii???Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna fetelor.
Tov.zampred te rog nu ma da disparuta. Am si io o lene de nici nu am mincat la obed , ma bate copkila de foame - ma duc sa pap ceva ca e jale, si stomacelu zice ca am luat-o razna - ma roade rau.
Ardeii s-au primit gustosi foc, pofta-pofta . Acum ochesc ceva gustos pe culinar.ro Pe deseara o sa gatesc un bors cu varza, fac ceva mai simplu ca s-o deprinde barbatu-mio numai cu delicatese si atita imi trebuie
.
Lilia - ce a ales Amelia la mot?
Rodica - ma uit si eu in calendar si vad ce repede au trecut 8 luni. Parca abea mai ieri a inceput totul cu o frica (stiti voi care) si acum nu mai am rabdare sa-mi tin mogildeata in brate. Tare repede mai zboara timpul .
Da restu fetelor - ce mai faceti?
Un we placut in continuare. Cite un pentru fiecare.
miine 38s
Tot raul e inspre bine.
Lucia_B spune:
Uite asa devine mama cu fete mari
.
!!! La Multi Ani Amelia !!!
Sa dea Doamne - Doamne sa fii cea mai fericita si sanatoasa. Mereu inconjurata si iubita de oameni dragi sufletului. Fie ca toate visele tale sa se realizeze cit de curind posibil.
Nu in ultimul rind sanatate, rabdare si numai bine pentru mami si tate. Multa putere sa cresteti fata si sa avet numai bucurii din partea ei.
Asteptam .
fix 38s
Tot raul e inspre bine.
alinkav spune:
LA MULTI ANI AMELIA!!!!
Multa, multa sanatate tie si mamicei tale, sa fii fericita si foarte norocoasa, fetita mica si dulce!!!!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
MamaElei spune:
Amelia, la multi ani, scumpa,
sa fii sanatosica, fericita si sa aduci multe bucurii la parinti!
Lilia, sa-ti traiasca comoara si se rezolve cit mai curind toate problemele!
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
LA MULTI ANI, AMELIA!!!
ITI DORESC CA LA ANUL PE VREMEA ASTA SA NU TE POATA PRINDE MAMI SI TATI PRIN CASA, SA-TI SCOTI PIRLEALA CU TOATE SOTIILE PE CARE NU LE POTI FACE ACUM.
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
Wow Natalia ce bine ai spus-o
Ma alatur si eu la urarea asta, deci ai auzit Amelia vezi la anu sa fii iute ca titirezu
_ fix 38s
Tot raul e inspre bine.
Crinia spune:
Cind am venit la forum, am ramas placut impresionata. Dupa cite inteleg in gashca noastra e o zi frumoasa - e o Zi de Nashtere a unei printese frumushele si dulci.
Amelia felicitarile noastre cu ziua de Nashtere, multa sanatate , noroc si sa aduci numai bucurii la parinti.
Si nu in ultimul rind felicitari pentru Lilia.
Va pupacesc si LA MULTI ANI !!!