Ce gatim azi - pentru pitici?? (2)

Ce gatim azi - pentru pitici?? (2) | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Azi a papat Alma la cina un ardei umplut. Maine papam broccoli cu morcovi, rosii si smantana, plus carnita de pui.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fetelor, ce bunatatzi mai gatiti voi pt piticotii de 9 luni?
Nu mai stiu ce sa-i dau la pranz...

Pupici.
BB Roland si mami Mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Fetelor, pot sa-i dau ciuperci fetitei mele de 11 luni si o saptamana?!
danyce, cum i-ai dat ardeiul umplut?! Am incercat sa-i dau si eu ardei umplut cu carnita si cum a simtit ardeiul l-a si dat afara!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

danyce vrem si noi reteta de umplutura pentru ardei.

Adela ce fel de ciuperucte ai dat la bb? Si poti sa ne spui si noua reteta de peste cu paste?

Noi azi am papat mancarica de spanac cu praz si galbenus de ou.
Mai tarziu mancam piure de prune cu fulgi de porumb si diseara cereale cu iaurt si pere.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ardeii i-am facut in felul urmator:am calit o ceapa in putin ulei, am pus rosii pasate marunt,morcovi razuiti fin si ardei grasi razuiti, carnea de vita tocata am calit-o separat in putin unt si putina sare, apoi le-am adaugat toate si le-am amestecat, adaugand la urma orezul si patrunjel proaspat.Cu aceasta umplutura am umplut ardeii (eu am folosit numai ardei rosii ca-s mai dulci) si i-am pus intr-o oala cu rosii din conserva si apa cat sa-i acopere. De la rosiile si sosul din conserva s-a format un sos foarte bun.Am mai adaugat putina sare si in apa.Alma a papat cu mare placere si umplutura si ardeii.I-am pus si putina smantana in farfurie.
Azi papam broccoli cu morcovei si pulpita de pui.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Va multumesc mult, mi-au lasat mie gura apa retetele.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Supa de pui cu galuste, peste cu orez si prajitura cu mere.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Eu aveam probleme cu ce ii gatesc spiridusului la cina. Am primit cateva sugestii faine si de pe DC asa ca acum gatesc pentru Lori: supa de pui sau de vita cu "flechitze" (au batut cu faina si turnat prin palnie in supa cand clocoteste), piure de legume cu carne de pui sau vita si sos de marar, orez cu sos alb si carne de peste, ciorba de macris sau bors cu perisoare, mamaliga cu branza si smantana, ciuspais de dovlecei, gonopida gratinata.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by danyce
Cu aceasta umplutura am umplut ardeii (eu am folosit numai ardei rosii ca-s mai dulci)

La ardei rosii nu m-am gandit. Si ce simplu era!!!
Multam!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Da' seara ce le dati sa pape? Al meu are 9 luni si jumatate, si papa dimineata cereale, la prnz legume cu carne (diverse combinatii) si seara iaurt/br de vaci cu fructe. Plus mesele de lapte, binenteles. Mai dati-mi idei pentru masa de seara.

Mergi la inceput