Scorpiutzele... unde sunteti? (18)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
si eu i-am schimbat lapticul ruxandrei de am zapacit-o saraca...noroc ca ea nu zice nimik, ba mai mult chiar ii place, a fost pe san pana la 2,5 luni, apoi pe milumil 1+2 pana la 6 luni apoi nu a mai vrut decat bbelac alt lapte nu vroia si am asteptat sa faca 8 luni ca sa-i pot schimba formula acum ii dau humana, dar nu doarme bine noaptea dupa ce-l bea...asa ca iar ma bate gandul sa-i dau milumil 3 sa vedem...
dar vreau sa va zic ca cel mai bine a luat in greutate cu nenorocenia aia de bbelac...lua 1 kg pe luna si cu milumil 350 grame intr-o lunasa nu-ti dai palme??
eu sunt cu vopseaua in cap(adica samponul nuantator), apoi am programare la salon.
astia mici or sa ramana cu mama un picutz si mai apoi plecam la o mica plimbarica...prin apropiere.
va pup sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yrys78 spune:
O sa radeti de mine insa eu nu am copii, dar tot la 6.00 - 6.30 sunt in picioare de cand ma stiu. Am noroc ca n-am langa mine un somnoros, ca altfel ma impuscam in cap. La 6 m-a apucat vorbitul si frichineala si am schimbat cateva cuvinte cu husbandul dupa care am zis sa il las singur sa mai doarma. Cu mine nici o sansa. M-am apucat de calcat rufe, facut curatenie samd. M-am asezat eu cumintica pe canapea sa calc rufe si il vad si pe EL, minunatul cu perna-n brate si s-a culcat in camera in care eram eu, desi zicea el ca doar se uita la televizor. Mai am cateva rufe de calcat ca nu am rabdare sa stau ore sa le termin. Mai am si un pic de treaba - de spalat parchetul, insa le termin eu mintenas.
Ggabriela, ma bucur enorm pentru micuta ca e oarecum stabila starea ei si se repune pe picioare. E groaznic sa slabeasca atat de mult in numai 3 zile. Sa-i dea Dumnezeu putere si sanatate ca nu merita nici un om mare, daramite un copil asa ceva...
Mina, m-am si amuzat si te-am si compatimit pentru nesomn...iar tratamentul cu geamanul e foarte foarte apropiat de realitatea mea...si el se lauda ca ii place sa gateasca, insa cu cat mai rarut cu atat mai dragut...au noroc cu noi, insa eu cred ca si reciproca e valabila, nu de alta, insa nu sunt o personalitate prea domoala...si daca nu ar avea rabdarea si intelegerea pe care o are, ar iesi scantei.
Adriana, ce sa mai zic...pe mine daca ma trezeste cineva fara voia mea, nu mai sunt in stare de nimic...trebuie sa las sa treaca ziua aia, ca nu se mai intelege nimeni cu mine. Sunt ca un urs morocanos. Esti o eroina, oricum :)
Lori_k, merge si nu prea - o sa le iau pe toate pe rand si o sa le rezolv - eu umblu cu "check list-ul" dupa mine ca asa m-a invatat pe mine primul meu sef. Listuta e de baza.
Carmensilva, multam fain de aprecieri...da, noi am facut singuri singurei si cu tata. Ar mai fi cate ceva de facut, insa trebuie sa dam o tura pe la Radauti sa mai aducem niste lemn ca nu prea mai avem. Carmen si vreau si eu muraturi de la voi...sunt ecle mai bune pe care le-am mancat vreodata. Eu am zis ca la cat timp am eu acum de muraturi, o sa astept sa imbatranesc sa ajung baba batrana sa stau sa pun muraturi, sa fac zacusca si conserve...Imi place sa fac, insa n-am timp :((
Imi pare rau klumea_blondy ca sunt probleme si ca nu va tot o "vie en rose". Si pe mine ma mai scot astfel de persoane din sarite insa incerc sa imi tin pliscul inchis in fata lor si sa defulez in alte activitati neplacerile create. Nu imi plac absolut deloc oamenii rai si recunosc ca nu sunt painea lui Dumnezeu cu ei.
Acum merg sa profit de momentele in care sunt singura sa imi pun casa in ordine. O astept apoi pe sora-mea sa mergem sa ne bestializam in magazine - vrea rechizite pentru scoala - e intr-a 11-a.
Pupici la scorpiutze si o zi minunata.
http://community.webshots.com/user/yrys78
emma27 spune:
neatza de la o scorpiutza muncitoare!! - suna deja a slgan de sambata.ar fi tb sa fie ziua mea libera,dar....
mai ce harnicute sunteti cu toatele!!!eu am un chef de numa'.mi-am lasat barbatelul sa inceapa curatenia,dar imi inchipui ca 80 % imi revine mie,asa ca in conditiile astea,as mai sta la serviciu.
ana,in ultmul timp incearca saracutul sa nu ma enerveze prea mult si asa casnicia asta parca e pe elastic.dc intinde coarda prea mult,poate zbura.dc nu ar fii nervii astia.si iti dai seama ca daria acum il alimenteaza la greu.acum m-au sunat,caci dariei i se stricase o coada si plangea de mama focului ca vrea sa i-o faca mama.sotiorul plin de nervi,daria mataita.ufffff.....
manacarica face domnul,dar cum sunt la cura acum,nu prea are ce sa gateasca.aaa,ba da o fripturica de pui,dar suntem cam stramtorati cu banii cateva zile,asa ca tb sa improvizam.ori la capitolul asta....
lory,imi tb incurajari.si sa stii ca toate scorpiutzele il au pe vino-incoa.
.poate ne-om intalni,lumea e mica pana la urma.
adriana,eu pe daria de la 6 luni am trecut-o pe lapte de vaca,fiindca tot asa, nu se satura.am avut apoi un butoias,caci papa 2 l de lapte,si noaptea din 3 in 3 ore.lasa sa fie mancacios,nu-l indopa cu ceai,caci o sa ai de tras apoi,ca mine,cand nu vrea sa manance mai nimic.cand i-am socs biberonul,nu a mai vrut deloc.si dormea noptile f bine.
ufff,nicole,cu injectiile astea.sa fie nina barbata,sa i le poata face.eu una......
Ema
Ziua Dariutei
Calatorie
nastasie spune:
emma, noi am fost la doctora si ne-a chimbat lapticul cu lactovit.eu o intrebasem daca pot nestle junior chiar daca e pentru 1-3 ani.a zis sa mai stam macar doua luni si dupa un control la 1 an sa vedem:ori lapte de vaca ori junior.a spus ca nu e normal ca razvan sa se mai trezeasca de doua ori peste noapte sa pape la 10 luni.sunt copii de 2 luni care dorm toata noaptea.si din cauza asta nici nu mananca mult la culcare pentru ca stie ca va mai manca peste noapte.ce copil mafiot am.a spus sa nu-i mai dau nici o masa noaptea.emma, al meu a mai baut si alte nopti ceai, dar nu a afectat cu nimic mancatul.e foarte mancacios.sa-i dau tocmai dimineata.
emma, tu cum ai facut treceerea?doctora ne-a zis sa facem trecerea treptat:adica la 150 ml lapte 4 masuri de nan2 si una de lactovit.si ca in 2 zile trecem de tot pe lactovit.eu va intreb daca la o masa pun 4 masuri de nan2 si una lactovit, la urmatoarea pun 3 de nan2 si 2 de lactovit sau cum?
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Va salut dragelor,
Gabbriela-Nicole,vestile sunt bune,ca i-a scazut nivelul glicemiei Cristinei,insa partea proasta e cu medicamentatia injectabila toata viata...Asta nu suna chiar asa bine!Si iar ajung sa ma enervez auzind ca un copilut pateste asa ceva si sa zic ca nu exista dreptate pe lumea asta si....Mai bine ma opresc ca fac urat si ma apuca ura si o sa scrie degetele fara mine...Sa transmiti cele mai calde si mai sincere urari de multa sanatate Cristinutei si Ninei,le imbratisez si sunt cu gandul alaturi de ele....
Mina,abia astept sa destainuiesti si la mine ce ai construit la bucatarie....
Lori_k,si eu cam la fel am patit cu Alexu' la cresa,tragedie mare rau...In schimb la gradi situatia s-a schimbat la 180 de grade...Multa rabdare si nervi de otel ,mamico!
Adriana,n-am nika impotriva ca Luana sa fie mai baietoi...din contra ,intr-un fel ma bucur,ca asa o sa fie mai curajoasa....Cum am mai scris si lui Carmen,pe noi tata ne-a educat intr-un mod mai dur,mai spartan si de aia cred ca am tendinta sa ii dau aceeasi educatie...Si la Marius,care are inca 3 frati,educatia a fost mai dura...asa ca,copilu' cu parinti asa....ce educatie sa primeasca?O sa fie si ea o dura...hehehehe...Are Luana ,totusi,un stil...e parca o imbinare de feminitate si duritate...asa ne distreaza si pe mine si pe taica-su cand face ca o mimoza cu degetelele si pe urma vine si ii trage lui tata-su o palma...E durere cu noi!
Ema,na ca ai barbatel harnicut acasa...Pupici Dariutei suparacioase,spune-i sa mai treaca cu vederea neindemanarea lui tati,ca el e baiat!
Scorpiute sa aveti un weekend frumos in continuare!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mina spune:
Salut!
Cam pustiu pe aici.....Numa' io, mama eroina al carui copil nu vrea sa doarma mai stau cu mana pe net si piciorul pe carucior....
Ana, friptura lu peste cu sosu lu piperu e destul de simpla, ca pana la urma m-am dumirit.... A fostara cu peripetii ca nu am gasit piper verde macinat. Nici macar boabe, asa ca am luat piper de ala combinat, si verde, si negru, si alb si rosu. Si l-am macinat eu, acasa, ca geniala ce ma stiti, in blender... inca mai am ochii rosii...
Asa, deci se face friptura de vita cum ii place cetateanului: care la cuptor, care pe gratar, care prajita. Eu am facut-o la cuptor inabusita ca va ziceam ca de "experta" ce-s nu prea-mi iese.
Sosu: se pune intr-o cratita (preferabil de teflon) sosul ramas de la friptura, strecurat de condimentele utilizate. Cand da in clocot se pun 50 g de unt (io am pus numai 20 g, ca atat am avut) si dupa ce s-a topit untul se pune o lingura generoasa de piper macinat. Apoi 100-150 g de smantana si tot cam asa de parmezan ras si se tine pe foc pana incepe a se ingrosa.
Se serveste friptura intovarasita cu cartofi natur sau piure, si sosul picurat deasupra. Sau alaturi, daca nu-ti plac in mod deosebit picanteriile.
E picant da' e bun rau cu carnea aia de vita.
Nastasie,eu cand am schimbat laptele vizigotului am stat cate o zi pe fiecare faza, adica azi 4 masuri de lapte vechi si una de lapte nou, maine 3 masuri de lapte vechi si 2 de lapte nou. Asta ca sa fiu sigura ca nu se prinde ca i-l schimb si sa-l accepte bine.
Va pup pe toate si tre sa va las ca urla unii
paaa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Yrys78 spune:
Heloo, scorpiutze...Cam inactive zilele astea..Eu am facut ieri "chinese lemon chicken" cica, pe care l-am gasit in cartea de bucate de pe DC. S-a mancat tot ce am facut, insa eu nu-s in stare sa respect retele...si acum stiu cum sa o imbunataesc...A iesit o grozavie si m-am bucurat ca nu a ramas. Seara am facut o reteta de-a lui Jamie de pe TVR2 - nu stiu daca stiti emisiunea "Naked chef". Mie imi place stilul lui ca e la fel ca si mine, adica n-are nici o treaba cu retetele. Mancarea era pui cu legume si alte minuni in sac de aluminiu. Adica se aduna toate cele si se baga intr-un pliculet de hartie de aluminiu, unsa pe la incheieturi cu ou, ca sa nu iasa la cuptor. A iesit delicioasa, desi a fost gata cam tarziu, cam in timpul meciului. S-a evaporat si asta...Azi o sa fac salata Cesar si poate niste paste.
Pana atunci, o sa ies cu cainele pe-afara ca imi plezneste capul de durere...
O zi buna si pupici la scorpiute
http://community.webshots.com/user/yrys78
monica-elizabet spune:
buna fetele,
wow ce de mancaruri bune ati gatit
eu ieri seara mi-am facut pofta cu niste pastrama de oaie si mamaligutza cu branza si smantana...acum ma simt vinovata hi hi ca am bagat in mine ca-n spital
azi la pranz pap mai dietetic fripurica de pui la gratar cu salata de rosii
am fugit sa pregatesc, astia mici sunt afara cu mama si eu pregatesc masa.
pupici si numai bine, sa aveti o duminica placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
mina spune:
Yrys, stiu emisiunea lu nenea ala, si e intotdeauna de inspiratie pt mine.
Vreau si eu reteta de salata Cesar.
Pupici
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Ana68 spune:
Mina....yum-yum....taaaaaaaaaaareeee bun suna ce ai construit la bucatarie...Saptamana viitoare am sa incerc si eu,ca acum am mancare facuta....Zici ca e cam condimentata?Pai inseamna ca nu prea pot sa ii dau si Luanei sa guste...Nu-i bai ca ei ii construiesc fara piper separat...Multam de reteta...
Fetele,va pupez pe toate si sa aveti o saptamana buna....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana