Scorpiutzele... unde sunteti? (18)
Raspunsuri - Pagina 2
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor, va
sa aveti o zi buna

monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Yrys78 spune:
Buna dimineata si sa aveti o zi buna, scorpiutelor. Eu m-am trezit cu fata la cearsaf si mi-au mai alimentat-o si altii...Sper sa nu ma provoace cineva azi ca e de rau...Sunt foarte furtunoasa ....mda...
Imi pare tare rau pentru micuta Ninei...E cumplit sa se imbolnaveasca de boala asta la o varsta atat de frageda. Suntem toate altaturi de ele.
Emma, ce veste buna...ma bucur ca lucrurile s-au mai linistit...
Am senzatia ca am botezat pe cineva aseara....imi cer scuze.
Adriana, azi dau o fuga in Selgros si revin in cursul zilei sa iti scriu. Jaluzele din alea de pe vremuri...
Va pup pe toate si va urez o zi minunata
http://community.webshots.com/user/yrys78
emma27 spune:
neatza!!!!
yrys,spor la cumparaturi,desi am auzit ca cel mai rau pe care il poti face e sa te duci nervoasa la cumparaturi si cu bani multi in buzunar.
ia-te de cineva,ca sa te descarci.ce naiba,e dreptul tau!!!
adriana,cum se mai simte piticul cu capusorul????incerc sa dau la o parte tot ce s-a intamplat. o sa-mi aduc aminte eu,cand vreau sa-i scot ochii.deocamdata e pedepsit la capitolul
si suferinta mai amre nu e.plus ca sunt in zilele cu bucurie.nervii sa traiasca!!!
aa,inca o chestie,am inteles ca domnul imi citeste,cat sta acasa,postarile pe forum.asa ca un mesaj pt el:
.....
,
.....
!!!!!
va pup...
Ema
Ziua Dariutei
Calatorie
nastasie spune:
emma, nu a cazut de la distanta.era pe covor in scaun d-ala tip scoica(ca in ala il tin sa manance) si pana m-am dus sa spal castronul de mancare era jos ca ii cazuse o jucarie si cred ca s-a intins dupa ea.a venit in frunte.daca e neastamparat.acum n-o sa stau numai dupa el.ca nu mai pot sa intind o rufa.
il asteptam pe tati sa continuam cu balconul si ne-a anuntat ca au avut alarma la 4 dimineata asa ca mai intarzie.si asa mai intarziem si noi cu balconul.
emma,ai fost tare cu mesajul pentru sot.![]()
albumul meu
ziua marinei
adriana&
razvan 01.11.2004
danitin spune:
Salutari scorpiutze! NU scriu mult ca am de lucru... Si mai trebuie sa aranjez si o gramada de chestii personale. Nu-mi prea iasa cura de slabire. Dar reusesc eu pana la urma.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!V-am citit randurile si vad ca nu aveti vesti prea bune.Imi pare rau pentru toata lumea!N-am prea mai avut timp sa va scriu ca am fost putin ocupata cu strangerea unor bani pentru micuta Bella daca ati auzit si voi de ea.Noi aici in Japonia,ajutam fiecare cum putem si care vrem,bineinteles.Am apelat si eu la vreo doua prietene care nu sunt membre DC.Una dintre ele a fost draguta cu toate ca nu are copii si nu stie ce inseamna sa ai copilul bolnav,in schimb cealalta asa zisa prietena care are un copil de aproape 1 an,nici n-a vrut sa auda.VA ROG SA MA CREDETI CA SUNT SOCATA! Nu pot sa inteleg cum pot unii oameni sa inchida ochii in fata suferintei?Sunt tare suparata.Va las scorpiutelor si va mai scriu.Aveti grija de voi! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Sotul meu(sarcu')a ramas bloct de spate:transpiratie si Ac din masina...mi-e mila de el,dar barbatii astia cand au ceva se vaita de mama focului!Asa ca l-am dus acasa de la birou.Mai satu si eu pe aici si ma duc sa-i tin companie(desi culmea e uracios cand e bolnav)
Imi pare nespus de rau de fetitza Ninei:sa se faca repede bine,sa-i dea Dumnezeu multa santate si lui mami fruntea sus ca trece si asta!Pupici 

Ema si eu care tocmai te intrebam ca mai face racul tau si el era pe aici pe la cotitura sa vada ce si cum...(salutam daca ne citeste!).Stiu exact prin ce ai trecut eu le-am incasat si mai rau crede-ma,nu stiu cat e al tau de dur in replici...al meu uneori am impresia ca nu e sanatos la cap cand le spune!Prin cate am trecut si eu...asa sunt unii raci rai de gura,desi au suflet bun.Oricum tu esti scorpiutza si stii ce vrei,bravo!Eu inca mai lupt la capitolul asta,dar sunt inspre bine.Pupici Dariei.
Ana asa-i am inceput sa ma "destept"cum ar spune unii,tot e bine ca nu e tarziu si mi-e mult mai bine asa.Iris e nascuta pe 29 ianurie 2004,
cred ca ai scris in viteza...Te pup,a venit sotul?
Yrys(Adriana) foarte cocheta casa voastra,sa o locuiti sanatosi si fericiti si Felicitari pentru munca in echipa:asa DA!Si inca o chestie uneori e intr-adevar nevoie de taiat in carne vie,numai ca nu toata lumea poate(eu una n-am reusit)
Elena,salutari si pupici,asteptam vesti!
Adriana spor la treaba!
Pupici la toate scorpiutzele!
poze
Iri si Iris
monica-elizabet spune:
buna din nou fetelor, eu am avut mediatie, apoi am iesit afara cu astia mici.
irina, sanatate multa sotzului...
nastasie, bine ca nu a cazut de sus, de acum incolo trebuie sa avem mare grija de puiutii nostri, mai bine sa-i lasam direct pe covor decat sa-i lasam undeva sus si sa cada de-acolo
si sanatate multa
emma, super mesajul pentru sotzul tau
pai atunci daca tot citeste sa-l salutam in fiecare zi.fie vorba intre noi cred ca asta e pedeapsa pe care ei o urasc cel mai tare![]()
ana,syd,si toate celelalte scorpiutze dragutze...voi ce mai faceti?
si numai bine la toata lumea
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
mina spune:
Salut
Yrys, frumoasa casuta, a meritat efortul. Bravo! Sa fiti fericiti! Tine=o pe a ta cu rochia de mireasa ca si eu la fel am facut. Am avut una simpla-simpla, decoltata-decoltata si cu crinolina ampla-ampla. Asta in '98 cand se purtau verzele dantelate si toata lumea se mira de ce am ales io rochia aia asa, "fara pic de dantela pe ea".
Tare rau imi pare sa aud de fetita Aninei. Un gand bun de la mine, urari de sanatate.
Emma, ma bucur sa aud ca lucrurile s-au mai indreptat, e nasol cand intri la mijloc intre parinti si sot, mi s-a intamplat si mie desi situatia era una muuuult mai putin grava si stiu ce rau e. Nu e treaba mea dar cred ca e urat rau ce face sotu tau, sa-ti citeasca mesajele. Sau poate ii place sa-l salutam in fiecare zi.
Danitin, tin pumnii cu regimu, si eu am calcat stramb azi ca am fost cu o prietena graviduta la cofetarie si m-a tentat cu cateva inghitituri dintr-un profiterol. Sper sa nu strice rau-rau.
Iri, cre ca toti barbatii-s uriciosi cand sunt bolnavi. Al meu are ciuda pe toata lumea. Noroc ca nu pun la suflet. Multa sanatate din partea mea.
Va pup pe toate si ma intorc la ale mele ca am gramada de lucru, parca vad ca tot noaptea ma gaseste butonatu
Pa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Yrys78 spune:
Draga Adriana,
Acum m-am intors din Selgros, unde din pacate are numai verticale. O sa umblu in weekend cu sora-mea prin aglomerari urbane - spre disperarea mea - sa isi cumpere rechizite pt scoala si ma uit si de jaluzele. Ea vrea sa mergem in Carrefour si mi s-a mai sugerat sa merg si in Praktiker. O sa ma uit si la Bricostore, ca e peste drum de Carrefour sa vad. O sa revin atunci sa iti spun ce am gasit si ce nu. Iri, imi esti datoare un miel de Paste. Ma cheama Andreea ![]()
Emma, esti super tare!!!
Lori_k - keep the faith.!!!!
O zi buna
Pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78