Scorpiutzele... unde sunteti? (18)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Yrys78 spune:
Serios, chiar i-am povestit lui Gheo in masina dialogul avut intre tine si sotul tau si nu am povestit cu harul si haiosenia ta si o sa se uite chiar el la mesaj. Am ras cu lacrimi si a ramas sa fac si eu, insa nu stiu cand, ca maine am musafiri si parca n-as sta sa gatesc, iar acum am gatat deja cu masa. Joi cred ca imi iau lumea-n cap si o sterg cu mandru cu tot pana la munte si ne intoarcem la birou dimineata. Sincer am nevoie sa ies din ritmul; asta naucitor ca innebunesc. Acum cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca am avut o asa zi naucitoare, de n-am avut timp nici la buda sa ajung...am mers dimineata, inainte sa plec la birou si acum, la 20.30 acasa...hmm...dar si dupa ce-oi scapa...acum iubirea mea vorbeste cu fratele lui despre calatoria de dupa nunta. De abia astept. Si sa ma marit - radea si facea misto un coleg de master de mine - si sa merg in vacanta. Insa sincer de abia astept sa fiu casatorita cu iubirea mea, logodnicul meu cica. Sunt curioasa si nerabdatoare.
pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana68 spune:
Yrys,ma bucur ca am reusit sa va fac sa radeti - de altfel intotdeauna sunt bucuroasa cand una dintre scorpiute imi scrie ca am reusit s-o inveselesc....Sa fac un om sa rada si sa-l inveselesc,sa pot sa-l abat de la suparare,pentru mine este o victorie...
Prea scri cu foc si dragoste...asa frumos!!!!...despre viitorul tau sot...ca nu imi ramane decat sa-mi amintesc cu nostalgie de timpurile cand eram si eu ca tine...de zilele frumoase de atunci,de emotiile si temerile care ma incercau si...,nu in ultimul rand....sa iti doresc inca o data CASA DE PIATRA ,sa aveti parte de bucurie,fericire si muuulta dragoste....Si cand o fi sa fie...hihihihi...un bebe de Yrys si sotiorul ei...frumos si sanatos!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
yrys, ma bucur pentru fotograf.asa sunt toate miresele inainte de nunta.
ana, am ras cu lacrimi.oricum mie imi place tare mult cum povestesti.ca si baietoasa de fata ta.
am intrat pe fuga.maine ne apucam de balcon, ca in sfarsit a intrat sotul meu in concediu.o LUNA.din aprilie e chinuie sa-l ia.il exploatez la maxim acum
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Adriana, multam' de apreciere!!!!!
Pentru pilotul de formula 1,Razvi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
fetele, am reusit doar sa va citesc si m-am distrat pe cinste ana...acum trage alex de mine sa ma duc sa-i citesc o poveste...asa ca va urez noapte buna si linistita
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Multumim pentru urari!... si haideti la o feliuta de tort!
Ma bucur ca e bine, ca sunt azi cu el - George - si restul! Acum va redau un mesaj scris pe parcursul acestei zile, ca din cauza netului cand sa postez, yok! Asa ca traiasca dl. Word!
Iri, cred ca ar trebui sa devenim imune si sa nu mai ne ajutam sotii, uite rasplata: ai patit-o din nou pe pielea ta!
Ema, chiar daca a trecut valul, cred ca gustul amar din gura mai greu se duce. Mai inainte tocmai ce am avut ceva meci cu sotul de la te miri ce, era sa imi strice ziua asta! Insa imi tot spun: le dau la spate, sa ma lase in pace si sa imi vad de mine (oare cand pun in practica)! Si vezi ca mai am un album, unul in care sunt si eu, si unul cu poze doar din cetate! Doar ca in majoritatea pozelor sunt cu cate cineva si nu imi permit sa pun poze pe net fara voia lor, am vazut ceva faze facute de o colega alteia pe tema asta!
Carmen, pupa o Anduta scumpa si sa creasca mare, sunt norocoasa rau ca am scapat cu George cand era mic de injectiile cu D3. Poate dupa ce mai creste si te mai intelegi cu ea va manca mai bine si nu o sa te mai chinui atat!
Monica, trateaza cu vecinul sa te lase mai des sa intri pe net!, multumim pentru cantarea virtuala
Yrys, am vazut pozele, am uitat sa iti spun, tare imi place cum ai amenajat casuta, plus ca portocaliul ma "innebuneste", aproape ma gandesc sa ma apuc iar de asa o schimbare! Daca ma aude sotul ma trimite sa imi aerisesc neuronul! Abia astept sa te vedem mireasca! Bine ca are cine sa iti faca poze! Si apoi… cine stie? Si cu bebe…
Lory, sa dea Domnul sa scapati! Noi tinem pumnii!
Mina, indata trece si ziua bebelului, si deja va laudati ca a trecut primul an
Adriana,spor la treaba si pune sotul la treaba
Mira, multumim pentru urari si sa fii sanatoasa, cu toti 3 copiii, bine ca ati scapat voi de inundatii, ca astea sunt tare pacatoase.
Danitin, cand citesc in ce agitatie ai trait in ultima vreme (nu stiu cum e la tine toata ziua de obicei) ma bucur ca am cateva zile de relaj acasa, cand sunt la serviciu am senzatia ca nu le dovedesc pe toate. Oricum, sunt o fire foarte activa, dar acum mi s-a cam terminat bateria si tare as vrea sa mai stau pe acasa, sa fac un bebe si o vreme sa ma ocup de partea asta. Cred ca de la Cernobal mi se trage
Ana, ce faci cuscra draga, innebunesti barbatul? Indata te intorci la munca, nu m-am prins ca am citit mult pe sarite, ai gasit fomeie la copilul minunat? Ca ramane valabila oferta
Si mersi de aprecieri, oricum esti inaintea sotului la asta, veci cred ca n-o sa aud ceva cuvant de lauda!
Nina, asteptam sa te intorci acasa si sa ne dea Gabb vesti bune despre Cristinuta!
Esme, ma bucur ca ai mai dat semne scorpionesti, ma bucur mult pentru tine, desi la bani cred ca si eu m-as fi suparat... insa esti acolo si poti sa te gandesti la ceva viitor dragut! Maine in ceva vreme o sa ma uit la poze, ca am o multime salvate de la tine!
Va pup pe toate, sper sa nu va fi sarit pe niciuna, ma duc sa imi astept familia din parculet!
Elena
Poze Sighisoara
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
mina spune:
Beeeey, ce tare sunt, provoc orgasme la berbati prin corespondenta
Adevaru-i ca=s invidioasa, ca la al meu nu s-a lasat cu scantei, de, era obisnuit di pi la restaurante. Dar in we acuma de ziua lu bebu vin si socrii si ai mei, si cum tata socru e mare gurmand de fiecare data cand vine ii trag cate o mancare nouvelle, de se mira pe el, si il tot felicita pe fi=su caci ce noroc a avut de nevasta buna. Asa ca ma produc iar cu vita cu piper! Data trecuta a fost ciorba radautzeana si pui cu sos de gorgonzola sau cum s-o fi scriind.
Io la orele astea tarzii mi-am adormit baietii, am facut revista presei pentru maine si stau si belesc ochii pe net ca nu stiu cum sa decorez tortu vizigotului. Ei,imi vine mie vro idee.
Fetili, va ziceam mai 'nainte ca au si vai nu mai pot....ei, in seara asta in urma unei discutii linistite alaturi de biberonu bebului a fost si geamanu meu de acord sa-mi iau bona pe care s-o conduc cu mana de lucru caracterisca-mi si sa lucrez acasa pentru inceput, urmand ca in max 6 luni sa ma intorc la firma mea draga. Doamne ajuta! Numa dragostea imensa pentru fi=su il scuza ca pana acum respingea, de frica, ideea de bona. Si tot in favoarea lui pledeaza si faptul ca de cate ori ii spun ca-s turbata ca vreau sa muncesc tace si zice ca mine. Ca ce nebuna mai plangea noaptea in perna ca ea vrea sa munceasca pe branci...Da' asa-s io, cu viermi in cur, nu poci sta...
Va pup in grup organizat si poate maine pe lumine ma produc cu mai multe vorbe.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
mina spune:
se vede ca-s obo.... am vrut sa zic ca conduc bona cu mana de fier... tot la munca mi=e gandul, ptiu!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
syd spune:
Dedicatie speciala EsmeraldeiMirei,Irinei ,Hellenei,Monicai,Ninei ca sunteti mai de pe timpul meu,restul fetelor nu le cunosc.Si Emma mai noua.
Eu sunt in certuri cu socrela, facem figuri amandoua.M-am suparat ca in we am plecat la Marea Mediterana,n-aveam nici un chef,doar pt o zi..cam 600km. pana la urma am zis ca vad si eu marea si orasul,nu stricaSi am plecat la drum cu catel si purcel,ca sa ajungem la niste cunostinte si sa trag de ea ca nu vrea sa mai iasa din casa.Pai de-asta am plecat si am suferit de caldura 16 ore de drum sa ma bage in alta casa?
si cum nu-mi place sa merg in vizita...si sora-sa s-a ratoit la mine,acum nu o mai bag in seama nici pe ea.Si pe la ea ma taraste mereu si ma enervez...ca fumam si stam pe scaun ,un paharel..imi vine sa turbez de plictiseala.
. N-are decat sa mearga singura,de-asta nu-s de acord,de ce ma baga in planurile ei?Nu va mai plictisesc..
Tot fara serviciu. [b]Iri iar ai probleme cu barbatelul? Cu al meu ma vad rar,nu locuim impreuna,vorbim necesarul zilnic sau sms,si cand ne vedem ce dor ni se face si formula merge de minune.Apoi visez cu ochii deschisi o saptamana..
La Multi Ani copiilor cu intarziere
klumea_blondy spune:
Salutare,salutare!
Elenasunt superbe pozele!iar eu mi-am promis ca anul viitor vom vizita si noi sighisoara!
Irina,capul sus si mergi mai departe!imi pare rau de situatia in care te afli,dar trebuie sa te gandesti la tine si copilul tau si
sa hotarasti ce e mai bine pentru voi!asculta-ti inima dar si ratiunea!
acuma ma laud si eu cu ceva:Rares a facut astazi primii pasi!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)