Mamici din Arad...???(34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, bine ai revenit. Ti-am vazut pozele, sunt foarte frumoase. piscina aia ma scoate din minti. Mai vreu concediu, ca nu mi-a ajuns nici mie.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Bine ai revenit Flavia!
Am vazut pozele,sunt super!

Magda,cum a fost prima zi de scoala? Te asteptam sa ne povestesti si sa pui poze.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, bine ai revenit! Super pozele. M-am uitat pe ele, ca noi mergem in Egipt la inceputul lui octombrie si vroiam sa intru in atmosfera potrivita...

Mai fetelor, ma laud la voi ca pocnesc de mandrie, piticul meu e fotomodel DC!

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Buna fetele,Ioana iti multumesc pt.urare.Sambata seara la ziua micutzei si a sotului meu ne-am distrat extraordinar.A fost o petrecere f reusita.Am stat pana la 6 dimineatza si pe Fabi am culcat-o pe la 12 noaptea.Am avut noroc ca acolo sunt si camere cu cate 4 paturi si domnul de acolo a fost dragutz si ne-a dat o camera unde am culcat-o pe Fabi.Altfel trebuia sa vina cineva cu ea acasa ca sa poata dormii saracutza.Abia am tinut-o pana la 12 treaza.Dar s-a simtit si ea bine,a dansat cu toti,s-a jucat cu balonasele.
O sa va pun poze de la chef dar nu stiu exact cand.
Vi-am pus o poza cu Fabi sa vedeti rochitzuca pe care am cautat-o atata.
Pupici!!!

http://photos.yahoo.com/alyfabi - al treilea album,o singura poza deocamdata.

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, felicitari pentru fotomodel. Stiu ce simti, am trecut si eu prin asta

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana felicitari pentru baiatul tau fotomodel! L-am admirat si eu!E tare scump cu caciula pe-o ureche!

Alinutza13 am vazut rochita!E tare frumoasa Fabiana ....parca e o printesa! Asteptam restul pozelor!

Magda ce-ti face scolarita?

Flavia am vazut pozele din concediu....superbe....de vis...

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, nu ma iei si pe mine cu tine in Egipt????? Promit ca sunt cuminte, nu pap mult, dorm si pe jos daca trebuie .......
Si noi am vrut Egipt, dar cum exact in perioada in care cautam au avut loc atentatele am zis ca o lasam pe altadata. Daca mergeti sa-mi scrii dupa aia unde anume, cu ce agentie, etc, etc. pt ca ne bate gandul la un revelion acolo sau daca nu reusim (avand in vedere stresul de la munca) atunci in februarie sau martie tot mergem, sau merg daca al meu sot nu poate. Asa ca te astept cu detalii.

Magda sa pui poze cu camera sa o vedem. Cum a trecut prima zi de scoala?

Gabi, adevarul este ca piscina a fost superrrrrrr, mai fain a fost ca lumea nu se prea balacea in ea asa ca m-am balacit eu in voie. Am inghitit si putina apa , ajutata fiind de al meu sot pus pe sotii, dar asta e, paguba mare tot nu am facut, cel putin nu m-au pus la plata.

Am avut putin emotii pana ne-am cazat si pana am luat cina pt ca niste cunostinte plecasera tot in Grecia, dar la Hotel Lagomandra (in Sithonia) si a fost un dezastru (asa ca nu mergeti acolo). Dar dupa ce ne-am cazat si am vazut camera care era ca in poze, curatenie, baia ok si am mai si luat cina am fost de-a dreptul relaxata. Mancarea a fost garla. Am avut asa: mic dejun intre 07:30 si 10:00, pranz intre 12:30 si 15:00, iar cina intre 19:00 si 21:00. La mic dejun multe feluri de fulgi, gemuri, finetti, miere, fructe uscate (smochine, caise, prune, etc), fructe proaspete(prune, piercisic), omleta, ochiuri de ou, clatite, oua fierte, etc..... deci ce sa mai spun ... La pranz am avut zilnic spaghete bologneze cu cascaval ras cat vroiai, pizza si multe alte sortimente de carne si legume. La cina erau in general 3 feluri de carne, crochete vegetale, midii preparate pe loc, salate de tot felul pt fiecare fel de carne, masline, rosii, castraveti, etc. Lubenita, pepene, struguri trasi in ciocolata, tot felul de torturi care mai de care mai dulce.... La capitolul bauturi am avut toate sortimentele grecesti, coniac, whiski, votca, ouzo, bere, coctail, vin rosu, alb si roze, bailey's, fanta, cola, sprite (dar astea erau cam diluate ca erau la dozator, in schimb aveam bauturi naturale de portocale, banane, caise si lamaie in voie. Cafea tot timpul desi era mai buna la mese, ca in rest era cam slaba.
Deci chiar si fara sa fii mancacios tot veneai cu kg in plus.
Am uitat sa va spun ca inghetata aveam de la micul dejun si pana la 23:00 seara... lumea mea.

Oamenii sunt foarte ospitalieri, nu am avut nici un fel de probleme cat am stat acolo.

Am reusit sa mergem in Salonic si am ramas cu o impresie foarte buna despre tot ce inseamna Grecia. Civilizatie, ce sa mai vorbim, oras de 1.500.000 de locuitori ca sa nu mai spun cate masini, dar nu am auzit decat de 2 ori claxonandu-se acolo. Daca vrei sa treci de pe o banda pe alta te lasa fara probleme, taximetristii nu fac turul orasului ca sa faca cat mai multi bani. Am luat taxi de 2 ori cam pe aceeasi distanta si a fost o diferenta de 20 de centi intre ce am platit. Magazinele de pe centru aveau reduceri intre 50 si 80% si erau pline de cumparatori. Mi-am luat niste blugi cu 10 euro, si inca 2 perechi de pantaloni cu 5 euro fiecare (aici as fi dat cel putin 800.000 lei pe ei). Malul Salonicului e plin de terase care mai de care mai cochete, pline de oameni. Am mancat in centrul Salonicului si cu 12 euro am papat amandoi f bine si am si baut eu o cafea si Sorin o bere.

Asadar a meritat experienta si ar fi bine de repetat.

Va pup si va mai scriu cand pot.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana,felicitari lui Vladut! E super poza!

Alinutza,e super rochita Fabianei si ii sta tare bine cu ea,asteptam mai multe poze de la chef.

Flavia,imi faci pofta cu meniurile din Grecia,mai ales ca n-am mancat nimic de cand am ajuns de la lucru.

Fetelor,Dragos s-a obisnuit la gradinita,abia il aduce la amiaza acasa,zice ca el vrea sa doarma acolo si sa-i duc pijama.Dimineata cand il duce Calin nici nu are rabdare sa-l dezbrace si sa-i dea papuceii ca el vrea repede in clasa ca ii aude pe ceilalti copii.Ma bucur tare mult ca ii place si nu plange sau se crizeaza pe-acolo,la gradinita e super cuminte...spre deosebire de acasa...
Ma duc ca acum s-a trezit.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Flavia si eu citind numai despre atatea mancaruri....miammmmm!Tu ai venit cu ceva kg in plus din Grecia?

Alinush felicitari pentru Dragos ca e un baiat asa cuminte care sta la gradi! Ma bucur ca s-a adaptat asa rapid!

Diana....Egipt.....ce fain!

Clau ce mai faceti?

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc fetelor, chiar pocnesc de mandrie! Gabi, stiu ca stii ce simt eu acum, ptr. ca ti l-am ochit de mult pe Tudor in Galeria eroilor!

Flavia, sper sa mergem, inca ma chinui sa-mi obtin adeverinta cu salariu de la lucru de vreo 2 sapt pantru credit... Ba e in concediu aia de la personal, ba n-are directorul chef de semnat! Sa mor nu alta... Sigur vei primi de la mine orice informatie doresti, pana atunci poti sa-ti faci o idee de tarife www.infoturism.ro/cgi-bin/cauta/cautaExcursie4.asp?CountrySiteID=3363&tara=EGIPT&continent=Asia&CountryID=149&categorie_ev=0" target="_blank">aici

Alina ai un flacau supercuminte!

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput