Tichetele de masa - obligatorii?

Tichetele de masa - obligatorii? | Autor: Laura T

Link direct la acest mesaj

Pe la noi pe la servici (firma straina privata) circula un zvon, cum ca s-ar fi dat de curand o lege privind obligativitatea introducerii tichetelor de masa pt toti angajatii. Eu am cautat pe net si nu am gasit nimic in acest sens... si nu prea cred ca ar fi adevarat... dar as vrea sa va intreb si pe voi: stiti ceva in acest sens?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 4 luni) si Ramona (3 ani si 3 luni)
poze_cu_fetele_mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Nu stiu nik despre caracterul obligatoriu al tichetelor dar o sa ma interesez.
Totusi, ai ceva impotriva lor?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Iubika, nu am "impotriva", ci am "pentru"! Speram ca astfel sa ne mai rotunjim putin veniturile...

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Am intrebat fetele de la contabilitate de aici de la mine de la firma (de parca ar fi firma mea *LOL*). Nu stiu nik de genul asta.
Se pare ca bonurile de masa nici nu pot fi obligatorii, din moment ce pentru a le putea oferi, societatea trebuie sa fie pe profit si sa nu aiba datorii de nici un fel.
Eu iti zic ce mi`au zis ele, ca eu una nu ma pricep deloc. Pe langa faptul ca nu`s decat secretara, de abia am inceput munca de 10 zile asa ca...
Oricum de ex noua ne dau bonuri de masa, si tot societate privata este.
Dar ce stiu eu....

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Iubika, mersi oricum, se pare ca a fost doar un zvon nefondat, caci nimeni nu a auzit sa se fi dat o asemenea lege...

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput