Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Eu nu mai poooooot!
! Sa vedeti ce bazuc prapaditut am!
Am scos gunoiul din galeata sa-l duc la tomberon, si am legat punga la gura(norocul meu!!!), si inainte de a-l duce am vrut sa pun punga noua!Pana m-am intors la sertar sa iau o punga de gunoi, Alesio a ochit paharul de iaurt gol din gunoiul de aruncat si a inceput sa linga punga de gunoi!

Ma dispera!!!!!!!!!!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
georgiana.david spune:
Pufymic super tare bazucu!
Cat despre cum mananca Dami, pot zice ca bine desi ar fi loc de mai bine , baiul mare e ca nu prea mai vrea lapte si trebuie sa-l pandesc cand doarme ca sa-i dau sa bea si el ceva laptic. Cat despre greutate....are cu cine semana " uscat" , tata are 53 de kg (este super, super uscat).
Nature la mine cura merge bine, eu m-am cantarit azi desi am zis ca nu o s-o fac decat cel mai devreme la o sapt. dupa cura si am dat deja jos 3 kg si sunt in a 5 a zi. Fain nu?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
cristia spune:

LA MULTI ANI Paula Amelia , Benjamin Alexandru, Tudor Adrian si Tudor
sa cresteti sanatosi,destepti,frumosi sa va bucurati parintii!
Naty ma bucur tare ca Ioana e bine!
Pufy da' ce baiat darnic ai!Gata sa imparta tot cu mami![]()
Iar cu punga de gunoi...si fi-miu are o atractie totala catre locul galeata de gunoi
Geo: bravo ptr rezistanta la cura!
Ellen: felicitari ptr Alexuta care merge din ce in ce m bine singurica! Rabdare la maraielile cauzate de dintisor! Si Andreiu meu e super marait din cauza de maseluta.Cred ca il doare in reprize ca alterneaza niste tipete de tremura ferestrele
cu zambete ingeresti
...
Mina: cred ca copii nostri (toti bebeii) fac antrenament pentru NASA
si andreiu adora sa se invarta.
Va pup tare,
Cristiana si Andrei (29 Sept04)
elyanne spune:
LA MULTI ANI! 
Paula Amelia , Benjamin Alexandru, Tudor Adrian si Tudor
Am intrat si eu pe fuga... am de lucru si parca nu se mai termina... Sper sa fac pauza sapt. viitoare, ca nu se mai poate...
Georgiana tine-o tot asa cu slabitu'... bravo.
Nici Dami nu mai vrea lapte
Parca ar fi frate cu Elena... Slabanogi amandoi... Elena mai bea doar dimineata... iar seara 50-100 ml... in cel mai fericit caz... Eu nici macar in somn nu pot s-o pacalesc... cel mult ii stric somnu' si se scoala urland.
Naty ma bucur ca ai vesti bune si ca totul e ok cu Alexandra.
Despre intalneala din Herastrau... slabe sperante...
E prea departe pt. noi, am f. mult de lucru si... parca vad ca imi dau tot programul peste cap ca sa ajung si ma trezesc ca ma intalnesc tot cu 2-3 dintre voi, cu care ma puteam vedea si mai aproape.
Cel putin asa s-a intamplat la Baby Expo, cand ne-am vazut 5 minute... si gata intalneala. Cu unele exceptii. Asa ca nu va suparati pe mine, da' nu prea cred ca venim.
la toata lumea... N-am apucat sa citesc mare lucru din urma... Sper ca sunteti toti bine.
Naty spune:
Sa va povestesc ce am vazut/patit ieri la dr.
In cabinet, inaintea noastra era o fetita grasulie si draguta, mie mi s-a parut ca ar avea cam 5 luni. Am intrebat-o pe mamica cat are, avea 4. Si apoi mami a ei si bunica s-au apucat sa-mi povesteasca cu mandrie cat de bine sta fata in fundulet singura si cum se ridica singura de pe spate in fund!
Mi s-a parut cam dubios, nu-mi mai aduc eu aminte exact toate etapele, dar parca la 4 luni nu stateau bebeii in fund si nu se ridicau!
Ma rog, ma uit eu un pic circumspect la ele. Vazand asta, ca sa accentueze performantele, mama imi zice "da sa vedeti ce merge cu premergatorul!"
La care eu, nu stiu cum, dar ma transform intr-una din babele enervante si o intreb "Dar are voie?'
Ce mi-o fi fost sa-mi bag nasul, nu stiu, ca doar fiecare creste cupilu cum vrea.
raspunsul a fost "De ce nu?", ceea ce nu mai conta fata de faptul ca m-am suparat pe mine insami pentru interventie.
Oricum, mi-a fost intoarsa faza, caci dupa 5 minute alta mamica a inceput sa se minuneze de ce slabanoaga e bebelina mea, ce nu-i dau sa manance nimic?
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Geo ce mult ai slabit!Si numai in 5 zile?????????Dar mananci ceva?![]()
Oricum bravo tie pentru perseverenta!
Geo, Elyanne voi va plangeti ca nu mai papa bebicii lapte....eu ma plang ca Alesio se trezeste de 2 ori pe noapte pentru lapte
! Si acum nu-i dau san noaptea ci lapte praf si nu se linisteste pana nu bea cam 100 ml odata!Nicicum nu e bine
!
Cristia
la "gunoierul" tau micut
....si bazucu meu are o atractie deosebita pentru cosul de gunoi!Si cand il vad ca se indrapte catre gunoi ii arat cu degetul ca nu e voie si zic "na-na" si acum da si el din manuta si zice na-na
.....mai e asa dulce....nu te poti supara pe el....dar cateodata nu mai pot!
Naty si mie imi displac profund mamicile care exagereaza performantele bebicilor lor! E normal sa te bucuri ca face aia sau spune aia, dar deja cand exagerezi e prostie curata!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
ana_a spune:
"LA MULTI ANI!" MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII PENTRU SARBATORITII DE AZI!!!
Benjamin Alexandru, Paula Amelia, Tudor Adrian, Tudor
mcm, noi am facut vaccinul, si stefan a scapat cu bine, a facut un pic de febra, dar asta din cauza mea ca eu i-am dat cate 3ml nurofen...si trebuia 5 ml...ca e mare deja. felicitari pentru datul jos din pat!!!Stefan inca nu pricepe cum sta treaba....
Fetelor, eu ma grabesc ca mergem la Colibita!Revin luni cu lista care trebuia sa o scriu acum.....dar tre sa fuggggg
pupici!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita
sofiabebe spune:
Maminelor, cred ca toti bebeii sunt gunoieri. Dar avem noi o tendinta bolnava, simtim nevoia sa ne miram :) Si Sofia cauta in gunoaie si reusea sa gaseasca fara scapare orice chistoc din groapa cu nisip. Iar FIlip, care spre deosebire de ea merge de-a busilea, daca nu are usile inchise la baie si bucatarie e bagat cu totul in galetile de gunoi!
Va pup,
bebe si puii:

P.S.: MEy, nu mi-at izis ce parere v-ati facut despre tratamentul cu coca-cola. Vi s-a parut "freaky" de n-ati zis nimic, asa-i? Dar sa stit ca d-na Nanu, care ne-a invatat, e consultant stiintific la IOMC, adica e... cercetator, om de stiinta, nu abereaza. Maiertati de insistenta.
P.S.2: Nu mai stiu care zicea aci de cazut in primele faze de mers. Vroiam sa dau un PM, dar nu am mai gasit mesajul. Ati incercat cu hamul? Sa tineti cupilu cu ha mu in timp ce exploreaza in picioare? Cu Sofia asa a mers Eheeei, pe... "vlemuli".
Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
georgiana.david spune:
Naty pai chiar asa nu-i dai la fata sa manance
. Ma bucur pentru rezultatul ecografiei, m-am gandit ieri la voi toata seara.
elyanne al meu bea in somn cam 150 (asta pe la ora 23.00) iar dimineata il pacalesc dupa ce mananca. Sa zicem pe la 8-8.30 papa painica cu almette sau cu unt si gem (i-am dat azi si i-a placut) dupa care mai trage un pui de somn iar eu repede ii bag biberonul in gura si mai bea cam 120-150 ml.
I-am facut intr-o zi pate de ficat dupa reteta data de voi, mama ce i-a placut! Multumesc pentru reteta!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! Paula Amelia, Benjamin Alexandru, Tudor si Tudor Andrei si din partea noastra. Sa cresteti mari si sanatosi, bucurosi si intelepti si mereu cu incredere in viata si credinta in Dumnezeu.
Noi nu avem vesti noi, Nathalie e maraita, ca o dor tare dintucii...
Am citit Pufymic nazbatiile bazucului... si voiam sa va zic ca fata mea a inghitit, nu am idee cum, o bucatica de scotch ieri, de am crezut cel mai rau ca se intampla. A fost o mare sperietura, un moment am lasat-o singurica, dar nu se va mai intampla 
Oricum... is fff panicoasa si nu stiu ce sa fac, mereu ma gandesc ca se poate ineca cu orice, tare mi-e greu, sper sa fie cat mai repede constienta de sine, ca nu stiu ce se va intampla cu mintea mea :(
O iubesc din tot sufletul si nu stiu cum sa fac sa fie numai bine...
Va doresc noapte buna si copii cuminti si mai ales... viata lunga, lipsita de pericole si MULTA SANATATE! 
Andreea
, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra