Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
lorena_andreianu spune:

La multi ani, Paula Amelia , Benjamin Alexandru, Tudor Adrian si Tudor! 

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
georgiana.david spune:
Pe bune ca nu m-am suparat doar m-am ofticat pentru ca era o chestie pe care am sesizat-o mai de mult dar am asteptat momentul ca s-o spun. GATA!
La multi ani, Paula Amelia , Benjamin Alexandru, Tudor Adrian si Tudor!
Naty vrem vesti!!!!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Am intrat sa va spun ca azi am verificat mesajele voastre de zeci de ori, e drept ca sunt probleme mult mai importante cum este cea a Ralucai de exemplu,( Naty sper sa fie OK cu bebelina) decat un "La Multi Ani" dar va spun sincer, poate suna copilaresc, am fost putin dezamagita cand am vazut ca Dami nu a primit nici macar o urare iar pentru alti bebei se umple jumatete de capitol. Oricum el este al meu (al nostru) si ii este suficienta dragostea noastra (care nu are masura) si urarile venite din partea familiei.
Pai atunci, eu ce trebuia sa fac cand nu m-a "lamultanit" nimeni de ziua mea?

Pupici la toate.
si Miron Radu (06 oct. 2004)Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
andora spune:
Ziua buna si

LA MULTI ANISORI!

TUDOR-ADRIAN, PAULA-AMELIA, BENJAMIN-ALEXANDRU SI TUDOR!

SA FITI SANATOSI
, FRUMOSI
, NOROCOSI
, DESTEPTI
SI IUBITI
!!!
Ma uitam afara si e cm naspa.. a venit se pare toamna nu numai calendaristic... si noi tb sa iesim afara cum se dezmeticeste Uca fiindca nebunii de parinti n-au vazut ca s-a terminat lapticul
, iar la ceai ne strambaaam 
Azi noapte m-a marait in continuu drept pt care m-am culcat abia pe la 2. Pana atunci am vb cu o burtica de aici de pe DC care mi-a pus o groaza de-ntrebari si am retrait impreuna temerile si povestea nasterii si,, m-au napadit toate amintirile...
Dar gata cu prostioarele, va doresc o zi super si sarbatoritilor multa distractie si pupici!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
mcm spune:
LA MULTI ANI! pentru Benjamin Alexandru, Paula Amelia, Tudor Adrian si Tudor
Noi am intrat sa anuntzam ca astazi s-a dat singura jos din pat dupa cum o invatza mami in fiecare zi pe Alexia. Pana acum radea cand ii spuneam si se ducea ca berbecul inainte cu capul dar azi a intors fundul de bb la marginea patului si s-a dus cu picioarele inainte.
Si vreau sa va intreb de vaccinul de la 1 an, cum l-a suportat bb? Ati scris cumva despre asta si n-am vazut eu?
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
roandre spune:
Anielas, daca nu plecam din Bucuresti in weekend vin sigur in herastrau. Oricum anunt in seara asta clar ce fac dupa ce vorbesc cu tati.
Se mai anunta cineva pt HERASTRAU?
Mcm, bravo pt datul jos din pat. Si eu m-am bucurat cand a invatat Alexia miscarea.
Cat despre vaccin Alexia s-a comportat foarte bine, adica era ca si cand nici nu facuse vaccinul. Noi am facut tot Infanrix-ul la 1 an ca si pana atunci.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
georgiana.david spune:
Ieri am fost la Capraru, e totul OK, Dami are 75 de cm si a dat Dumnezeu sa faca si el 8 kg. Mi-a zis ca pot sa-l trec pe Dorna rosu iar dimineata pot sa-i dau paine cu unt si cu gem, paine cu almette sau philadelphia , pot sa incerc sa-i fac si ou fiert moale dar sa incep doar cu putin albus ca sa nu faca vreo alergie de la el. Pot sa-i fac kek, ciulama, dovlecei umpluti cu carne de vita (de fapt eu ii dadeam deja)
mina spune:
Salut!
La multi ani puisorilor de un an: Paula Amelia , Benjamin Alexandru, Tudor Adrian si Tudor!
Georgiana, cu plecaciune cer iertare. Imi pare rau ca te-ai intristat si sunt convinsa ca ai avut dreptate, sper ca pe viitor sa fim mai atente unele cu altele. Ma bucur ca vizita la pediatru s-a incheiat cu bine si Dami e sanatos.
Pentru intalnirea din Herastrau nu ma pot inscrie. Cu tati al nostru care e mai mult plecat sau cand e aici e f ocupat... duminicile le cam petrec numai cu baietii mei. Nu va suparati pe noi, da?
Mcm, bravo pt datul jos din pat insa nu te relaxa ca cine stie... vizigotu ieri statea in pat in timp ce eu cautam hainute pt baie. Demuuult am observat ca e precaut cu marginea patului insa ieri ce credeti? Scapa suzeta jos din pat si bolovan, bungee jumping, se arunca dupa ea... Nu as putea sa redau miscarea prin care am reusit sa deturnez cazatura din "in cap" in "pe spate".
In rest nu mai am ce rapporta in afara chestiilor obisnuite cum ar fi mersul in cerc in parc tinut de mana mea (ametesc suspect de repede) si scosul meu din sarite in casa prin orice metoda.
Va pup ca acuma doarme si am ceva treaba.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
andora spune:
Buna fetelor!
Mcm felicitari pt datul jos dn pat! A mea mai are muuult pana invata sa nu pize in cap.... ieri a cazut din masinuta de la Gima, a deschis siguranta si hop.... in cap, cum altfel?
Geo bravo lui Dami pt progrewse si pt ca are "liber" la atatea... Noi ne tot gandeam daca sa-i luam Almette, tocmai acum era sa se inece urat de tot
cu biscuitel si parca mi-e frica sa-i mi dau bucati de orice... Dar kek cred c-o sa-i dau ![]()
MIhaela si Ania si noi cred ca venim in Herastrau, va zic diseara sa vb cu Miti.... maine mergem daca nu ploua pana la munte dar venim seara, asa ca duminica suntem fresh. Si e super ca e dupa 17, seara au chef de joaca sper si tre' sa-si consume energia 
Va pup si fug la Uca.... am tras o sperietura cu inecatul... era s-o intorc cu capu-n jos de tot.... ![]()
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Naty spune:
La multi ani Benjamin Alexandru, Paula Amelia, Tudor Adrian si Tudor![/b]
Fetele, am vesti bune.
Se pare ca dilatatia e in stagnare sau chiar regresie si nu e nici o problema. Cica ar fi o sechela cu care a ramas din viata intrauterina, probabil am avut eu o infectie, toxoplasmoza sau ceva de genul. Mi-a zis dr. sa-i multumesc lui Dumnezeu ca s-a ales doar cu atat, ca infectiile astea in timpul sarcinii pot cauza o gramada de boli grave ale copiilor!
Oricum, bebelina nu va fi, se pare afectata in nici un fel de dilatatia cu pricina, dar va ramane cu ea toata viata.
Ne-a zis ca daca tinem mortis sa mai repetam eco pe la 1 an si 3 luni, daca nu se inchide fontanela pana atunci (dar nu e obligatoriu).
Am avut ceva emotii, prima data ne-a zis ca are dilatatia 6 mm (crescuta deci fata de 6 luni, cand avea 4 mm si 7 luni, cand avea 5 mm). Insa se pare ca nu masurase bine, bebelina se zbatea intr-un hal fara de hal si zbiera ceva de groaza.
Asa ca a repetat eco si de data asta a tinut-o foarte strans si a masurat-o ca lumea, dilatatia are 4,3 mm - am vazut cu ochii mei afisat pe ecran.
Oricum, dr. Culcer ne-a zis ca era pericol daca crestea galopant, gen 1 mm pe saptamana, dar asa nu-i nimic.
nina please, daca ai putea sa-mi dai o confirmare ... ti-ai dat cred deja seama ca sunt o panicoasa fara pereche ...
Ce sa va mai zic, avem 8,900 g. si 74,5 cm.
Tot timpul cat am stat acolo a tipat fata ca scoasa din minti, n-am mai vazut-o niciodata asa suparata, nu puteam s-o linistim cu nimic. Mi-a fost si rusine, se uita lumea la noi ca la urs ...
Va multumesc din nou la toate pentru gandurile bune.
A insemnat foarte, foarte mult pentru mine sa vad ca va ganditi la noi si sa va simt aproape.
Cred ca in asta consta esenta forumului, suportul moral atunci cand ai intr-adevar nevoie.
Aeara cred ca a fost prima data cand am simtit cu adevarat ce mult inseamna sprijinul vostru si va multumesc inca o data ca sunteti aici!
Gata, ca dau in patetic, dar sa stiti ca am fost intr-adevar impresionata.
[b]Geo iertare, ma sti ca sunt uituca si ieri am fost cu capul in nori toata ziua, nici nu stiam pe ce lume sunt. Dar chiar m-am gandit la Dami si cele 11 lunisoare. La multe inainte!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI