privare de mostenire

privare de mostenire | Autor: gabirus

Link direct la acest mesaj

Va scriu intr-un moment destul de trist si dezamagitor.
S-a facut de curand succesiunea dupa mama mea, mostenitori fiind eu si tatal meu. Moment in care, luata la repezeala si pe nepregatite am facut prostia sa semnez o procura prin care il autorizez pe tatal meu sa vanda un apartament - obiectul succesiunii. Bun, el vinde apartamentul, insa refuza sa imi dea partea mea din bani.

Ce pot sa fac in aceasta situatie?

Evident, voi incerca intai pe cale amiabila ... dar daca nu merge? In mod legal ce trebuie sa fac in aceasta situatie?

Pls, dati-mi un sfat, ca-s tare dezamagita si chiar furioasa pe atitudinea lui. E un maniac al controlului ... de parca nu as fi fiica lui si ar trebui sa-si rupa din carne sa-mi dea ceea ce este de drept al meu.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Il poti actiona in instanta.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Draga Gabi,

a-i da authorizatie (procura) tatalui tau sa vanda e una
si sa renunti tu la cota ta din mostenire e alta

tu stii exact ce ai semnat?

daca ai semnat numai procura, foarte simplu, banuiesc ca mostenirea se dezbate acum prin notariat, mergi inapoi la notar si spune-i ca imparteala mostenirii nu s-a facut, pretul incasat din apartament nu a fost impartit intre voi..... notarul este cel care se asigura de imparteala,........ daca nu va intelegeti la imparteala (tatal tau si cu tine) ai deschisa calea in instanta, sa-l dai in judecata ....

Loma

Mergi la inceput