bebelusi nov-dec 04 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
mikimi spune:
LA MULTI ANI ALEX-ILOR !!!!
Eliza cred ca vin foarte tarziu cu un raspuns..eram sigura ca ti l-am dat dar am vazut ca nu...sunt
.la mare Alex aindragit apa calda, cand a fost rece a protestat, l-am bagat mai intai cu mine in brate sa ma simta, apoi tot din brate i-am aratat valurile ca sa nu se sperie de zgomot si miscare, apoi uor l-am pus in colacelul cu picioare si de acolo n-a mai fost chip sa-l scoatem din apa decat cu tipete.
Simona si cu tine la fel..vroiam sa-ti raspund, nici eu nu gasesc incaltari care sa-i intre in piciorus usor.Il are groscior, nu lat,deh..e grasunel.Noroc ca am unii din america care sunt mai civilizati la calapod.te anunt daca gasesc ceva la noi bun.
Am vazut niste fiinte foarte fericite- Felis si Mihaita.Sunteti superbi si mi-e tare dor de voi.
Roserb mi-ati facut o pofta de munte...sa va fie de bine sunteti o familie super-reusita
Eliza si voi mi-ati facut pofta de munte si de dragalasit asa frumos cum faceti in ultima poza.
Miche nu pot vedea pozele tale, mai incerc.pe cand o friptura la baieti impreuna ?
poze noi de la mare
cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)
cookie spune:
pentru toti Alexandrii si Alexandrele noastre!
si

Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata implinita!
Am vazut poze de la mare, de la munte...oh, ce mi-e dor!
Roserb, Eliza, mi-au placut la nebunie!
Aime, ce-i mama, cu tine?
Ia fa o cura de vitamine, ceva, ca nu-i a buna!
In mod sigur e de la menstruatie, mai ales in cantitatile de care spui...
si sanatate ca-i mai buna decat toate!
Mai fetelor, cele care aveti bebei mai slabutei, ce numar de Pampers folositi? Ca eu am trecut la nr. 4(deh, copila are 300g peste 7 kile, si am zis ca se impune!) si am avut surpriza ca de doua ori sa iasa kk afara. Nu stiu acum ce sa fac, nr3 mi se pare prea stramt, iar nr4 prea mare. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
paxela spune:
quote:
Originally posted by cookiepentru toti Alexandrii si Alexandrele noastre!
Mai fetelor, cele care aveti bebei mai slabutei, ce numar de Pampers folositi? Ca eu am trecut la nr. 4(deh, copila are 300g peste 7 kile, si am zis ca se impune!) si am avut surpriza ca de doua ori sa iasa kk afara. Nu stiu acum ce sa fac, nr3 mi se pare prea stramt, iar nr4 prea mare. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Cookie si Sabina bulina
noi suntem la nr 3 si vom mai ramane la el 4 mi se pare mare inca
iar la kg cam toto cat voi avem
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
raluca.gabriela spune:
hai k m-am dres oarecum, scriu ca naiba ca am reusit sa o adrom si vreau sa ma intind. am facut dus fierbinte, n-am crezut ca ma dreg asa de valurile alea de rece-cald si am luat o dusca de calciu de la maria. scuze ca am postat asa dar trebuia sa spun, ca ma panicam rau... of, sa ma dreg, sa ma renovez, ca am musafiri diseara... 
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
diana2004 spune:
Raluca,ai grija sa nu fie viroza ,eu asa am patit,ziua mi-a fost putin rau iar in miezul noptii am facut 40 de grade ,noroc cu sotul meu ca era acasa ,nici sa ma tirasc sa iau medicamente nu eram in stare .
Aime ,si eu m-am simtit slabita (mititica de mine !),mi-am facut analizele care au iesit f. bine asa ca mi-am revenit instantaneu
!
Vio ,eu am un ambitz sa-i tai copilului motul la 1 an ,asa ca ii lipesc mesa daca e nevoie
!
danette spune:
Aime, la noi de 2 zile e liniste in episodul cu KK-ceala, finnaly, ca eram tare stresssssata....
Sper ca l-am invins pe "kk cel viclean", citez din Raluca... fiindca am murit de ras cands am citit post-ul ei...
Inca ii mai dau HUMANA HN, pana se termina cutia si apoi trec incet pe laptele ei obisnuit (LACTANA - Algäu) - nu stiu daca mai foloseste cineva DINTRE VOI... DAR E FF. BUN, DE ALTFEL.
Copila asta e asa de putin sensibila cu stomacul... a acceptat Humana fara nici o problema.
Pana acum nici n-a mai facut diaree.
Iris "citeste" acum revista METRO, si e in forma excelenta fiindca a mancat incusiv carnita de pui de la amiaza - nu se intampla prea des. Am purtat-o pe saraca prin oras toata dimineata ca am avut treaba. Maine plec in Austria cu sora-mea sa-i cumparam haine de iarna, ca aici nu gasesc. Si o las cu mama, sanatoasa!
Andra, chiar ca Alex seamana f. bine cu tine, si asa tuns arata baietel mare!
Si apropos de asemanari, cu cine v-i se pare ca seamana IRIS???
Dana & Iris
pozele noastre
for2nity spune:
fetelor dragelor, multumim frumos pentru urari.

uram si noi "La multi ani" pentru toti piticutii si pentru mamici si chiar pentru tatici.![]()
Meniul Alexiei e cam asa : dimineata cereale cu lapte, mai consistent, cam 200-250 ml, la 11-12 200 ml fructe mixate, tot ce am prin casa, banane, piersici, pepene galben, mar. La amiaza legume mixate in care ii pun cate o pulpa de pui (partea superioara),la 6 iaurt cu fructe, paine cu unt si lapte, cand cum, seara din nou lapte cu cereale 200 ml.Masa de la 18 e mai variata, schimbam macaroane, mamaliga, etc.Ou nu i-am mai dat de ceva timp, facea bubite pe manute si nu stiam de la ce.
Fetelor, intr-o vreme mai scriati ce faceati de mancare, ia reluati-va obiceiul sa ma mai inspir si eu.![]()
S-o vedeti pe fata mea ce comica este.cand ii spun "nu, nu" face din cap "nu" si ma ingana, dar sa vedeti ce dulce misca ea din cap in stg si-n dreapta, asa cumva in reluare, imi vine s-o mananc.
Printre altele escaladeaza patul pe toate partile, maaare noroc am cu tarcul, acolo e lumea ei, ma tot minunez ce frumos se joaca acolo singurica.Si eu sunt la scarbici...si mi-e asaaa un doooor de ea...las' ca ajung eu acasa si avem "ora" de pupaceala.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna din nou fetelor,
si noi l-am serbat azi pe alex, i-am luat cadou, tortuletz si sampanie pentru copilasi...i-am cantat la multi ani!( intr-un fel am facut sa para o zi importanta pentru el) nici eu nu stiam de sf alexandru inainte sa-l am pe asta mic.
tati a fost si el alaturi de noi pe yahoo
gataaaa...a terminat ruxi de papat...iesim afara
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
for2nity spune:
vai monica, ce frumos. Mi-ar placea sa pot serba si eu asemenea momente, dar ce pacat, sotul meu e ateu convins, inca negociem daca va veni sau nu Mos Craciun.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)