bebelusi nov-dec 04 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
IA uitati AICI poze ... Sunt topita dupa ingerasul meu... Nu-i asa ca e un scump???????
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Miche spune:
Fetelor, eu am de gand sa 
trebuie sa reinstalez win ca nu se mai poate![]()
nu poci trai fara mess ![]()
![]()
Am vazut pozicile , Felis
m-am bucurat muuult sa-l vaz zambaret si fericit pe ingerasul tau!
e dulce tare cand zambeste si e multumit si imi place sa va vad iubindu-va! 
Am tras o ocheada si la Roserb, normal , nu? si mi-a placut tare ce am vazut si am regretat ca nu ne-am intalnit la mare!
acu o iau in ordine ,inversa , la vazut poze, ca sunt tare in urma ..
(am de lucru , dar nu vreau si n-am chef)
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Miche spune:
Eliza, unde ati fost weekendul trecut?
Fetele, pana acum am petrecut doua weekenduri super , unul la munte si unul la mare cu Eliza , sotul si flacaul ei! 
mai vrea, mai vreau...
o sa pun pozici intr-un folder separat .
pana atunci , iaca si cateva pozici de la mare http://community.webshots.com/album/436689374TmzagK
Miche si
Darius
(26.11.2004)
roserb spune:
Felis, e un dulce Mihaita, asa vesel!
Mihnea are febra in jur de 38 de la pranz, fara alte simptome, pediatra zice ca bantuie o viroza care se manifesta asa. Iata ce ne lipsea, bine ca nu s-a intamplat in concediu...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Miche spune:
quote:
Originally posted by roserb
Mihnea are febra in jur de 38 de la pranz, fara alte simptome, pediatra zice ca bantuie o viroza care se manifesta asa. Iata ce ne lipsea, bine ca nu s-a intamplat in concediu...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ce viroza? de unde?
aoleoo
multa sanatate lui Mihnea cel voinic!
Miche si
Darius
(26.11.2004)
roserb spune:
Miche, super pozele de la mare! Sunteti niste frumosi!
Viroza asta pur si simplu bantuie, e un fel de "epidemie", zicea ca a avut o gramada de cazuri. Una din fetitele cu care am fost la mare s-a imbolnavit de joi si au plecat acasa, poate o fi luat de la ea?(desi nu au prea intrat in contact, mai degraba cu Bianca si cu celalt baietel mai mare s-a giugiulit)
Stie cineva daca supozitorul cu Novocalmin de 300(pt copii) se pune intreg la varsta asta?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Eliza5 spune:
Miche, am fost la Cheia la o nunta :-) A fost super, aer curat, slujba religioasa intr-o poienita, petrecerea la o pensiune, ce mai ne-a placut mult. De data asta am luat-o si pe Tantie Lizzie ca sa respir si eu :-)
De-abia astept sa va vad 

Eliza si
Alex (15 nov. 2004)
diana2004 spune:
Roserb ,eu i-am pus un supozitor intreg .
Onitza ,mai incerc ,si aseara i-am cintat ,i-am povestit ,el a adormit repede la noi in pat ,dar cind sa-l pun in patut a fost scandalul .
La multi ani tuturor sarbatoritilor !!!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Michequote:
Originally posted by roserb
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ce viroza? de unde?
aoleoo
multa sanatate lui Mihnea cel voinic!
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Cea pe care cred ca o are Mihai... de facuse joi saptamana trecuta temperatura 40...
Ai grija ROSERB... asa a fost la Mihai... Dimineatza nu avea nimic, dupa o ora avea 37.7 temperatura, dupa-amiaza avea 38.3 si noaptea a facut 40...
La temperatura de peste 39.5 se baga supozitor cu novocalmin... Eu i-am bagat intreg si dimineatza avea 36.3 temperatura si nici nu a mai facut temperatura de atunci!...
SAnatate multa

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
diana2004 spune:
Vazut toate pozele cu copii frumosi ! Felis ,sint invidioasa pe pleata lui Mihaita
!Andrei are 3 fire (el si Mariuca Andreeip ), nu stiu ce o sa-i luam la mot ,as vrea totusi sa i-l tai la 1 an .