bebelusi nov-dec 04 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Ia uitati ce-am mai crescut:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=67cd&.dnm=1a0a.jpg&.src=ph

Va pupam, somn usor,

Delia si Iustin(25.11.2004)
Delia si Iustin

Iustin e un scump, un dolofan caruia ii place ca si lui Mihai sa stea cu picioarele pe sus in carutz...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Felis, iubita, de cate patanii mai ai parte!
pentru mamica cea curajoasa si descurcareata!
Lasa ca le razbesti tu pe toate, macar sa stii ca sunt multi care se gandesc la tine cu gandul cel bun!

Dutzi, tot vesel Iustin, tot vesel! E o placere sa vezi asa o mocuta de bebe haios si simpatic!

Fetelor, am inceput sa nu dormim noptile, fiica-mea incurca ziua cu noaptea , cred. Alta explicatie nu gasesc pentru faptul ca are chef de giumbuslucuri pe la 3-4-5 dimineata(+tzitzi, of course!!!).Ce veselie era in casa la mine, dom'le, pe la 5, de ziceai ca-i bairam!
Fata tipa, chiuia, se urca pe mine(chioara de somn) sau pe tat-su(asijderea) de ziceai ca a baut apa vie, nu laptic de la mami!

Miche, sa stii ca echipament de protectie pentru bebelusi chiar exista, pe bune! Chiar ieri vorbeam cu nasul nostru care zicea ca vazuse in Italia in magazine de bebei casti dintr-un material mai moale, un cauciuc, ceva, pentru bebelusii care invata sa mearga si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata fetele!

Mey Felis...cate ti-e dat sa tragi...si cu soacrele astea ...mai rezista un pic (usor de zis!!!) sa-l vezi pe Mihai bine, sa plecati linistiti si sa veniti sanatosi si veseli

Dutzi da' voi mai veniti in Ro, draguta? Eu credeam ca acolo e "casa voastra". pupici lu' falcoselu iubit de Iustin, ca mi-e drag de el, de nu mai pot...imi place cum sta el in carut, si degetelele de la picioruse...is jucause foc...Vladut nu sta niciodata normal in carut, vesnic e sucit, carnit...La mare, l-am pus invers, adica cu fata la noi, desi carutul are o singura pozitie, cea cu fata inainte...si...o cocoana, zice "vai, doamna, l-ati pus invers"...noi iti dai seama, ne-o fi crezut cretini...copilu pus invers, noi radeam ...nana-su are o vorba cand Vladut face ce face altfel decat e normal, zice ca "e bobinat invers".

Intrebare ptr toate mamicile: cum determinati copii sa stea cu sapcuta, bandana, etc pe cap? Ca al meu...obicei capatat de la mare...cum ii pui ceva pe cap, gata ii si trage jos, da' imediat, nu asa...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime si noi la fel...dar nu determin copilul in nici un fel...ma determina ea pe mine sa renunt... si eu care ma credeam mai smechera...am incercat sa-i pun macar gluga de la jacheta, sa nu mai aiba ce da jos si ea...ni'ca! trage cu totul de se dezbraca!

Ce credeti ca face copilul meu acuma?
Doarme!
Asteapta ca eu si cu tat-su sa ne dezmeticim bine, eu imi beau cafeaua, bine mersi, si dupa aia o apuca somnul , ca doar o fi si ea obosita dupa atata zbenguiala!

Mergi la inceput

Si ptr ca scumpel doarme, hai sa insir si eu motivele sederii acasa timp de 2 ani: mai inatai si cel dintai, ptr ca, asa cum bine spuneati toate, nu vreau sa pierd nimic din ceea ce se cheama a fi evolutia copilului meu mult asteptat. In anii in care asteptam ca minunea sa se intample, si vedeam mamici cu copii mici, ma gandeam cu jind la clipe petrecute cu bebele meu...acum ca il am, si e tot a meu ...profit; apoi, salariul meu era cu 500.000 mai mare ca CIC, asa ca...din acest punct de vedere e ok, macar nu ma mai stresez la servici...si ce fac eu acasa nu e servici? , apoi, ne-am gandit, daca as merge la servici, ar trebui sa angajam o bona, careia ii vom plati salariu si la asta se va adauga si stresul meu de mama...oare ii da ca lumea, oare are grija????? si etc si amd...asa ca sunt eu bona cu 8 mil/luna...de lasat (fara money, desigur si pe incredere) n-am cu cine (si aici motive...garla...)...asa ca mami e singura care poate avea grija de pui, in siguranta, fara stres si cu banii in portofel...noroc ca tati ca e baiat destept, e solicitat si are 2 job-uri ...da banii tot nu ajung...gata,stiti cum e vorba aia, "nemultumitului...."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cookie

Aime si noi la fel...dar nu determin copilul in nici un fel...ma determina ea pe mine sa renunt... si eu care ma credeam mai smechera...am incercat sa-i pun macar gluga de la jacheta, sa nu mai aiba ce da jos si ea...ni'ca! trage cu totul de se dezbraca!

Si eu am renuntat...deja, are personalitate, e mai tare ca mine si mai insistent...da' ma gandesc ca vine toamna (de fapt a si venit....), iarna si ce faaaac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Felis, am citit despre pataniile tale, si sa stii ca sint mai mult decat oripilata. Imi dau seama ca poate nu ar trebui sa spun asta, ai tu destule pe cap, dar te rog sa ma ierti ca nu ma pot abtine. Nu as fi crezut ca soacra ta poate fi atat de ...... (uite, am reusit sa ma abtin!!!) Si pare asa de cumsecade cand o vezi asa, pt. putin timp !!! Doamne, sint super-super agasata de cat de insensibila poate fi! Tu sa nu dai importanta la nimicurile astea, las-o in pace, nu o lasa sa te doboare ! Nu ai tu nevoie de oamnei din astia!
Imi cer iertare daca am fost vehementa, dar .... m-a lasat masca .

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Fetelor, sunt lesinata de incantare si extaz !
Intrucat nu mai aveam lapte de cafea si aveam chef de o plimbare scurta, am imbracat maimutica de vizita si am tras o fuga la mama. Aici MIHAITA cel scump ar fi facut niste nani dar nu se indura... Cand m-a vazut mi-a facut placerea de a zambit si la mine pentru prima data si... a intins manutele spre mine !!! Of, of! L-am luat in brate, m-a apucat de nas si m-a tinut asa vreo 10 minute, aproape cat sa adoarma . I-am cantat cum ii cant Mariei si l-am pupat pe ochi si uite asa a adormit dragul CU SUZETA, ca tot zicea ma-sa ca nu o vrea !
Miscarea urmatoare a fost cafeaua cu lapte in sufragerie, cu Maria pe perna pe genunchii mei, care in 5 minute a adormit. Vai, erau asa scumpi , unul dormea pe o perna pe canapea si altul pe alta perna in patutul de imprumut (Maria are patut si la mama, ca vine destul de des pe aici ). Iar motanul nostru statea pe hol, intre cele doua camere, ii pazea...
Acu s-au trezit amandoi, Maria e in pat cu Mihaita, il trage de sosete si el rade de moare .
Ah, ce dimineata!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Maria e in pat cu Mihaita, il trage de sosete si el rade de moare .
Ah, ce dimineata!

O, Raluca, ce incantare, asa dimineti sa tot ai...sa te dispuna pe tot restul zilei...frumos ne-ai povestit.
Pupam doi puiuti scumpi si le dorim distractie placuta.

David, la multi ani, sa cresti mare, sanatos si voios. Si te asteptam pe la noi.

Siminna, si micutei tale, la multi ani si pupici de la Iustin.

Io ma tot intreb ce-o fi cu mamicile de gemenei, pe ad_rianna am mai auzit-o cate putin, dar de Didutza, mai stie cineva, ca ne e un dor...

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DRAGA FELIS, te-as sfatui sa o abordezi, dar stiu, ma uit eu la tata ;), ca sunt oameni, care nu ar spune ce ii deranjeaza, ba mai mult, se simt ofensati, asa ca te sfatuiesc sa O IGNORI, mai ales atata timp, cat sotul e de partea ta si te crede pe tine!!!!! Multumesc de telefoane!!!!!

Sunt in fuga continua, in criza de timp si de nervi!!!!!!!! azi e ziua lui Mihai si tb sa fac tort, praji, curatenie, spalat, calcat, avut grija bebe...offffff.....asa ca azi nu o sa mai intru, cred!!!!!!! Pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am fugit in billa

pozele noastre

Mergi la inceput