dupa pierderea sarcinii.....

dupa pierderea sarcinii..... | Autor: Lavv

Link direct la acest mesaj

Salutare!
Revin cu vechile mele dileme. E oare normal ca medicul meu sa nu ma trimita la analize dupa pierderea sarcinii? E suficient sa stie ca ar RH negativ si cu asta basta? Mi-a dat doar o secretie si o cultura de germeni? Am vazut ca alti medici cer toxoplasmoza, clamydia, listeria, CMV?? Doctorita mea chiar nu considera ca trebuie sa fac asa ceva sau astea nu se fac decat in anumite cazuri.
Cu speranta de mai bine,
Lavv

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Draga mea,

Cu siguranta trebuie facute mai multe analize. Pe langa cele care le-ai zis si tu, poate ar fi bine sa ti se ceara si niste dozari hormonale (am 2 prietene care au pierdut sarcini din cauza lipsei de progesteron, iar tratamentul nu este complicat din cate am inteles de la ele). Cred ca cel mai bine ar fi sa schimbi medicul.
Si eu am RH negativ, iar sotul meu pozitiv, dar asta nu cred ca este cea mai mare problema a ta. In cazul RH-ului negativ, medicii mi-au spus ca in general problemele nu apar decat catre sfarsitul sarcinii.
Asa ca, sfatul meu ar fi sa te duci la un medic cu care sa poti discuta absolut toate problemele si care sa nu te trateze cu indiferenta.

Sanatate si multa bafta!

Anny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Poate ca ar fi bine sa schimbi medicul, daca nu face suficiente eforturi pentru a te ajuta.

Oricum nu dispera, draga Lavinia. Se va intimpla cind nici nu te astepti.

Cu drag Romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Hei Lavv eu ce vreau sa iti spun daca tu ai pierdut sarcina dupa 3 4 luni chiar acum am auzit un reportaj la noi la tv si ei spun ca esti ma mult predispusa la cancer la san acum sa nu cumva sa crezi ca vreau sa te sperii dar este bine sa iti faci analizele de rigoare din cand in cand eu iti spun ce au spus aiaci la tv si eu am o priestena care tot asa a pierdut sarcina si i-am spus si ei dar tu sa stii eu de aceea iti spun ca daca iti foloseste este bine sa stii. te rog sa nu crezi ca vreau sa te sperii dar trebuie sa stii si sa ai grija

te-am pupat

Mergi la inceput