Cum sofati cu sotul alaturi?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Nasol.Dar nu numai cu el, cu oricine care are carnet si se urca in dreapta si incep sa dea sfaturi.Asa ca nu mai conduc.Conduce doar el.Desi am carnet deeeeeee...8 ani!De cand sunt cu el( de 7 ani ) am mai condus doar ocazional si in ultimul timp deloc.Dupa ce termin CIC-ul si incep un job, poate luam o masinuta doar pt mine, mai iau niste ore de condus si o sa conduc din nou.Dar nu-l iau in masina mea!Sac !Ha!

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Eu am carnet din luna martie a acestui an.Toata lumea m-a felicitat ca l-am luat din prima.Sotul meu este un pachet de nervi cand sunt eu la volan.Imi spune :mami,nu vreau sa mor acuma cand conduci,Du-te mai pe dreapta,ia curba mai frumos,n-o taia,schimba viteza nu auzi cum urla motorul de durere?imi chinui masina,ai idee cat costa un ambreiaj pt.masina noastra?,daca nu ma asculti te dau jos,si mergi pe picioarele tale acasa...
Prima data cand am condus (dupa ce am obtinut carnetul),ce patanie ....ce discutii...
Am mers in afara localitatii,eram un pachet de nervi,el tot ma critica.la un moment dat imi spune:du-te pe strada asta...si eu nu m-am dus pe unde mi-a spus,ci pe a doua strada la dreapta.Vai ...ce a facut....ca nu il ascult,ca trebuie sa ascult de el daca mai vreau sa pun mana pe masina asta Etc...Am oprit masina si i-am jurat ca eu nu mai pun mana pe masina ,sa si-o f**a,el a luat "semnul prostului"si l-a aruncat direct pe geam,eu,m-am dat jos din masina plingand si am fugit pe jos,pana seara nu am ajuns acasa,nu i-am raspuns nici la telefon,iar cand am ajuns acasa si-a c erut scuze si m-a imbratisat.A spus ca eu sofez bine doar ca nu il ascult.Nu ne-am mai certat de atunci..am mai condus aproape zilnic ,i-am lovit putin masina,dupa care l-am telefonat sa vina urgent...plingeam iar el atata a intrebat:copiii sunt bine?-bineintes ca erau,bine ca e asigurata,nu am platit nimic.Acuma conduc din nou,sper sa nu mai intampin evenimente neplacute,dar imi place la culme sofatul.Sotul meu imi cumpara o masina micuta,asa ca voi avea si eu(masina noastra era mare,un Ww.golf,si problema a fost ca scaunul era reglat la maxim in inaltime,dar mie tot imi trebuie pernita sub fund,sa vad mai bine drumul,iar cand m-am frecat de microbuz,nu aveam perna...)Bineinteles ca mai comenteaza si in prezent,cand sunt eu la volan,dar nici eu nu ma abtin din comentarii cand el sofeaza...asa suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

eu am carnet de un an.Dupa ce mi-am luat carnetul si m-am suit prima data cu el in masine mi-a zis:acum uita tot si si uite cum se conduce in realitate......Afost stresant la inceput, mai ales cand mi-a apasat piciorul pe acceleratie zicand "calc-o odata ca nu mai iesim din intersectia asta!".Dupa 3 luni de condus singura in masina(el era plecat din tara) m-am simtit mult mai stapana pe mine.Acum nu mai comenteaza.Isi da scaunul mai pe spate si admira peisajul!Culmea e ca atunci cand imi mai moare motorul nu imi mai zice nimic!!!

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Al meu e ingrozitor de stresant.Desi am carnet de 7 ani si conduc bine singura, cand sunt cu el, parca nu mai stiu nimic si fac greseli elementare, ca de ex. oprirea motorului. Numai camd se urca in dreapta si trebuie sa conduc ma apuca toate alea.Am venit anul asta de la mare si numai in certuri am dus-o tot drumul!!! Tot ii zic sa nu ma mai streseze dar in zadar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

Eu m am invatat minte.Cand mergem undeva impreuna il las pe el sa conduca.E mai simplu asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multe felicitari soferitelor , eu acum fac scoala de sofer , am luat examenul de teorie si acum mai am de dat practica . Am facut 22 de ore de condus simaiam 8 si ceva pana la examen . Imi este greu sa parchez , si sa dau inapoi in curba . De asemenea pe autostrada imi vine greu sa merg cu 120 km/h .
Sotul meu mi-a dat si el 6 ore de condus si e destul de calm .Ma lasa sa fac greseli ca sa "simt" masina . Eu zic ca nu o sa am probleme cu el . El m-a batut la cap sa fac scoala ca sa il mai ajut ca el s-a saturat de condus mai ales cand mergem in Romania .
Va doresc soti ingaduitori si o zi placuta !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Eu conduc maisna aproape zilnic, singura. Cand vrea sa ia masina ca are treaba, n-are decat dar fara mine, cand mergem in concedii, ma lasa sa conduc mai mult eu .Asa ca am terminat orice comentarii. Nu-i place cum conduc.......sa sufere.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu conduc mai bine cand sunt singura.Sotu' ma streseaza.

diadaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Va spun fetelor, singura solutie este sa aveti fiecare masina lui. Eu am tras tare si mi-am luat-o pe a mea si nu mai am treaba acum. De-abia am asteptat sa merg singura cu ea si sa ii spun triumfatoare sotului: "AM MERS SINGURA SI NU AM PATIT NIMIC!!!". Nu mai are ce sa comenteze. Fiecare merge la servici cu masina proprie, iar cand o sa mergem impreuna undeva... depinde, vom vedea, daca e o chestie urgenta o sa il las pe el la volan pentru ca recunosc ca el este mai rapid.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Eu am cel mai calm sot la volan. Asa credeam eu. Am carnet din 92,am condus eu atunci demult, dar am avut rotula sparta si nu am putut conduce o perioada.Pe urma era mia comod sa conduca doar el, pana anul asta cand am zis stop trebuie sa conduc si eu. Si am facut cateva ore si instructorul imi spunea doamna calcati ambreiajul ca lumea ca o sa tipe sotul la dumneavoastra. Ei na, sotul meu nu se enerveaza niciodata la volan, mie nu o sa-mi zica niciodata nimic. Asta nu cred.Ei nu credeti. Acum am inceput sa conduc, cu el alaturi. Nimic nu fac bine, parca e o baba care trebuie tot timpul sa ma cicale. Parca cu fiecare drum se mai calmeaza, dar la inceput m-a socat.
Dar trebuie sa recunosc ca eumi-o iau pe merit, atunci cand stateam eu in dreapta moooama nu taceam o clipa: nu vezi ca franeaza, vezi ca vine ala, beyyyyyy mai incet.

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput