Cum sofati cu sotul alaturi?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Doamne, ce ma bucur ca nu sunt singura cu un partener care se crizeaza cand sunt la volan! Si asa cum zicea Kuki, ma intreb si eu, de ce se cred barbatii superiori femeilor, inclusiv cand vine vorba de sofat? Eu am luat carnetul inaintea lui (bine, doar cu cateva luni) si dupa parerea mea conduc un picut mai bine ca el. Desigur, asta este doar parerea mea. De obicei, prefer sa il las pe el sa conduca, daca sunt eu la volan, are tot timpul cate ceva de comentat, si mai mult ma enervez. E drept ca si mie imi vine sa il critic atunci cand conduce, insa de multe ori imi musc limba si tac.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Duminica la pranz am avut ca sa zic asa un soc.... era cam a 6 ora acand conduceam, desigur cu sotul alaturi.

La primul drum am blocat circulatia si din fata si din spate, inclusiv un mijloc de transport in comun.... am intrat intr-o gropa si nu mai putea sa ies, nu s-a crizat nimeni si am iesit frumos din a 3 incercare, nici eu nu stiu cum.... duminica la prans asa cum spuneam am intrat pe straduta noastra cu masini parcate pe ambele parti, cand am vazut ca vine o masina din fata am oprit un am crezut eu ca-i las loc sa treaca.... cand a trecut prin dreptul meu o "doamna" cu un copil langa ea si-a lipit fata de geamul meu si a inceput sa ma injure..... ca la usa cortului....

cred ca in curand o sa trec in tabara celor care nu suporta femeile la volan

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Fetelor ce soti aveti!! Pacat ca ii lasati sa va cicaleasca.
Si al meu ma cicaleste, cu chestii marunte, de genul: prea mergi cu viteza, mergi mai incet. Il las in pace, o data, de 2 ori si apoi sa te tii, ca vine potopu: " da tu nu mergi tot cu 130 pe aici? eu de ce nu? tu ai buzsit masina de 3 ori si ai bagat-o in service, eu niciodata, tu ai tone de amenzi, eu nici una! daca ma mai bati la cap opresc si ma dau jos si plec cu ratb-ul ( stie ca sunt suficient de nebuna sa ma dau jos si sa plec cu ratb-ul)." Daca ma mai enerveaza cand eu conduc si trebuie sa ajungem la prieteni unde vrea sa bea o bericioaica, atunci beu eu prima o bere si conduce el!
Iese cu scandal rau de tot cand ma bate la cap atunci cand conduc, pt ca eu conduc mult mai bine decat el!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am carnet din martie, masina am primit-o in mai. La inceput imi era frica sa merg, nu conta cine e cu mine in masina.........acum m-am obisnuit, dar nu pot sa merg cu el in masina. Pur si simplu ma pierd...stiu ca asteapta sa fac cea mai mica greseala ca sa inceapa comentariile....

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Azi am mers si eu prima data singura. Si n-a trebuit sa fur cheile! Recunosc ca am cam bruscat masina, ca de, e prima oara singura si la ora de varf, da' m-am descurcat domnule! M-am s parcat, n-am blocat pe nimeni.. Bine, am mai dat prin gropi, ca doar erau pe durm si ele...
In orice caz, bravo tuturor care au propria masina. Deja incep sa ma ganedsc serios la asta! Si as sscapa si de cicaleala!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Am permis de conducere din luna mai. Imi place sa conduc , dar masina noastra imi provoaca o teama teribila. Pe alte masini, de ex. masina firmei, cea a instructorului nu mi-a fost teama deloc. Sotul imi ciripeste zilnic "e noua " , "nu avem CASCo", "uite cati nebuni sunt "(cred ca se refera la mine ). Si , uite asa, eu fata curajoasa, vin cu maxi-taxi la servici iar "adorata " casei sta in fata blocului, sotul fiind plecat pe o saptamana .Oricum , i-am pus gand rau!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eu si ieri am mers cu sotul.... si desi pana acum nu putem sa merg fara el, dupa ce i-am dat sa citeasca ce ati scris voi la acest subiect, am ajuns ieri la concluzia ca nu voi mai conduce niciodata cu ele alaturi... daca este sa mergem impreuna n-are decat sa conduca... asa ca azi va trebui sa merg singura prima data.... mor de frica!!!!!

Daca nu-i dadeam sa citesca poate nu se transforma in .... tiranul care este ..:((

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

craciunitza si ankalaura,

sunteti sigure ca nu sofati cu sotzul MEU in dreapta voastra???

stai asa, sa-i dau repede liku'pe mail, daca nu-l citeshte pana diseara, ii pun scaunelul si doarme la noapte in fund, la ghena!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La noi este invers. Mai mult il bat eu la cap cand conduce... Ba ca nu pune frana la timp, ba ca merge prea tare...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fain subiect. Fericita sotzie mai sunt eu!
Am carnet de 2 ani, sotzul are carnet de 12 ani. Eu am mashina mea de 1 an, iar pe sotz il am de 6 luni.El are masina lui de servici. Am facut impreuna nenumarate drumuri si lungi si in orash. Nici o problema! Pentru el eu sunt singura femeie care conduce bine, deshi uneori se minuneaza ca nu vad cate un ditamai gropanul! Cand e el langa mine, conduc ca si cum as fi singura, adica bine! Noi avem si un stil de a conduce foarte asemanator si cred ca si din cauza asta ne intelegem bine la volan. CAnd ieshim in oras cu masina lui mare si grea, dar cu servo-directie, el bea, eu conduc si va spun ca nu au fost nici un fel de discutzii. Acum sunt insarcinata in 6 luni si am facut un drum la Oradea cu masina mea, pana la Targu-Mures am condus eu, iar apoi pana la Oradea,el. La intoarcere, am condus doar Oradea-Deva, apoi el. La revenirea in Buc insa mi-a promis ca nu ma mai lasa sa conduc fiindca mi-e greu cu manevrele, fiindca n-am servo si trag cam greu de volan!

Parerea mea e ca cel mai bine inveti sa conduci singura, iar apoi poti sa conduci lejer si cu sotul, ca n-o sa mai aiba ce sa zica!
Bafta fetelor si nu va lasati.

Mergi la inceput