Cum sofati cu sotul alaturi?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Carolyne spune:
Fetelor, si sotul meu este cicalitor cand conduc.
La inceput de tot si eu am tras pe dreapta de cateva ori si au fost cele mai aprige certuri. Apoi s-a mai obisnuit. Mentionez ca nu conduc agresiv si nu sunt vitezomana.
Cand ne-am cumparat prima masina in R, eu aveam carnet, el nu, dar stia sa conduca, sa parcheze era punctul lui forte, eu mai slabut la parcare.
Ei, cand am venit in US am invatat de nevoie sa parchez ca nu voiam sa platesc 170$/luna parcarea, asa ca parcam pe strada. Dupa un an de zile de condus in State nu imi vine mie sa cred in ce locuri mici am parcat.
Mai scapa el cate o observatie, dar este incomparabil mai bine decat la prima noastra masina. Si-a luat carnetul inaintea mea aici, iar eu tot am avut emotii, desi am constatat ca nu aveam de ce.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Laurica27 spune:
eu am o bomboana de sot...am facut zeci de km cu el prin oras inainte de a da examenul pentru carnet (nu e nici un politai prin preajma, nu???), sute de parcari..orele de la scoala nu erau de ajuns...si tot timpul ne aminteam legea care baga la parnaie pe ala fara carnet care conduce si pe ala care ii da masina sa o conduca!!! oricum el iesea primul!!!
apoi am luat carnetul din prima si dupa 3 zile am zgariat masina (erau toate geamurile inghetate si nu am vazut pe unul din parcare).Nimic nu mi-a spus (i-a luat ceva timp pana s-a lamurit ca nu faceam misto de el)...apoi a continuat sa conduc aproape numai eu...el in dreapta..nu pot sa spun ca a exagerat vreodata in comentarii.
el lucra mai aproape de casa, eu aveam 3 servicii in zone diferite ale orasului, asa ca eu mereag cu masina si el pe jos
acum am 9 luni de condus si am inceput sa fac naveta cu masina...50 de km pe zi, n-am nici mai mic stres, m-a invatat sa schimb o roata, diverse scmecherii...din maretul sofer care am sa devin,stiu ca mult i se datoreaza lui
numeioana spune:
Inseamna ca trebuie sa fiu fericita. Din punctul asta de vedere sotul meu e extraordinar! Sta in dreapta si nu zice nici pis...Stie ca sunt buna, conduc mai bine decat multi barbati si are incredere in mine. Dar cand e el la volan eu zic mereu cate ceva...:))
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
CristinaT spune:
Eu am carnetul de foarte putin timp. Nu prea am condus pentru ca nu pot avea acces la masina decat in week-end.... Nu am curaj sa plec fara el langa mine, si fac si destule greseli. In permanenta ma munceste ce face Oana in spate si mai intorceam capul. Mi-a zis ca daca mai intorc capul o data ma da jos din masina.... din septembrie va trebui sa-mi conduc singura masina.... ce ma fac eu fara el????
5 ani -14 februarie 2005
patry_r spune:
Soferitele, ati vazut reclama la Bergenbier cu sotia care ia lectii de condus? Ati vazut ce sot dragalas?
Sigur el nu s-a dus la cursul:"Cum sa cicalesti nevasta cand e la volan!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
quote:
Originally posted by patry_r
Soferitele, ati vazut reclama la Bergenbier cu sotia care ia lectii de condus? Ati vazut ce sot dragalas?
Sigur el nu s-a dus la cursul:"Cum sa cicalesti nevasta cand e la volan!"
Patry, povesteste-mi si mie, please ! (in Ro acum o luna am vazut publicitatea cu chilotoii mari si rosii).
Mik.
Sabina V spune:
Dezastru!!!!!!!!!!! Ma streseaza de nu mai pot. Singura solutie este sa conduc numai cand este el beat. In rest in las pe el sa conduca si comentez eu . Mai bine il stresez eu decat sa ma streseze el pe mine.
Sabina
carmita_baby spune:
Si eu ma consider o norocoasa la capitolul asta. Cand mi-am luat permisul sotul meu(pe atunci prieten) a inghetat saracutul afara asteptandu-ma sa termin examenul si nu a zis nici pis. Dupa aia cand am cumparat masina in Romania, ca incepator normal ca esti stresat si faci multe greseli, de aia nu m-a lasat niciodata singura in inceputurile mele. Dar a avut el o metoda care nu a dat gres. M-a lasat singura cand am ajuns la nota 7. Desigur ca pana sa ajung la 7 au durat cateva luni. Haideti sa va explic: sa zicem ca aveam 5, in cazul in care faceam o greseala(parcam gresit sau mai stiu ce) imi scadea nota la 4.6; conduceam bine, fara greseli atunci capatam un 5,5. Si tot asa pana am luat 7 si am fost intr-adevar capabila sa conduc singura. In timpul in care a mers cu mine in masina, m-a salvat din niste situatii de curata sinucidere. Dar imi spunea doar atat: 'Baby, Stop!!!' In afara de asta nu ma batea la cap deloc.
In prezent nu mai face absolut nici o remarca negativa la felul in care conduc, ba chiar ma simt tare mandra cand le spune prietenilor nostri cat de bine conduc.
Mello motanelul iubit
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Eu am carnetul de foarte putin timp. Nu prea am condus pentru ca nu pot avea acces la masina decat in week-end.... Nu am curaj sa plec fara el langa mine, si fac si destule greseli. In permanenta ma munceste ce face Oana in spate si mai intorceam capul. Mi-a zis ca daca mai intorc capul o data ma da jos din masina.... din septembrie va trebui sa-mi conduc singura masina.... ce ma fac eu fara el????
5 ani -14 februarie 2005
Cristina, si eu sunt cam stresata de condusul in Bucuresti. Incearca totusi in fiecare zi sa conduci cate putin, poate seara, ca eu daca stau cateva zile fara sa conduc, imi vine foarte greu sa ma urc la volan dupa. Daca Oana e pana in 4 ani, chiar 5, ar trebui sa stea in scaunelul pentru copii si cand o sa te duci singura o tii langa tine si nu ai sa mai fii tentata sa te uiti in spate. O clipa de neatentie iti poate face mult rau si tie si ei. Mergi incet, pune-ti si lamaitele in geam daca vrei si ai sa te descurci. Daca te simti nesigura, e bine sa-ti gasesti un loc unde poti exersa parcari ca sa nu ai probleme cand vei incepe singura. Bafta
![](floare.gif)
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
Victoria spune:
Eu nu am probleme, nimic nu-mi zice...sta cuminte in dreapta ..ce e drept, nici eu nu comentez cand conduce el..e drept ca eu am cateva sute de mii de km " la bord" , dar chiar si asa, daca era sa fie pisalog, tot comenta ceva, mai ales ca si eu fac cateodata magarii la volan ( viteza, radar, amenda, etc).Dar nu se abtine cateodata sa comenteze " femeia la volan" cand vede cate o soferitza bajbaind in trafic, si de fiecare data nu ma abtin sa-i reamintesc procentul de accidente cauzat soferii barbati comparativ cu femeile...apoi ii reamintesc ca si eu sunt femeie si zice"aaaa, tu esti altceva
"
V.
veni, vidi, Victorie!