Bebelusi de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si mie mi se intimpla sa iasa de pe DC cind intru sa vad unele albume. Da, si aici oamenii sint maniaci cu imunizarile, iau vitamine de tot felul, beau ceaiuri, in general au mare grija de sanatatea lor. Iar echinaceea este pe locul intii, cind am cunoscut-o pe chinezoaica chiar ma pregateam sa-i dau Agatei, care avea trei ani atunci, suc de morcov cu echinaceea, se gaseste in comert, pentru ca incepuse gradinita si luase toate virozele posibile si auzisem ca asta facea minuni. Si ea mi-a spus, la fel ca si pediatra fetitelor, in care am incredere, e si mama a trei fetite mici, ca cea mai buna imunizare e viroza in sine. Si ca pot sa-i dau multe citrice sau chiar vitamina C. De asemenea, usturoiul luat regulat, ca niste pastile (adica curata si taiat bucatele mici si inghitite cu putina apa) – tratament verificat de mine in timpul celor doua sarcini, nu am fost deloc racita. Am incercat sa-i dau si Agatei, dar m-a refuzat sistematic, iar mujdei sau in mincare nu mai vrea, ca cica ii miroase gurita!

Cornelia, mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56601" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (12)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput