Bebelusi de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Lulukule, imi pare rau ce am citit la tine, el stie ca tu intentionezi sa divortezi? Cum reactineaza? Nu pot crede ca nu i-ar pasa ca te pierde, o data cu tine isi ia adio si de la gargarita.
E nebun? baga-l aici sa-l aducem cu picioarele pe pamant. Glumesc si eu, chiar nu stiu ce sfaturi se pot da in astfel de situatii, dar sper sa treceti cumva peste asta, daca crezi ca merita, daca nu asta e, viata nu se termina aici, e trist ca treci prin asa ceva, dar tb. sa fi optimista pt. gargarita-veverita , alfel veti suferi amandoua.
Fa-ti testul ca sa nu mai fie si asta un motiv in plus de stres.
Alaturi de tine cu gandul!

Eli
Poze cu Bianca (13.06.2005)
Poze cu Andreas (17.08.1998)
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Luluku, imi pare tare rau ca treci prin asemena momente. Cu siguranta ca nu ti-e usor, mai ales acum. Ai vazut cate mamici iti inteleg tensiunea si disperarea. Toate suntem ALTFEL acum. Nu trece zi in care sa nu spun cuiva ca UN COPIL SCHIMBA TOTUL!!! Eu asa simt. Nu imi permit sa dau sfaturi, dar daca eu as fi in locul tau, as incerca sa ma adun nitel si sa gandesc obiectiv, poate si din alte puncte de vedere intreaga situatie, avand in vedere relatia inainte de sarcina, cum era el atunci si in ce masura s-a schimbat, daca s-a schimbat, cum reactionam eu atunci si cum simt certurile acum, ce asteptari i-sm spus ca am si cate mi le-a satisfacut, ce vise ale noastre le-am realizat deja impreuna si cate asteapta sa se rezolve..Sunt multe la cele ce e bine sa te gandesti inainte sa faci un pas atat de mare. Indiferent ce decizie vei lua, gandeste de doua ori. E nevoie de asta acum tocmai pt ca esti proaspat mamica, iar UN COPIL SCHIMBA TOTUL. In primul rand te-a schimbat pe tine. Poate ca acum inca nu realizezi pt ca nu a trecut suficient timp, dar deja esti mai matura si mai inteleapta...Am incredere ca vei lua o decizie buna. Iti doresc...sa nu mai suferi, sa te linistesti, sa te bucuri de minunea ta in continuare. NU e usor. Eu am un sot care gateste, face curat, schimba copilul, ii face baie si tot sunt de multe ori nemultumita, poate chiar isterica, uneori chiar arunc cuvinte grele, alteori plang in hohote. Cat despre soacra...pai eu nu dorm noaptea dupa ce discut cu ea la telefon sau o vad. De ce? De nebuna! Ca-mi fac ganuri inutile. Cand as putea sa o ignor ca sa imi fie mie mai bine. Hai sa incercam sa facem sa ne fie noua bine ca sa fie astfel bine si bebelusilor nostri.
Toate cele bune si ale harului!
Adina

Ema a implinit 3 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Cele mai recente fotografii ale micului nostru David le puteti gasi la:
http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Luluku - vroiam si eu sa-ti scriu si sa-ti spun ca sunt alaturi de tine insa mai mult decat a scris babygirl si mai frumos nu cred ca pot.. Tu stii cel mai bine cum e. Ce pot sa-ti spun din trista experienta pe care am avut-o in viata de familie e ca am asteptat 16 ani sa divorteze ai mei. Nu mai suportam certurile sau mai rau - indiferenta. Culmea e ca la mine mama era de vina. Si eu si sora mea am ramas cu tata. Acum nu stiu ce sa-ti zic, decat sa faci cum simti. Eu asa am facut mereu si uneori am si avut dreptate!
Iar apropos de sot - nici al meu nu e model. Bine, recunosc - mai gateste, caci eu nu ma pricep. Dar in rest - nimic. E cam puturos din fire (eu zic ca e visator, ca sa-l pot ierta mai usor). Dar cu un pic de "vointa", merge. Oricum, sunt sigura ca Georgia merita totul!
Te pup si capul sus!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am reusit, in sfirsit, sa fac si eu un album, nu a iesit chiar asa cum am vrut eu, mai trebuie pigulit, puse pozele in ordine... Dar as vrea sa stiu daca il vedeti, daca vreuna dintre voi are timp, rog intrati si spuneti-mi daca totul este in regula cu vizualizarea. Va puo, fug la gradinita dupa Agata!

Cornelia, mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Imi cer scuze, m-am bagat si eu ca musca su mesajul precedent... abia acum am avut timp sa citesc despre ce discutati. Dar abia asteptam sa vi le arat pe cucuietele mele. Oricum, acum l-am vazut si eu, ordinea pozelor trebuie schimbata si unele dintre ele se repeta. Miine!
Nu stiu ce sa-ti spun, Luluku, in situatii din astea numai tu poti sa iei decizii. Imi pare rau, sper sa se rezolve totul. Ar fi pacat, acum citeva zile m-am uitat si eu la pozele voastre, ai fost o mireasa atit de frumoasa si fericita, pareati o pereche perfecta... cel putin in poze. Of, doamne, cunosc deja citiva copii care cresc fata tatici si nu e bine deloc. Dar odata cu ei cunosc si mamicile si stiu ca nu le-a fost bine, ca altfel nu le faceau asta propriilor copii. Iti doresc putere si intelepciune sa iei hotarirea cea mai buna.
Daniela si Cornelia, sper sa treceti si voi cu bine peste problemele pe care le aveti.

Cornelia, mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

M-am intors din mini vacanta de 2 zile si tot fara sa fi facut o baie buna in piscina deoarece asa cum banuiam s-a schimbat vremea si numai azi inainte de plecare a mai iesit putin soarele. Coada uraganului Katrina a ajuns pana aici sus la noi si a dat cu ploaie. Dar se anunta un weekend exceptional de frumos si atunci poate ajung sa fac o baie in lac.
Am dormit cu Patrick in acelasi pat ca mi-a fost lene sa-i car patutul pliant si l-am vegheat toata noaptea de frica sa nu cumva sa ma intorc si sa dau peste el.
loreeneu nu cred ca scaunul de masina este mai safe decat scoica-cosulet ptr. bebeii nostri, daca scoica este instalata cum trebuie. Cosuletul trebuie sa aiba un suport care de fapt se instaleaza in masina, pe bancheta din spate, pe mijloc iar cand pleci undeva numai click-ezi cosuletul in suport. Bebe in cosulet trebuie sa stea orientat cu fata la bancheta si nu invers. De exemplu in Canada e lege ca pana la un an copii trebuie sa stea in cosulet si orientat cu fata la bancheta. Riscul cu scaunul de masina este ca desi ti se pare mai solid, la o frana brusca, in caz de ceva risca sa li se rupa gatul. La varsta lor ei nu-si pot tine capul singuri nici fara inertia unei frane dar mite atunci cand Doamne fereste se produce o franare brusca. De aceea s-au creat diferite forme de scaune ptr. varste diferite, toate la timpul lor.
CorneliaStefan este un dulce si daca are deja 7 kg eu zic ca e f. bine si sa nu mai fi necajita ca mananca mai putin. Inseamna ca asimileaza totul si ii este suficient. Poate ca mananca mai putin la o masa dar mai des. Eu ii dau lui Patrick mai mult la o masa dar il intind la 4 ore caci asa mi-a indicat pediatrul iar noaptea trec si 7 ore fara sa manance. Dupa cartile de aici Patrick mananca la limita de jos a scarei, dar eu sunt super multumita de evolutia lui si daca lui atat ii e suficient nu ma agit, ca doar nu i-oi baga cu forta pe gat. Stie el mai bine decat mine cat ii trebuie si imi arata cand ii e foame.
elisorBianca este o scumpa, mai ales cu rochita de botez cu palariuta.O adevarata domnisoara. Si ce baiat mare ai, sa-ti traiasca ambii copii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Mie mi se pare ca este mai plinuta decat Patrick. Patrick are acum 5,600 kg si este alimentat numai cu formula, am terminat cu alaptatul definitiv inainte de a implini 6 saptamani. Ce sa fac, am incercat, dar "vacuta Milka" a secat. Cred ca si infectiile mele repetate la operatie au afectat mult productia de lapte. Insa ii merge f. bine cu formula si sunt fericita. Nu vreau sa incep diversificarea pana nu implineste 4 luni cand stomacelul lui are cat de cat enzimele necesare si poate lucra. Eu cred ca nu trebuie grabite anumite lucruri, toate la vremea lor, dar ma rog este doar parerea mea.
Intr-adevar sunt diferite conceptiile despre nastere aici fata de Ro. cel mai minunat lucru a fost ca sotul meu a stat cu mine non-stop din primul moment in care am ajuns la maternitate pana la plecarea acasa. Fapt care a contribuit enorm la relatia dintre ei. El a mers cu Patrick la operatie cand i-au facut circumcizie, el i-a facut prima baita si inca o luna dupa aceea, el l-a luat in primire de cum a venit pe lume, etc. Mi-a fost de un ajutor enorm, nu stiu ce m-as fi facut fara el. Este un sot de exceptie iar ceea ce a facut ptr. mine si Patrick in acea saptamana si perioada care a urmat este cea mai vie dovada de dragoste. Aveam optiunea sa-l tin pe Patrick cu noi in camera sau daca era raut si nu ne puteam odihni sa-l dau la surori peste noapte. Am preferat sa stea cu noi de la inceput.
Am vazut poza ta de la maternitate si am fost sigura ca erai racita de aceea erai asa de acoperita ca sa nu-i dai virusi micutei.
Ar trebui sa-si mai deschida ochii si medicii din Ro si sa lase taticii sa fie prezenti si implicati de la inceput in viata celor mici, asta e pararea mea.

Inchei aici si cred ca voi termina maine de citit caci mi se inchid ochii de somn, asta din cauza noptii de veghe.
O zi buna va doresc.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

scurt ca a a tipit si vreau si eu sa apuc sa mananc ceva..:)

Margott, ce frumusel s-a facut David al tau!

Azi trebuie sa vb cu pediatra. Trebuie sa fie gata analizele... Am emotii. Sper ca nu e infectie urinara.

Ema mea cand sta pe spate isi ridica bazinul si se impinge in picioare. Pana ajunge cu capul la perete...

Mai e cineva careia inca ii curg sanii ca io m-am saturat deja? Pe la 3 dimineata tampoanele, sutienul, cearceaful, prosopul...toate-s ude. Si culmea..adesea, la ultima masa Ema cere si supliment. Ii dau si Milumil pt ca nu mai ii ajunge laptele meu. Ciudat..

Sambata avem botezul. Am facut un colaj cu 9 poze ale Emei si vom da invitatilor. O sa vi-l arat si voua, dar e la MIhai acum ca sa-l multiplice.

adina

Poze cu Ema mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neatza

La multi ani! Nardi Gabriel (Yael) sa fie sanatos si voios!

Mai fetelor ce-ati patiti mama cu ganduri din astea de divort? Hai mai ca trebuie sa fie bine, ce naiba... Ziceti-le sotilor, vorba lui Elisor sa treaca pe-aici sa le explicam noi ce si cum?
Nelia, ce album facusi ca nu se vede? Pe ce sa apas si eu sa le vad?

Mai sunt fete care nu au mai scris de mult? Ce stiti de ele? Daca stiti...

Mai aveti idee de la sucurile de fructe copilul isi poate regla kk? Acu Alex a inceput sa faca zilnic de cand am inceput cu sucurile de mere si piersica... Hm... Si asta este bine, ca tare mult suferea saracutul...

Mygirl, te-am trecut in listuta (vezi pagina.4)
Babygirl, ar trebui in timpul noptii pe la un 3 sa te trezesti si sa te mulgi, s-au sa incerci sa nu stai pe-o parte, incearca mai mult pe spate sa dormi si nu o sa-ti mai curga sanii. Asa am facut eu! Dar de cand ma trezesc la 3 s-au la 4 depinde, ma mulg si nu mai curg sanii...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele care ati intrat in CIC deja, am si eu o intrebare. Care sint formalitatile care trebuie facute la servici? Ce hartii trebuie pentru asta? Ca marti imi expira concediul postnatal si musai tre' sa ma duc pe la birou. Si nu vreau sa fac doua drumuri, mai ales ca trebuie sa merg si cu copilul dupa mine.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput