Nunta in Iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 22
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Fetelor am o propunere, e un fel de "ac de cojocul" emotiilor Nushulicai
Daca o obisnuim cu emotiile(sa-i dam o mana de "ajutor") o sa se poata si ea bucura de ultimele zile de domnisorie si de nunta Ca dupa nunta o sa-i para rau ca a avut emotii si nu s-a distrat la maxim
Ce ziceti????? Ne unim sa o "ajutam" un pic?????????
Nushulica ce bine e ca nu stii unde sa dai de mine ca sa zmotocesti pt. intentia mea(tratamentul propus)
idei nunta
las' ca te gasesc eu cucoana nu-ti fa griji crezi tu ca scapi de mine...nuuuu
stati sa vedeti fetelor ce dureri de cap au inceput sa ma ia de ieri cand am socotit si am vazut cati bani am cheltuit pana acum si inca nu a inceput nuntaproblema cea mai mare e ca de acum trebuie sa mai si imprumutam ca s-au terminat resurseledar macar ma consolez cu ideea ca nu mai avem mult de cheltuit de acum inainte doar asa coaforul meu,tortul si prajiturile si ce o mai fi in ziua aia
apropo darria zi-mi si mie mirii ce bani cheltuiesc in ziua nuntii ca toata lumea imi zice sa avem vreo 10-15 mil in buzunar pt atunci dar eu habar nu am pentru ce??!!!voi ati cheltuit ??pe ce??poate se mai fac niste chestii in ziua aia si nu stiu eu
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Darria spune:
De ce sa aveti marunt? Pt. ca la iesirea din biserica sunt persoane care va vor turna apa in fata, mai ales miresei iar mirele trebuie sa plateasca. E bine sa aveti de 10.000, de 50.000 lei - depinde de persoana care uda si de cat vrei sa dai.
A, vezi ca si la cununia civila se practica dar mai multi sunt tigani(din aia cu fuste lungi).
Noi am uitat de asta, noroc ca erau totusi in portofel, din intamplare. Cum portofelul nu incapea in gentuta mea l-am dat la mama sotului si tot timpu cerea saracu portofelul - daca nu se vede urat la buzunar mirele poate tine banii astia la el(nu-mi place cand se vede ca ai ceva in buzunar, nu-si pastreaza haina forma - fiecare cu sticletii sai )
Editare ca uitasem pai sa veti bani la voi pt. ultimele cheltuieli ce nu pot fi achitate inainte. La noi a fost de achitat tortul si prajiturile(dadusem avans cam 3/4 din cost iar diferenta in acea zi - a mers mirele si a achitat), transportul tortului, flori pt. decor sala, nu mai stiu ce a fost - oricum pt. ultimele cheltuieli - sa nu apara cheltuieli neprevazute, etc...
Daca e cu furatul miresei si a mirelui....sa fiti pregatiti.....de obicei nu se cer bani dar nu stii ce preferinte are cel care fura.
In cazul meu mirele nu le-a dat nimic(erau surorile lui) din contra le-a amenintat ca au copii(nepotelul si nepotica lui) si ca daca nu-i aduc mireasa....... si au dus-o
idei nunta
enderbaby spune:
Eu am fost la Onyx sapt trecuta si nu mi-a placut prea tare formatia Volum Maxim...dar poate sunt eu mai pretentioasa. Melodiile erau faine dar nu mi-a placut cum le-a cantat(nu toate)... Va rog nu aruncati cu pietre ...
Mexxa...nu te temi sa-ti iei rochia asa devreme? Pana la anul mai e mult si poate vezi altceva sau poate te ingrasi sau slabesti !
Nu de alta da si eu as lua-o anul asta dar ma tem ! Pe langa ca as mai vrea sa slabesc
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
Darria spune:
Mexxa, nu am vrut sa intervin ca sa nu arunci cu dar vad ca a spart gheata o miresica mai curajoasa
Esti sigura ca aceea rochitica este "aleasa"? Intr-un an o sa vezi n... modele, unele noi - ce o sa faci daca o sa-ti placa alt model?
Bine, nici cum am facut eu nu e bine(mi-am luat rochia pe ultima suta de metri)......oricum tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci.
idei nunta
kemsy spune:
Mexxa, poate ca ti-ai luat rochia mai devreme dar nu te ingrijora prea tare.:) Si eu caut rochie, dar raman la stadiul de analiza pe net si la magazine, insa nu caut serios de teama ,culmea, sa nu gasesc ceva f frumos, sa cumpar si apoi sa ma plictisesc.
Si acum, schimbare de subiect: voua cine v-a decorat sala si scaunele cu huse si satin? Cine se pricepe si cat costa? Merci
Darria spune:
Kemsy, daca vrei poti modifica mesajul tau ca sa nu mai fie scris mare - deasupra mesajului ai niste semne, unul dintre ele este editare, are un creionas - apare daca esti logata.
Decorare sala: huse de la Preference(39.000 lei +tva/ bucata)- sunt seriosi si-i recomand. Au si alte chestii: aranjmente din flori, balone, artificii, etc... Iar florile in sala mi le-a facut o doamna.
O sa-ti spuna si Nushulica ca ea are pe altcineva.
Editat pt. ca mananc literele
idei nunta
lgireada spune:
Acusica fug sa vad sala, am ceva emotii! Revin diseara cu detalii.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
lgireada spune:
Mai, mai ce liniste pe aici!
Am fost si am vazut sala, era aranjata pentru 110 persoane si mi s-a parut micutz ringul de dans, dar cum eu am numai vreo 70 (maxim) cred ca e numai bun. Nu va pot spune preturi, ca de negociat nu ma ocup eu, ci tata socru. Intr-una din zile voi incerca sa alcatuiesc un meniu si sa si probez. Zona e faina, e Copou, iar cladirea Gaudeamus e noua si f dragutza. Am ramas impresionata. Si are titlu de cantina, nu de restaurant.
Chiar voi ce ati avut/aveti la nunta la meniu? Cate feluri de mancare trebuie sa fie? Si cam ce bautura asortata?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
nushulica spune:
salutare fetelor
kemsy mie sala mi-o decoreaza o dna care lucreaza la decora dar face si in particular si te ajunge la jumatate fata de pretul de acolo si ea are tot ce-i trebuie ...mmc_nd iti poate confirma cat de profesionista este tipa ca ea a avut nunta acum vreo luna si a fost super multumita si banuiesc ca si eu o sa fiu multumita ca stiu foarte bine ce vreau si i-am zic excat ce si cum...ea imi fac la ea si buchetele si lumanarile si cocardele naturale,,,daca vrei iti dau nr ei si vorbesti cu ea si ai sa vezi tu exact
lgireada la mine meniul este compus din 3 feluri de mancare gustare rece , calda si friptura cu garnitura si salata...mi s-a parut prea multa mancare 4 feluri dar astea 3 sunt bogate tare adik am bagat mai mult decat mi s-a indicat din prima tocmai sa fie destula mancare
plus ca daca vrei 4 feluri automat un fel trebuie sa fie peste ori eu nu vreau peste la nunta nu ca nu mi-ar place mie dar am vazut la multe nunti ca a ramas pestele neatins in farfurie si nu vreau sa fac risipa...prefer de banii aia sa-mi umplu sala cu flori nu???
tu faci cum vrei dar oricum ai destul timp sa te gandesti
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0