Cum e mai ieftin? (despre case la cheie s.a.m.d)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serban spune:

BUna. Da, noi am incercat prin ANL si pot sa zic ca a fost o dezamagire crunta pur si simplu regret ca m-am complicat cu ei. Am obtinut si noi un lot in 2003 pentru ocasa individuala de 40 000 euro in cartierul Henri Coanda . Dar din pacate, ANL ul nu s-a tinut de promisiuni, s-au mai schimbat sefii in politica si,desi am si semnat contract de mandat, inca nu avem un raspuns clar de la ei decat ca se va face cartierul...candva. Intre timp, au aparut cereri de retrocedare a unor zone din cartier,deci contractele de constructie au fost semnate fraudulos.Ce sa mai zic,niste neseriosi....Si, a propos,carteirul acesta e ultimul care se mai face cu preturi reduse...asta DACA se mai face.....De acum, vor practica aceleasi preturi ca si concurenta. Deci,parerea mea, uita de ANL. Daca vrei sa vezi si ce parere au pagubitii ANL, du-te pe www.anlcoanda.com.

NUmai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Domus Stil face case bune, cunosc seful de santier , chiar se lucreaza cu materialele pe care le declara. In timpul constructiei poti merge sa vezi cum lucreaza. Sunt peste drum de Impact in Pipera.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sincer mie mi se par cam scumpe cartierele astea. Si noi am vrea o constructie la cheie dar noi avem deja terenul si am vrea o firma care sa ne construiasca la cheie pe terenul nostru. Stiu ca e mai scump asa dar nici noi, ca si Jocelyn nu am avea pe nimeni care sa supravegheze lucrarile. Atat eu cat si sotul meu lucram, nu putem lipsi luni intregi de la servici, nici noi nici nimeni dintre ai nostri si de altfel nici nu ne pricepem nici unul la calitatea lucrarii sau a materialelor folosite. Asa incat sunt sigura ca, cu cat ar fura mesterii nesupravegeati tot acolo am ajunge, adica la pretul unei constructii la cheie. Doar ca nu stim daca Impact, Domus sau alte firme mai cunoscute construiesc si pe terenul tau. Mie si asa, cu contract adica, imi este cam frica de tepe, de contracte care nu se onoreaza, de tergiversari cum spunea si Roxana, daramite fara....

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si, apropo, si eu in cautari de firme de constructii ma dat peste "lacasa" si la prima vedere mi s-a parut interesanta oferta lor.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryokan spune:

Din cate stiu eu, Impact-ul nu face casa pe terenul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Jocelyn,ce noutati mai ai?Am fi si noi interesati sa ne mutam la casa.Deocamdata citesc ce au scris fetele pe aici.Inca nu ne-am hotarat ce sa alegem,dar casa in regie proprie suna a multe batai de cap,desi iesi mai ieftin.Nici la noi n-are cine sa stea de muncitori,sa alerge dupa materiale,etc.Nu avem nici teren,as vrea in sudul Bucurestiului,oare aici nu construieste nimeni cartiere de case?Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Irina, o sa-ti trimit email cu ofertele pe care le-am primit pana acum, dar preturile nu sunt incantatoare

Am primit o oferta destul de buna de la o firma dar ei nu ofera teren si trebuie sa-ti gasesti tu la un pret acceptabil ca pe urma sa-ti permiti sa-ti faci o casa la cheie.

Din punctul meu de vedere este ideal sa cumperi o casa pe care deja ai putut sa o vizitezi, sa nu trezesti pe urma ca sunt atatea lucruri care nu iti convin.... dar ce-i bun si aratos costa de rupe

Te poti uita si pe www.ansamblurirezidentiale.ro/ar.html" target="_blank">http://www.ansamblurirezidentiale.ro/ar.html

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna! eu lucrez in dom. de aproximativ 7 ani si va spun 9din experienta) urmatoarele;
- daca ai bani iti cumperi casa la cheie ( poti sa verifici materialele folosite , asta daca e in constructie sau poti sa ceri documentatia tehnica)sunt acum o multime de firme serioase si mai mari si mai mici care chiar respecta standardele. Din pacate sunt si multi tepari. Orice casa la cheie care e ieftina (fata de ce e pe piata) eu cred ca are vicii ascunse (materiale proate folosite etc)
- daca nu stai pe roze cu banii, cea mai buna varianta ar fi sa cumperi terenul si angajezi o firma de constructii ca sa ti-o faca. Poti face niste contracte beton cu ei ca sa nu-ti ei teapa. Pot sa va ajut sa va spun ce sa cereti de la constructori. Ca sa nu te fure la materiale ori ii lasi pe ei sa se ocupe ( se fac oferte care includ si materialele folosite), si puteti sa-i verificati cu consumul pe mp. Ar mai fi varianta sa te ocupi tu de achizitionarea materialelor dar cred ca va costa mai mult ptr. ca ei au discount-uri la firmele de materiale cu care lucreaza (atentie si la acest lucru!)
Hai ca m-am intins prea mult , o sa mai revin...
Va pup pe toti!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput