Bebelusi de martie-aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

I'm back online

Gabrianah succes la bagaje! Eu sunt experta deja, ca doar am doua fete cucuiete cu multe acareturi de carat si o masina destul de mica

Liliann n-am avut asa ceva. Tinem pumnii sa treaca repede. micutului!

Andira se vede treaba ca Irina e cuminte de te gandesti tu asa repede la bebe2 Ca noi dupa n-shpe nopti nedormite cu Mariuca bebe am zis in cor "mai tarziu!!!" desi planul initial era de doi bebe. Abia cand Mariuca avea vreo 4 ani ne-am apucat de bebe 2, dar am avut ceva de asteptat (ca si la Mariuca dealtfel...) Si acum fiindca Ioana e o cumintica, parca imi surade si bebe 3 Sa vedem...

DannaJ si eu ma inscriu la slabit, dar cand nu mai alaptez. Si am si o dieta, greu de tinut, dar eficienta in timp mai scurt. Am tinut-o si dupa Mariuca si am scapat de 12 kg. in doua luni si jumatate.

tuturor! ca mooor de somn...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Si eu vreau bebe2 si sotul vrea si bebe3, dar acolo mai negociem !Hai, fetelor, ca suntem curajoase rau!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Rrox, poate ne spui reteta miraculoasa...si poate sti ce ar trebui sa fac cu Leti sa nu mai refuze lapticul...(ca tu le cam stii pe toate )

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

An-k, nu dorm inca , esti pe lista la lupta cu kg, pupici lui Bianca si enjoy cu familionul tau cat sunt langa tine, eu nu te sun, ca n-am curajul sa te deranjez acum, suna-ma tu ca eu inca nu dorm.Rrox, vrem reteta ta miraculoasa dar numai dupa ce treminam cu alaptatul!Si eu vreau bebe2 si bebe3 dar sunt inca in negocieri, al meu zice: mai vedem! asta-i stilul lui!Am o propunere beton pentru topicul de slabit: Mamici, jos kilogramele ! ce ziceti ? M-am inspirat dupa un articol !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Intru in superviteza,ca ma asteapta tata sa mergem in parc cu Alex.
MULTUMESC TUTUROR MAMICILOR PENTRU URARI SI PUPICI LA TOATA LUMEA(MAI ALES STIM NOI CUIoanamc,ai apucat sa-i raspunzi danei inaintea mea,gand la gand cu bucurie
danna,noi am cumparat un Mitsubishi pajero,sotul zice ca incap doua case in el;oricum Chryslerul e ff frumos,imi plaaace.
Si noi vrem bebe2,dar deja cred ca sunt obraznica,avnd in vedere antecedentele,cred ca imi arata DoamneDoamne obrazul
Si noi vrem sa slabim,dupa ce terminam alaptatul.
Oanamc,cum adica isi face scarba,nu inteleg/
Hai ca revin dupa parc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

La multi ani, cu intarziere, tuturor Alexandrelor si Alexandrilor (bebei, mamici si tatici)!

Ieri am fost la 2 biserici din zona mea si erau inchise . Asa ca nu am putut aprinde lumanare, cum as fi vrut, doar m-am rugat.
Referitor la pastrarea lui Demi in listuta, am aceeasi parere cu Marox: e posibil sa ii provoace si mai multa suferinta Nataliei daca ne citeste. Eu sper ca, dimpotriva, sa ii fie un sprijin...

Ema e bine, are aproape 8 kg; nu stiu cat de lunga e ca nu o pot masura. Mananca foarte bine, e topita dupa piersica, banana, pepene galben si morcov. Canta toata ziua si nu prea mai doarme . In schimb noaptea e boierie! se culca la 22 si face galagie pe la 8. Ea se trezeste mai devreme, ca o aud foindu-se si intorcandu-se de pe spate pe burta si invers, dar nu zice nimic pana nu incepe sa o roada stomacelul de foame sau pana nu face un kk enervant.

Ma inscriu in clubul doritoarelor de slabit... Dar, va rog, putem gasi ceva regimuri bazate pe dulciuri? Sau macar pe inghetata...

Am mai pus poze in albumul "august".

Va pup pe toate si toti!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Aaaa! Si eu vreau BB2. L-am planificat astfel: raman gravida la sfarsitul lui 2006, ca sa nasc in iunie-iulie 2007. Nu mai vreau sa fiu in luni mari iarna, ca e greu cu hainele + racelile, care m-au tinut 3 luni in total (fara tratament). Doar ca va rog pe cele 33 de mamici de baieti sa imi dati si mie "reteta", ca as vrea sa ii fac Emei un fratior.

, din nou!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neata!

DannaJ - de acord cu titlul, cred ca or sa dea navala mamicile!

Oanamc - ma bucur ca Leti n-a avut probleme de la pepene. (normal, fiecare copil tolereaza sau nu, mai bine sau mai putin bine, un anumit aliment).
Oricum, din ce-am gasit pe net referitor la alimentatia bebelusilor, sunt articole bune si unele proaste. Intr-unul am citit ca putem pune copilului in mancare, pt gust, curry!! Cum naiba sa-i dau curry la varsta asta?! Si articolul se referea la diversificare, n-am citit eu unde nu trebuie. Iar altul spunea ca putem pune putin zahar si putina sare in mancarea lor. Sa puna ei, eu nu pun!

Rrox - asa e, Irina e tare scumpa si cuminte. Nu e genul de copil "unde-l pui, acolo sta", are personalitate, si inca destul de multa, dar cred ca am ajuns sa-mi dau seama ce vrea cand vrea. Si atunci eu zic ca e mai usor. Credeam ca un berbecut imi va scoate peri albi, dar nici gand.
Luna aprilie mi se pare cea mai frumoasa si potrivita luna sa aduci un bebe pe lume (vine vara, sunt pomii in floare ), sper sa ne iasa si al anu'.
Asa ca An-k, eu il planuiesc pt iulie anul viitor, tu pe cand?
Cu laptele imi pare rau, nu stiu ce sa-ti spun, poate stiu fetele mai multe...

Liliann - nici eu nu stiu ce sa-ti spun de buric, in locul tau m-as duce si la alt doctor.

Mergi la inceput

Hi, cand am inceput sa scriu eram prima, dar apoi m-am dus sa pregatesc niste poze pt printat la Irina, si acum vad ca s-a trezit o gramada de lume.

Anca Micaela - da, si eu am vazut ca e cel mai greu sa ajungi in iarna cu burtica in 9 luni (eu una nu mai gaseam o haina prin casa care sa ma acopere toata), dar tot martie-aprilie as vrea, tot in 2007. Sa vedem ce o sa ne iasa...
Si de acord cu tine, un regim pe baza de inghetata ar fi cel mai potrivit!

Mergi la inceput

Anca Micaela - am vazut pozele, e tare scumpa Ema!
Si ii vine tare bine caciulita aceea alba!
Si Irina mai adoarme in marsupiu (tot de la Chicco ) si-i cade capsorul intr-o parte.

Mergi la inceput