Bebelusi de martie-aprilie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
adseana spune:
Danna_j data viitoare cand mai vii pe la Oradea sa-mi spui si mie...sa ne intalnim ...sa punem la cale formatia de care ai amintit tu TRIO EUROPA VEST![]()
oare cum o fi reusit nunta lui Zuzunaki?Sper din tot sufletul ca totul a fost asa cum si-a dorit ea si ca socrosenia nu i-a mai facut probleme.![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos
adseana spune:
Mey...da ce liniste pe aici...toata lumea s-a culcat deja..numai eu mai bantui pe forum?
|Dar am o veste buna...am vorbit la telefon cu nasa noastra care e
si care a avut probleme destul de mari la inceputul sarcinii si mi-a zis ca ieri a miscat bb
acesta este un semn bun...si riscul de a pierde sarcina s-a micsorat....
sunt asa de bucuroasa pentru ea...
Cred ca ma duc sa fa si eu nani acum!
Noapte buna tuturor bblusilor si mamicilor!
si vise placute!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
ligia13 spune:
Aseara ma uitam si eu pe lista sa vad cine e nascut in 29 si am observat ca lipseste Demi din lista. De acord sa apara in continuare!
rrox3, eu nu am inceput inca diversificarea, doar ma pregatesc sufleteste. Momentan el are o masa de lapte praf si restul tzizti si e f fericit asha. Mai aman un pic momentul !
Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor
danna_J spune:
Buna dimineata fetelor dragi,oanamc, andruzza, rrox3, coral, adseana vreau sa va multumesc pentru urarile de bine adresate Sarei pentru ziua de ieri!adseana, sigur te anunt cand vin in Romania sa ne vedem, sper ca pana atunci nu esti plecata in Canada, am inteles ca ati depus cerere de emigrare. Eu am deja 2 frati emigrati in Montreal si se lauda foarte bine, succes in sensul acesta, daca mai sunteti pe pozitie!rrox, sunt foarte mandra de umbreluta mea si ma bucur ca avem posibilitatea sa facem ceva de la distanta pentru sinistratii din Romania care nu sunt putini in urma calamitatilor de anul acesta! multumim pentru felicitari ...
danna_J spune:
Azi Demi ar fi implinit 4 luni, fara prea multe cuvinte si pentru ca stiu ca e dureros sa pomenim de ea, pentru ca nu o putem da uitarii si va ramane pe veci in amintirea noastra, ne vom indrepta gandurile si rugile noastre spre Nati si sotul ei si vom tine un moment de reculegere la ora 15,00 ora Ro pentru ingerasul care nu mai e intre noi,
Demi, care de sus ne vegheaza in continuare copilasii asa cum frumos spunea An-k.
adseana spune:
Mai, da ce liniste e pe aici... si aseara si acum!Pe unde umblati, fetelor?Profitati de vremea buna si ati iesit pe afara?![]()
Danna_j ai inteles bine...am primit deja certificatele de selectie pentru Quebec, acum am trimis si pentru Alexandra...dupa ce il primim , trebuie sa platim vizele, sa facem analizele medicale, si apoi sa asteptam vizele, deci mai dureaza, sotul meu a zis ca mai repede de vara viitoare nu crede ca vom putea pleca...incercam sa fim tari pe pozitie,si sa plecam,desi...de fapt, ce vorbesc,tu stii cat e de greu sa fii departe de cei dragi, dar...aici nu se mai poate...nu pot sa zic ca o ducem greu, Doamne fereste,dar atosfera, tot ce ne inconjoara e din ce in ce mai greu de suportat...si nu plecam ca gandul ca m,ergem sa ne imbogatim,ci vrem sa traim civilizat intr-o tara civilizata, ma intelegi ce spun, asa-i?
Stim cum e pe afara, am fost in Franta de cateva ori,la studii,dar nu a reusit sotul sa primeasca actele pentru ca cei din Bucuresti i-au pus o viza care nu-i permitea sa lucreze
dei si-a gasit de lucru intr-o agentie de turism (amandoi am terminat ISe-ul,Specializare turism)deci...
si asa ne-am hotarat noi sa aplicam pentru Canada.gata, m-am plans destul...
Va doresc o zi buna tuturor si sa nu uitati de ora 15.
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
danna_J spune:
Am uitat sa urez un bun venit Valenka cu Alex printre noi. Asteptam sa ne mai scrieti si as vrea daca se poate sa-mi spui unde locuiti in Germania, noi mergem des in Germania si poate nu stati departe si cine stie odata ne vedem.Marox ce mai faci? Inca nu stiu unde vom opri in Franta, sotul meu spune ca vrea aproape de autostrada sa nu zabovim prea mult, poate la intoarcere daca nu stati departe de drumul nostru ne vedem ca vom fi (probabil) mai relaxatiEu imi fac deja griji pentru aceasta lunga calatorie, ii pun cum a facut si AdrianaFedorca daca am tinut bine minte, toate hainutele cu ea, si aproape tot ce-i apartine ca avem loc suficient in masina.Ca veni vorba de vacanta vreau sa va spun ca trebuie sa fac ceva sa dupa ce termin cu alaptatul exclusiv, daca toate merg bine, cam dupa 2 luni, sa ma apuc serios de slabit, ca in decembrie de craciun sa ajung la greutatea mea ideala, asta inseamna 15 kg mai putin.Propun sa facem un subiect separat pentru asta fetele ce sunt interesate sa ne unim fortele si sa ne luptam cu kilele!va pup si mai revin era sa uit: La multi Ani Vladimir, pupici Sibip daca ne mai citesti
Marox spune:
Fetelor, am intrat si eu pe aici sa va spun ca voi incerca sa tin un moment de reculegere pt Demi. Voi fi la serviciu, dar sper sa gasesc o clipa libera. Cit despre pastratul pe lista eu cred ca Natalia este cea care decide. Poate ca ei ii face rau sa intre si sa o vada acolo. Si oricum, pe lista sau nu, Demi va fi vesnic in inimile noastre.
La noi e foarte sportiv de cind s-a intors Alex duminica, nu mai am timp nici sa respir. regasirea s-a petrecut cu bine, primul lucru care l-a interesat a fost sora-sa, eram afara cind au ajuns, s-a dus imediat la ea si a inceput s-o arate cu degetul si sa zica ceva ce ar semana cu "Julia". Ieri dimineata, pe cind l-am pregatit sa mearga la asistenta maternala nu voia nicicum sa iasa din casa pina nu s-a lamurit ca vine si Julia. M-a lasat cu gura cascata. Acuma sint amindoi cu mine acasa, Alex incearca sa-i dea jucarii, daca o aude ca plinge vine si ma anunta si-mi arata cu degetul.
Danna_J, Oanamc, Andrruzza, Rrox, Adseana, Coral, va multumesc pt urarile pt ziua Juliei! De sarbatorit, n-am facut-o, ne pastram pt 6 luni ;-)). De fapt, de-abia aseara mi-am adus aminte, rusine mie! Danna_J, la Multe Luni pt Sara, scuze pt intirziere. Si La Multi Ani pentru toti Alexandrii si Alexandrele, copilasi, mamici, tatici, de astazi!
Danna_J, pai daca vreti sa va opriti linga autostrada sint sanse sa ne vedem, noi avem o iesire la A10, e autostrada care coboara din Paris spre Bordeaux si Clermond Ferand, e posibil sa treceti pe aici.
Noi ne pregatim de botez, va avea loc pe 11 sept. Dar deja simbata vin prieteni din Romānia. Off, macar daca-as avea timp sa desfac bagajele...inca n-am facut-o! Si Alex si-a imprastiat deja jucariile peste tot...
adseana spune:
Marox multumim pentru urarea de Sf.Alexandru!
La fel va dorim si noi pentru Alex!
Juliei si lui Alex
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
mamacita spune:
Scuze de intarziere,LA MULTI ANI pentru Sara si Julia!
Marox,multumim de urare;speram sa fiu eu prima care le doreste Alexandrilor si Alexandrelor sa-si cinsteasca numele si familia!
Si eu consider ca optiunea va apartine Nataliei cu listuta,daca si cand va reusi sa intre si sa abordeze acest subiect;la ora trei insa gandul ni se va indrepta pios catre ea si Demi
.
LA MULTI ANI pentru Vladimir si Karen!
oanamc,imi pare rau pentru deposedarea parsiva si va doresc o super masina cu un super casetofon,cd,dvd si ce mai vreti voi pe ea.
Alexutu a primit o groaza de cadouri de ziua lui,mai putin de la noi.De ce?Pentru ca noi programasem pentru ieri sa mergem sa ridicam masina noua din port si s-o vamuim,iar azi sa-l luam si pe el la plimbare si sa-i facem un cadou.Dar pentru ca nu poti sa-ti organizezi nimic cu birocratia din Ro,azi de-abia merge tati sa ridice masina si sa-i faca dar lui fi-sau...un jeep.Abia astept.El isi vanduse masina,iar Skoda mea era cam mica penmtru monstrul de carut+scoica+hangarale.Asa speram sa fugim si noi un weekend la Bucuresti ori altundeva aproape,caci de Tm.nici nu mai vrea sa auda sotul meu de cand cu Demi.Mi-a zis ca anul asta nici nu se pune problema sa mergem atat de departe si am realizat ca are dreptate.Mai asteptam.
alexut a fost un cuminte astazi,desi s-a sculat iar la 5 pentru papa;copilul merge spre diversificare,ce sa mai,dar eu as vrea sa mai astept putin.Va pup ca a produs o bucurie...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos