Miresele anului 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

uff, din pacate nu pot sa-ti mai spun exact preturile. noi am avut nunta pe 4 iunie. eram oricum atat de ametita in acea perioada incat pana am ajuns cu ele la restaurant deja uitasem cat am dat pe fiecare. noi am luat crizanteme olandeze. erau la pachet. nu stiu exact cate fire erau. stii, au oricum mai multe flori pe tulpina. cred ca am luat vreo 6 pachete de crizanteme si vreo 4 de verdeata. tanti care ne-a facut aranjamentele mi-a sugerat sa iau flori din astea pt ca au tulpina mai rigida si sunt si mai rezistente. i le-am dus vineri seara la restaurant si le-a tinut intr-o camera frigorifica. aratau fresh a doua zi. oricum, daca te duci in piata de flori Cosbuc au preturi mai mici decat in orice alta piata. si daca cumperi mai multe pachete poti negocia. pe mine mai mult m-au costat florile pentru aranjamentul floral de la masa noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cum fac sa intru si eu in lista voastra?

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

uppss, cred ca am facut o greseala. ziceam ceva de flori..crizanteme olandeze..cred ca m-am incurcat in flori...astea sunt acelasi lucru cu acele crizanteme "cristal"? stiti, sunt florile alea colorate artificial de pot fi si albastre si verzi? any way, eu la crizanteme din alea ma refeream cand am zis ca am luat din piata cosbuc.
scuze...si pupici si multa bafta in pregatiri viitoarelor miresici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina v spune:

Buna,
Am avut nunta pe 28 august la HOTEL SOFITEL.Eu sunt castigatoarea targului de nunti. Pot sa va spun ca am avut o nunta de vis. Va povestesc maine. Vineri plecam in luna de miere la Paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by toanca

Cum fac sa intru si eu in lista voastra?

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

zi-mi datele si te trec pe listutza

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruscuta spune:

Salut,

Pina acum am citit toate mesajele voastre, insa acum va scriu si eu fiindca vreau sa subscriu la subiectul cu cei de la Confettiland. Sint super misto si ei si tunurile cu confeti pe care le au, stiu asta pentru ca in iulie am fost la o nunta la niste prieteni la cluj si cumparasera confeti de la Confettiland si au avut unele cu inimi si semiluna la biserica si a fost o atmosfera... si unele mai mici cu niste benzi lungi si lucioase la tort. Fiindca mi-au placut f. mult m-am interesat de unde le-au luat ca in curind se insoara fratele meu si vreau sa fiu eu cea care ii umple de
" inimioare" . Asa ca am sunat la ei si am vorbit cu o tipa Rux, care a fost draguta si m-am vazut cu ea si le-am luat, asta insa nu inainte de a mai cauta si in alta parte insa ei sint cei mai ieftini pentru ca chiar ei sint importatorii. Asa ca Nushulica o sa ai o nunta mai speciala cu tunurile cu confeti. Petrecere frumoasa si sa fiii fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Colegutze, vreau sa va cer si eu un sfat, acum sunt in Canada in vizita la prietenul meu,ne intoarcem in octombrie sa ne casatorim in Romania,nu avem decat sase saptamani la dispozitie,nu stiu cum se poate face o masa mai simpla dupa cununia civila, trebuie sa aranjez de aici cu rezervarea unui restaurant ,ce ar fi mai bine ca tinuta la starea civila,- o sa fie pe la inceputul lui noiembrie-deci nu va fi chiar o nunta , doar ceva mai simplu...nu prea ma omor cu taioarele, poate o rochita indulceste atmosfera de acolo , si asa sunt cam scortoase tipele de la stare civila, cel putin la sectorul meu, cununia religioasa nu cred sa o facem acum , trebuie alta tinuta, mireasa nu ma vad, am mai fost o data si apoi am 38 de ani, si oricum nu am timp de cautat rochii, as prefera o ceremonie intima alta data daca o fi posibil, aveti idee de asa ceva, facut in mare graba?
Va pup pe toate si poate ma luminati si pe mine ca pe 12 oct. venim in tara si pe 24 nov el pleaca inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Draga Arinna,

Felicitari pentru apropiata casatorie!

In primul rand cred ca nu exista un "trebuie" in ceea ce priveste nuntile. Fiecare face asa cum crede, isi permite, asa cum are gustul si banul . La starea civila iar nu e musai sa ai taior, ca doar nu esti angajata la banca, esti mireasa, ai voie sa stralucesti, si la propriu si la figurat .
Daca invitatii nu depasesc 50 gasesti destule restaurante dragute si decente, in special cele din vilele vechi, arata super. Eu iti pot recomanda cateva daca evenimentul va avea loc in Bucuresti .
Asteptam intrebari un pic mai concrete ca sa stim exact cu ce te putem ajuta din experientele noastre, si DO NOT PANIC! O sa fie superb, vei vedea!

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 3 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Pisu dragutz

...multumesc pentru urare...da, in Bucuresti o sa aiba loc evenimentul, probabil in jur de 5 noiembrie, si intr-adevar nu o sa fie mai mult de 50 de persoane, stiu ca trebuie insa facuta rezervare dinainte...prietenul meu e rupt de toate astea ca a plecat de 8 ani din tara iar eu incerc sa ma ocup de la distanta asa ca iti dai seama...nu pot spune ca avem nici bani la discretie caci ne costa oricum mult drumul spre Romania si toata sederea mea aici, trei luni,cununia si sedera lui acolo...Sunt cam derutata ca o sa fie timpul cam scurt pentru cautat rochii si costum si nu stiu daca aici in Canada gasim ceva potrivit, nu stam intr-un oras prea mare ca sa gasesti chestii deosebite...O sa incepem sa ne uitam peste o saptamana, joi plecam la niste prieteni si ne intoarcem luni...pana la urma cel mai important ar fi sa rezolv cu restaurantul macar dar n-am idee nici de meniuri nici de preturi, ca sa stim cu ce bani plecam de aici...daca ai cateva sugestii m-ar ajuta mult, poate se poate lua legatura cu ei si pe net, sa vad despre ce e vorba...E buna ideea cu casele vechi, e mai intim si nu trebuie sa ocupi o sala mare ca la resturante mari...Numai sa gasim locuri, dar nu stiu inca sa precizez ziua exacta...

Te pup si multumesc pentru raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Imi puteti spune, cat se mai da la biserica?? Am postat si la subiectul cu biserici, dar speram sa capat un raspuns mai rapid aici la miresici.

Sambata vom avea cununia religioasa la Manastirea Radu-Voda. Stiu ca nu se percepe o taxa anume, si "dai cat poti". Totusi nasii ne-au intrebat cam cat ar fi "pretul"!! Stie cineva???

Steluta.

Mergi la inceput