Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 29
ioana07 spune:
Mai da ce miresici frumoase!!! Ioana81...Steluta...ati fost SUPERBE!!! Felicitari!!! Si Casa de piatra!!!
Bibyrox parca ziceai ca te duci cu materialul brut la altcineva sa-ti faca un dvd...nu ai reusit? Eu zic sa incerci...sigur se mai poate face ceva...
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
SunSmile spune:
Neatza miresici!
Fostele miresici actualmente duamne va multumim ca nu ne-ati uitat. Avem nevoie de voi si de sfaturile voastre.
In alta ordine de idei...io-s cam abatuta. Am stat ieri o gramada la dentist si azi zici ca m-a batut cineva in gura!
Dar faptul ca e ziua mamicii mele ma binedispune.
Cu pregatirile stam bine, mai sunt nimicuri de rezolvat, confirmari...bla bla-uri de-astea.
Leistra intr-adevar fac nunta in Tulcea. De acolo sunt eu si am avut parte de anumite avantaje, asha ca am hotarat sa o facem "acasa".
Nushulicule ce mai faci? Cum stai cu pregatirile/emotiile?
Va pup
O zi minunata...
SunSmile
flafi spune:
Biby imi pare tare rau ca ai avut neplaceri la nunta. Va doresc sa aveti o familie fericita de acum in colo, lipsita de griji si de probleme.
Pup you all
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
Rallu spune:
Draga miresicilor de 2005,
Am si eu o maaaaarreee rugaminte la voi.
Cred ca am postat chestia asta peste tot pana imi raspunde si mie cineva clar si la obiect.
Eu voi fi miresica de 2006 si as vrea la nunta formatie si DJ.
Problema e ca nu stiu formatii si nici cei din jurul meu. As vrea sa poata aborda cantece cat mai variate (nu manele) si sa nu falseze ... prea tare.
Ce ziceti...puteti sa ma ajutati? (adica sa-mi ziceti foramtia, ceva despre ei daca stiti si cum as putea sa-i contactez)
Multumesc mult de tot.
anangel_lexi spune:
Ce ma bucur sa va revad, pe voi, fostele miresici! Si ce va invidiez!!! Nu numai ca ati scapat de emotii (si daca ati stii de ce am eu emotii o sa radeti si cu spatele de mine: am emotii pt. cum va fi vremea!!!), dar acum va pregatiti si de bebe...Offf, si noi abia de la anu' ne apucam de "muncit" la bebe
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
SunSmile spune:
Buna mai fete cucuiete,
Rallu eu o sa am formatie la nunta. Eu fac nunta in Tulcea, ei sunt din Constanta dar se misca prin toata tzara. Daca ai putintica rabdare, iti spun dupa nunta cum ii cheama ( stiu ca sunt dusa, dar chiar am uitat) si iti dau si datele lor. Si pot sa-ti spun si cum s-au descurcat la mine. Tot ce stiu este ca sunt faimosi, au studio de inregistrari...chestii trestii
Anangel stii ca te inteleg? Si eu imi fac griji pt vreme...mai ales ca astazi a fost aiurea rau. Mai am 11 zile pana la nunta si cred ca o sa fac matanii pt soare si caldurica
Eu mai am un pitic pe creierash...daca vin rushii chiar atunci? Iti dai seama ce chin? Sa ridic 'jde mii de jupoane sa.....
Dar fie ce-o fi, tot nunta mea mult dorita si asteptata e evenimentul no 1!
Pupici
O zi minunata...
SunSmile
Rallu spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna mai fete cucuiete,
Rallu eu o sa am formatie la nunta. Eu fac nunta in Tulcea, ei sunt din Constanta dar se misca prin toata tzara. Daca ai putintica rabdare, iti spun dupa nunta cum ii cheama ( stiu ca sunt dusa, dar chiar am uitat) si iti dau si datele lor. Si pot sa-ti spun si cum s-au descurcat la mine. Tot ce stiu este ca sunt faimosi, au studio de inregistrari...chestii trestii
Anangel stii ca te inteleg? Si eu imi fac griji pt vreme...mai ales ca astazi a fost aiurea rau. Mai am 11 zile pana la nunta si cred ca o sa fac matanii pt soare si caldurica
Eu mai am un pitic pe creierash...daca vin rushii chiar atunci? Iti dai seama ce chin? Sa ridic 'jde mii de jupoane sa.....
Dar fie ce-o fi, tot nunta mea mult dorita si asteptata e evenimentul no 1!
Pupici
O zi minunata...
SunSmile
Multumesc...astept cu nerabdare vesti.
SunSmile spune:
Rallu activeaza-ti PM-ul ca sa-ti pot transmite mai usor datele cand le am.
Despre formatie....hmmm nu canta manele deloc, au aparut si pe la tv ( au fost pe la nush ce concursuri), canta bine de tot. Noi am fost sa-i vedem, i-am ascultat nitzel, am vizionat casete de la diverse nunti unde au cantat si ne-am hotarat pe loc. Sunt 3 baieti si doua fete, nu au pretentii sa manance ( ceea ce e exclus, ca doar sunt oameni) si NU fac pauze. Daca vreunul vrea sa pape, ceilalti canta si tot asha.
Sper sa fie ok si la noi la nunta. Dupa iti dau toate datele lor si detalii " la cald". Noua ne-au cerut 25 mil.
Te pup
O zi minunata...
SunSmile
nushulica spune:
sun smile cum stai cu emotiile,stresul,pregatirile???
voi deschideti nunta cu vals? ca noi asa vrem dar vals nu putem invata ne impiedicam unul de altul ...dar pana la urma dansam noi...ce poate fi asa de greu/??
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
leistra spune:
Draguta Bibyrox, nici eu nu am dvd inca, noi am dus aici in casetele video si urmeaza un profesionist sa ni le "aseze" pe dvd. Cred se poate si in cazul tau, hai sa nu fii tristuta! Ce sa mai zic si eu cand in ziua nuntii fotograful a disparut cu desavarsire, iar cumnatul meu s-a straduit sa ne faca si el cateva poze frumusele, iar aici am pus pozele pe dvd si acum se lucreaza la ele.
Va pup!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta