Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 26
ratusca1977 spune:
Ioana, FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!!!!!!! Dar poze cand ne arati???
Albumul nostru
Mai am...
SunSmile spune:
Nushulica FELICITARI! Ieri am fost si noi la Tulcea si am depus actele. Si m-am gandit si la tine! O sa ma gandesc si sambata seara, cand tu vei fi miresica iar eu voi avea emotii cumplite pt duminica.
In rest...ultimele pregatiri. Sunt bucuroasa ca ne-am luat artificii de exterior si sper sa-i incante pe invitati.
Mai astept confirmari ( de fapt am sunat, dar INCA nu stiu toti).
Acum sunt in mare frenezie cu buchetele. Atat al meu cat si al nasei.
M-am hotarat la cale si sunt tare fericita. Nu sunt superstitioasa asa ca...e bine!
Miresicilor nu ne abandonati! Stati cu noi si ajutati-ne cu sfaturi. Avem nevoie de voi!
Pisu sper ca ai avut o nunta de vis! Abia te asteptam inapoi cu povestiri si poze!
Va pup
O zi minunata...
SunSmile
flafi spune:
Si la noi la nunta a plouat, o sa fim bogati magnati.Oricum ma bucur ca a plouat si ca a fost un picut innorat, ca alfel nu reuseam sa ma destresez. Cand am vazut eu dimineata ce nori sunt si ca nu exista sanse sa se redereseze vremea, mi-am zis eu in sinea sinelui meu launtric: "ce puii mei mai rau de atat nu avea ce sa se intample". Si asa am putut si eu sa ma distrez.
La noi chestia cu ploaia e mostenire de familie si la ai mei a plouat la nunta si la socrii, asa ca ne-am tinut de traditie
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
bibyrox spune:
Buna miresicilor! Hai ma ca nu v-am uitat numai ca e normal sa va lasam pe voi acum sa impartiti idei si sfaturi. Eu de exemplu cum am putin timp liber intru sa va citesc! Tare drag imi e de voi! Din pacate timpul meu s-a cam limitat pentru ca ma impart intre servici (unde tocmai mi-a plecat o colega si fac munca dubla) si firma pe care intentionez sa mi-o deschid.
Vreau sa urez si eu Casa de piatra miresicilor care au devenit doamne deja cat si celor care urmeaza... Va tin pumnii sa iasa totul asa cum ati visat!!! deja povestea mea o stiti.... aproape totul mi-a iesit pe dos si exact ce nu ma asteptam a iesit super ok... Poate din cauza asta nici nu-mi mai vine sa scriu. Ce sfaturi v-as mai putea da eu cand nunta mea a iesit...cum a iesit?! Asta e... viata merge inainte si din greseli invatam!
Va pupic si sper sa nu fiti suparate pe mine ca nu am mai scris! ( Ratusca)
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
ioana07 spune:
Ioana81 Felicitari!!! Sa fiti fericiti!!!
Dar POZEEE?!?
Bibyrox mult succes cu firma!!! Da nu ne spui si noua despre ce e vorba?
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Cum puteti crede ca v-am abandonat??? Aici suntem aproape in fiecare zi...dar acum este momentul vostru si trebuie sa-l traiti din plin...aveti intrebari...nelinisti...bucurii...aici suntem
Alinus25 spune:
Bibyrox sunt convinsa ca si nunta ta a fost reusita, chiar daca nu au iesit toate asa cum ai vrut tu. Important este ca voi sa fiti multumiti. Si eu mi-as fi dorit sa fac mai multe, pe care din pacate am uitat sa le fac si mi-au venit in cap dupa nunta. Dar important este ca a iesit totul super! Si in ziua de azi, dupa aproape 3 luni de la nunta, cand ne intalnim cu prietenii ne spun cat de frumos a fost la nunta noastra.
Iti doresc mult succes in noua afacere!
Ioana81FELICITARI SI CASA DE PIATRA! Asteptam poze.
Nunta noastra
ratusca1977 spune:
Biby, asa cum ai zis si tu viata merge inainte....lasa in urma ce nu a iesit bine...si eu sunt super stresata si din cauza invitatilor pt ca nu stiu cati vor veni....ma gandesc sa iasa cat de cat bine.
Succes cu firma si multi pupici
Albumul nostru
Mai am...
bibyrox spune:
Multumesc mult fetelor! Ma gandeam ca poate sunteti suparate pe mine...
Ioana, prefer sa nu spun nimic pana nu e gata! Am si eu unele superstitii... deh...
Ratusca, iubita mea frumoasa, nu te mai stresa pentru ca lume tot o sa ai. Ca nu vor veni 2-3...4-5 nu-i bai! Pana la urma totul va iesi bine, sunt convinsa! Daca ai nevoie sa te ajut cu ceva sunt aici! Pana una alta stam si aproape una de alta!
Alinus, da! A fost frumos din punctul de vedere al celorlalti dar din al meu... cand stiu cum planuisem sa iasa... NU!
Dar dupa cum spuneam, viata merge inainte, am trecut peste toate aceste neplaceri si.. asteptam botezul!
Va iubesc!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
floricika spune:
Pupici la toate viitoarele miresici!
Si mie imi spunea toata lumea sa nu ma mai stresez dar nu am reusit, am fost stresata pana vineri noaptea la 1 cand m-am culcat. Sambata dimineata in schimb am fost exact ca o floricica, mi se parea ca toti sunt foarte frumosi, si foarte frumos imbracati, faceam complimente la toata lumea, radeam....pluteam....La un moment dat toata lumea era acasa la mama, eu tocmai venisem de la coafor, machiata si cu voalul in cap si toti asteptau sa ma imbrac iar eu nu aveam nici o treaba.......mancam (ca doar nu mancasem de o saptamana din cauza stresului) si spuneam la toti ca eu am timp sa ma imbrac pana cand a venit sormea la mine si mi-a aratat cat e ceasulsi atunci m-am dus si eu sa ma imbrac ca venea alaiul si mireasa nu era gata.
Miresici, daca puteti sa nu va mai stresati inainte e super! Odihniti-va, relaxati-va si pregatiti-va pentru ziua cea mare! Mie imi pare rau ca nu am fost in stare sa fac asta....
Ziua si noptea aia trec foarte repede...din pacate...Eram la biserica si ne pregateam sa intram...iar mie mi se parea ca ceea ce se intampla nu e real...ca e un fel de repetitie si ca urmeaza sa facem nunta cea adevarata in curand, ca asta nu e decat o repetitie...Traiti din plin acele momente, sunt foarte frumoase si foarte emotionante!
Va pup pe toate!!!
http://community.webshots.com/user/pentrununta
P.S: Ioana81,nu sunt cu bebe la purtator inca, dar muncim la chestia asta
http://photos.yahoo.com/flory1008