Propunere indecenta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

brenda din cate mi-am dat eu seama a renuntat de sila ... la momentul respectiv sentimentele inca erau ... dar cand a fost pus in fata respectivului eveniment s-au dizolvat instant sentimentele bune si s-au instalat unele de repulsie ... si-a vazut femeia langa care dormea el si pe care o iubea el ... atinsa de altii ... si asta nu a putut intelege si nici accepta ...
parca spunea cineva mai sus ca atunci cand iubesti cu tot sufletul si fiinta ta nu-ti mai sta gandul la pasaricile de pe alte garduri.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanaaradu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ioana,scuze,nu m-am exprimat cum trebuie.Ma refeream la sentimentele ei,care clar erau de domeniul trecutului,altfel sigur nu ar fi putut sa-i ceara lui asa ceva....
Iar el e clar ca a suferit,dar bravo lui ca a avut taria sa se rupa.
Ideea e ca,nu cred ca atunci cind unul dintre parteneri face asta,mai are vreun sentiment de dragoste pt celalalt.....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragilor, ex-cumnatul meu pe vremea cind eram in facultate, in camine, a avut si asa ceva: partida in 4. Ele nu erau prietenele lor ci doar niste tipe pe care room-mate-ul le-a adus pt. o noapte. In timpul actului se intrebau una pe alta, cum e, bine, dar la tine? In fine aveau paturi supraetajate la camin, poate ca unii dintre voi stiti. Deci cit a fost tinar si cu mult inainte de a se insura tipul si-a satisfacut multe... fantezii. Va dati seama ca nu mi-a spus mie tot, dar il stiu. Vorba neveste-si "la cit era de pramatie cind l-am cunoscut, nu pot sa cred ce auster si strict e cu copiii acum!" Are 2 fete, una teenage si are niste reguli pt. ele de imi vine mie sa spun ca e muuult prea dur. My point is ca toti barbatii/femeile au o doza mai mica sau mai mare de fantezie de genul asta care ar fi bine sa fie fulfilled inainte de casatorie. Dupa e prea tirziu si nu duce la nimic bun.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Acum sa va spun si eu cum sta treaba pe la mine prin ograda! Inainte sa ne casatorim chiar am discutat despre "lucrul" acesta. Am ajuns la concluzia ca nu am putea s-o facem pentru ca ne iubim prea mult... E aiurea... n-as putea sa-l vad cu alta cum nici el n-ar putea sa ma vada cu altul. Exista si alte modalitati cum ar fi un film xxx cu sex in grup .. daca vrei poti da si sonorul tare... Noi ne-am recunoscut unul altuia aceasta fantezie (de ce sa nu recunoastem ca multi dintre noi o avem?!), la fel de adevarat e ca si curiozitatea e mare dar... totusi.. daca exista dragostea aia mare, trebuie sa fi tare masochist/a s-o poti face.

Ramona eu personal cred ca sora ta face o greseala punandu-l la incercare... Eu cred ca daca el i-a propus asa ceva, fie si in gluma, e clar ca s-a gandit la asta si poate chiar isi doreste! S-ar putea ca sora ta sa aiba o surpriza... cel putin ar fi bine sa se pregateasca sufleteste inainte ca.... nu se stie!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Mey, gradina-i mare...
Eu stiu un cuplu casatorit care a primit o propunere din asta de la cea mai buna prietena a sotiei . Acu' nu mai stiu daca era vorba sa o faca in 3 sau in 4..ca, mama ma-sii, mi s-a rupt filmul numai cind am auzit ideea .
Nu stiu daca au facut-o, dar cert e ca si in ziua de azi (au trecut ani de atunci), tot la loc de cinste in casa lor e aceasta "prietena buna" , care se mai si joaca cu baietelul lor de 2 anisori....
bleah

Mergi la inceput