Propunere indecenta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by Mik

quote:
Originally posted by Ramona25

ei bine, el cica a vazut pe dicovery o emisiune in care se zicea ca poligamia e innascuta la om , ca doar omul se trage din animale, no?
si ca decat sa mearga barbatul pe de ascuns si sa nu stie femeia nimic, mai bine sa fie totul pe fatza, adica sa participe toti si ca sa arate ca el nu e egoist, zice ca o lasa si pe ea sa o faca cu un barbat, asa, sa fie egalitate intre sexe.

Chestia cu animalele nu tine. Enorm de multe specii sunt monogame, chiar si unele maimute din care ne tragem, cica.

Mik.

De ex. lebada, tiparul-lup, broasca...si nu mai imi aduc aminte...pe bune

Oana si Mara 11.08.2004
[url = "http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasandulescu/album?.dir=cb51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos" ]pozici[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

1. Cand un barbat iti da o palma - spune ca si-a pierdut controlul;

2. Cand un barbat te loveste - spune ca l-ai enervat atat de mult incat a vazut negru in fata ochilor si nu a mai stiut de el (unii se mai trezesc sa spuna si ca "meriti" sau "ai cautat-o cu lumanarea");

3. Cand un barbat te inseala - spune ca tu esti de vina pentru ca nu ai facut asa si pe dincolo;

4. Cand un barbat face ceva pe la spatele tau - spune ca nu a avut incotro, pentru ca tu aveai o cu totul alta parere si i se parea inutil sa duca munca de lamurire cu tine;

5. Cand un barbat iti propune sex in grup - spune ca i se pare aproape ceva natural, ca deh, daca a vazut pana si pe Discovery...

Concluzia: pentru ORICE tampenie pe care o face cineva la un moment dat INTOTDEAUNA se gasesc SCUZE! Dar scapa din vedere ca daca ai adus o scuza nu inseamna ca ai si dreptate!

Ramo, o intrebare poate retorica: e vorba de prietenul sorei tale sau de prietenul tau???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Dominatrix:

quote:
A dominatrix or mistress is a woman who takes the dominant role in sado-masochistic sexual practices. The male equivalent is a dominant or master. The term dominatrix generally refers to professional dominant women who charge money to engage in fantasy play with submissive clients. Women who engage in female domination recreationally are known as Dommes, Dominatrices, or simply Dominants, but are rarely referred to as Dominatrixes. A "lifestyle dominant" is a woman who is assertive and in control of her relationships with men inside and outside the bedroom. A high percentage of dominatrixes are lifestyle dominants, but some simply play the dominatrix role because it is a high-paying profession.

Note that a dominatrix does not necessarily dominate a male partner; a dominatrix may well have a female submissive.

adica pe scurt in traducere: persoana de sex feminin care preia rolul dominant intr-un raport sexual de tip sado-maso, nu neaparat cu un barbat.

Sursa: wikipedia.

eram si eu curioasa

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona25 spune:

quote:
Originally posted by ileanacz
Ramo, o intrebare poate retorica: e vorba de prietenul sorei tale sau de prietenul tau???

e al sorei mele; am si eu povestea mea, dar toate la timpul lor...
in rest, cu punctele mentionate de tine mai sus, sunt complet de acord. barbatii nu tre sa faca mare lucru ca relatia sa mearga, in schimb femeile tre sa se dea peste cap pt toate. si oricum daca nu merge ceva, tot femeia e de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by Ramona25

ei bine, el cica a vazut pe dicovery o emisiune ...

Ei bine eu i-as sugera sa se uite mai mult la desene animate nene.... Este mai educative ele... Daca el asta a inteles din respectivul documentar.
Cred ca stiu la ce se refera. Nu cumva era cam 14 august circa si ceva, dupa 11 noaptea? Am vazut si eu emisiunea. Nu cumva era de fapt un reportaj si despre actorii / actritele de filme xxx? Nu stiu cum se numeste emisiunea, da' are mai multe reportaje intr-ansa. Si mai spunea colo ca barbatii este mai nervosi nene, cu mai multi gabndacei ce le umble prin creier, si ca nu pot sa se abtina! NA!

Ramo, eu sunt curioasa, cati ani are baiatu'?

1. cred ca se poate sex fara dragoste, ca si dragoste fara sex.
2. cred ca sunt cupluri care nu numai ca sunt tentate, dar o si fac, si bravo lor daca pot si nu le afecteaza relatia.
3. cred ca daca nu vor ambii parteneri cu adevarat, mai bine pass si la revedere. S-a mai discutat mult. daca unul din parteneri vrea cu adevarat, o va face oricum! Cu sau fara nevasta langa.
Mie imi spune un bun amic al meu (care, btw e insurat si va fi si tatic mai acu', lucru care nu-l impiedica sa-mi faca mie avansuri) ca daca barbatul e destept NU inseala nevasta, iar daca o inseala si e destept, ea nu afla. Concluzia lui - oricum e bine sa ai un barbat destept.

Care situatie e de preferat? Sa nu stii? Sa aflii / sa iti spune totusi? Sa participi si tu, volens nolens, ca de, mai bine sa stii m acar....??? Sau sa nu accepti si basta? Si atunci, poate ne intoarcem la "sa nu stii.... sa ...?

Ideal ar fi sa fie cu adevarat iubire si sinceritate intr-un cuplu. Dar se pare ca de multe ori nu e

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mey stati ca acusi vazui si pagina 4.
1. Si io care credeam ca DOMINATRIX e vreun bar bengos ceva....
2. Nu cred ca barbatii nu tre's a faca mare lucru, pe cand femeile tre's a se dea peste cap.

Cred ca orice om are o calitate. Unii sunt de mai buna calitate, altii de calitate mai slaba. Unii, cum isi astern asa dorm. Nu te pune nimeni sa te amriti. Cum il iei, asa il ai. E valabil si viceversa.
De acord ca omu' se mai schimba in timp. Dar una e sa iti propuna sex in grup la 40 de ani, zici ca are si el o criza... si alta e sa iti propuna la 25, cand e clar ca e NeFe.
daca ajungi sa faci amor si sa te gandesti la cratita, mai bine stai la cratita si lasa omu' sa faca sex singur - era si vorba aia "iubire, vin imediat. Daca vei ca intarzii, apuca-te fara mine!"

Adicatelea: Ori pun amandoi umaru' si construiesc un cuplu, ori se fac... Adica se prefac vreau sa zic, serios! Cand ajungi sa te prefaci, nici macar nu mai conteaza ce fel de sex faci si cu cine! Fidelitatea nici nu-si mai are rostul. Cel mai simplu e sa te prefaci. Ideea e cum sa faci sa construiesti cu adevarat!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona25 spune:

fetelor, sor'mea asta e dracoasa rau... seamana cu sor'sa... sa vedeti ce i-a trecut prin capsor.
a zis ca o sa discute cu el poate in seara asta si o sa-i spuna ca accepta, dar cu conditia sa o faca acuma, cat de curand, sa vaza cum e. sa vedem ce zice baietelul.
si de unde face rost de gagica si daca are coraj sa vina cu ea acasa, si cu un barbat. si daca chiar va face asta, sor'mea cred ca o sa-i sparga capul.
va mai spun cand mai aud vesti. hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Rufus, nu stiu cum se traduce in romaneste dominatrix pt. ca cred ca nu exista. Nici nu stiu daca sint legale. Oricum in astfel de case nu se desfasoara sex. barbatii se duc acolo sa fie pusi in catusi si umiliti. Am aflat si eu acum citiva ani cind avocatul meu avea ora la asa ceva....you got the ideea... Asa cum exista oameni care sa mearga la dominatrix asa exista si swingeri....pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ramona: daca iubesti cu adevarat nici macar nu-ti trece prin capusor sa faci sex in 4 sau in mai multi...devii egoist si-ti doresti partenerul doar pt. tine. Dar poate sunt eu "de moda veche".....
Asa cum ti-au spus si fetele: fie a spus-o in gluma, fie nu e implicat in relatie sau nu s-a maturizat.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

adrienne, nu stiam, dar am inteles. Nu-i de mine. Si apoi, mai umilit ca la ghiseele institutiilor de stat, in Romania, nu poti fi. Imi iau zilnic portia. Pe gratis.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput