Propunere indecenta
![](images/user_woman.png)
Ce parere aveti de o gandire de felul urmator, din partea unui barbat:
“Orice barbat mai devreme sau mai tarziu ajunge sa vrea sa o faca cu alta, asa ca, decat sa ma ascund de tine si sa o fac cu altele pe ascuns, atunci cand o sa am chef sa o fac cu altcineva, o sa chem tipa acasa la noi, iar tu poti chema un barbat la randul tau sa o facem toti laolalta. Nu ne implicam sentimental cu ei si noi doi ramanem impreuna, ei sunt doar pt sex. “
Cica ar fi de apreciat sa procedeze asa, macar stii exact ce se intalmpla, decat sa umble pe de ascuns cu altele.
Asta e parerea prietenului sorei mele. Ei sunt impreuna de 4 ani si o duc bine, se inteleg bine, locuiesc impreuna cam de un an. Inca nici acuma nu e clar daca el vb serios sau nu, dar sor-mea a ramas perplexa, a pus-o pe ganduri. Ce sa creada? Deocamdata nu i-a zis lui nimic, decat ca e f. surprinsa, pt ca stie ca daca facea scandal, el ar fi intors-o imediat si ar fi zis ca e o gluma, chiar daca nu e asa.
E ciudat el, glumeste, vb serios, ce l-a apucat? Cine stie ce-i poate pielea… Si totusi e baiat bun de felul lui, poate vrea doar s-o incerce pe sor-mea, desi nu ar avea motiv. Nu stiu ce sa mai cred.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
OOPS, sunt eu destul de open-minded, dar chiar la sex in grup nu m-as baga.
Nu mi se pare normal ce i-a propus, nu pot intelege cum poti privi cum femeia/barbatul pe care o/il iubesti face sex cu altcineva...NU POT, iar daca a fost o gluma, cu siguranta e una proasta.
Ar fi ok, DOAR DACA sora ta impartaseste fanteziile lui, altfel...nu prea ii vad bine.
Oana si Mara 11.08.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
n/a spune:
Wow...asa mai zic si eu nonconformism...
1. Ori a fost un test sa vada cum reactioneaza ea si ce parere are (sa stie omul pe viitor ce are de facut!);
2. Ori chiar asta isi doreste (chiar si ca fantezie) si atunci e de RAU, mai ales daca sora ta nu are aceleasi fantasme...
Si chiar daca si-ar dori amandoi asa ceva, tot mi se pare aiurea rau......
Si-apoi de unde a dedus el ca orice barbat mai devreme sau mai tarziu ajunge sa isi insele partenera? Cine stie ce dedesubturi se ascunde in spatele acestei afirmatii...
Inca ceva: sa faca sex cu alticeva...sa nu se implice sentimental...acum scuze, va rog, dar credeam ca numai coardele fac asa!
Ana68 spune:
Ramona,eu cred ca a fost doar o gluma...
Al meu ca bradu mi-a propus si mie o data un trio....Am ras amandoi,dar printre hohote de ras i-am spus si ceva suierat,de genul: "ai grija!"....I-a cam inghetat rasul pe buze,dar am luat totul ca o gluma...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
bonita spune:
Mai,chiar daca a zis in gluma nu mi se pare deloc normal.Fiecare are fel de fel de fantezii,dar nici asa!
Si de ce va ajunge s/o faca cu alta?Nu stiu cum as reactiona in locul ei,dar daca al meu sot vrea s/o faca cu alta,sa/mi spuna, si pot fi eu alta da cate ori isi doreste,asa cum isi doreste.BRRRR....
Nicky
zepellina spune:
Si eu cred ca a fost o gluma , o fantezie pe care poate nici el nu ar pune-o in aplicare, dar depinde de cuplu, de simtul umorului fiecaruia, pt ca unii isi permit mai mult.Si noi am glumit pe astfel de teme dar...atat.
zepellina
Jocelyn spune:
Ce parere sa am? Isi incearca si el norocul, daca tine cu atat mai bine, daca nu, zice ca a fost o gluma si scapa sau daca s-a plictisit de aceeasi femeie, isi incearca si el farmecul pe altele ca poate data viitoare iese.
De ce n-a spus-o mai devreme, sa stie si fata la ce se poate astepta!
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
ankalaura spune:
Ce vorbiti, mai, voi aici??
Adica bate saua ca sa priceapa iapa! HA!
Nu-l cunosc pe cel in discutie, dar pun pariu ca 99% cand spun asa ceva, spera sa se prinda! Nici unul nu glumeste!
Oana_S - scuza-ma, da' nu esti open minded deloc daca nici "chiar asa ceva"!
Intrebare: da' ce numiti voi fantezii?
Sa nu imi spuneti sexu oral, ca ala nu e fantezie!
Si acuma parerea mea: daca ai bazdaci si fantezii, fa-le nene la tinerete, nu te apuca cand stai cu fata 4 ani in casa, sau mai rau, cand mai ai si un copil!
Ramo, nu stiu cati ani are sora ta, da' pretenu' ei sigur n-a trecut prin prea multe! Ca daca era baiat destept ***tea tot ce prindea pan' sa o cunoasca pe ea - sa ma scuzati de exprimare, da' asa e!
Si ca sa raspund la intrebare: sunt convinsa ca baiatu' vorbea cat se poate de serios, a testat terenul.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
quote:
Oana_S - scuza-ma, da' nu esti open minded deloc daca nici "chiar asa ceva"!
Am zis "destul de open-minded" si "EU nu m-as baga"...restul faca ce vor....in rest, de acord cu tine.
![](floare.gif)
Oana si Mara 11.08.2004