Miresele anului 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
krelia spune:
Laura, desigur, esti mai mai mult decat binevenita!!!!
Am inteles ca esti deja cu sotior in acte, nuuuu? felicitari!!
Ah, si cea mai tare faza - porti exact acelasi nume (de fata) cu cel al nasei mele . Tare, nu?
Apropos de restaurante pe malul lacului, vezi ca Club Floreasca cica nu mai ia nunti pe 2006, cica e unul dragutel prin Tei , vezi si tu la comentarii sau la top (nu mai stiu)
dyadya, eu asa intentionez . Si da, e oarecum stabilita, adica eu cu Laura (prietena si viit. nasa) stim asta din facultate (ea s-a maritat in 2001) si asa a ramas stabilit si acum, mai in gluma mai in serios...insa, trebuie sa "oficializam" intr-un fel cererea, nu? Si cred ca asa vom face - o sampanie, un tort si niste flori, Altceva, zau ca nu ma taie capu'
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
dyadya spune:
Laura10 bine ai venit in clubul "cautam restaurant pe malul lacului". Tina-ma la curent cu ce ai vazut si eu voi face la fel! Pana acum noi am fost la Herastrau(am scris ori aici ori la Comentarii despre restaurante despre el) . Nu te duce la Riviera(parcul national) ca e in renovari pana in ianuarie. Intentionam sa mergem pe la cele din Floreasca si Tei.
Krelia, de unde stii ca nu se mai fac nunti la anul la Club Floreasca?! Tocmai ce voiam sa merg la ei zilele astea ca am citit numai de bine pe aici! Stii tu sigur? Sa nu ma mai duc pana acolo?!
anamariame spune:
Si noi avem aceeasi dilema in ceea ce priveste nasii. O sa mergem pe 8 septembrie, cand e ziua de nume a nasei. Ei inca nu stiu ca noi vrem sa le propunem sa ne fie nasi, si nu vrem sa mergem cu nimic iesit din comun, sa nu se simta obligati sa accepte. Acuma nu stiu cu ce sa mergem. Un buchetel frumos de flori pentru nasa este suficient? Urmand ca, in cazul in care accepta, sa revenim cu sampanie sau vin sau ce-o fi...Noi initial am fi vrut doua perechi de nasi, dintre care una mai de suflet...niste prieteni de-ai nostri, de aceeasi varsta...Dar sa vedem, nu e nimic stabilit inca in aceasta privinta.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Laura10 spune:
Iubita mea, am fost luni la Club Floreasca si mi-au arata agenda ca e plina pentru anul asta si mi-au spus ca nu mai iau nunti pentru 2006 pentru ca intra in renovare.
Yacht Club care e pe Lacul Tei langa Keoke, am fost azi la el, se inchide la 1 oct si nu mai ia nunti pentru 2006 deoarece se vinde...
Altul pe malul lacului... Restaurant Yda,eu am fost acolo si nu mi-a placut, pentru ca este murdar. Daca totusi vrei sa-l vezi, pe calea floreasca, mergand spre Aurel Vlaicu, faci stanga pe prima straduta dupa pod (e o darapanatura de strada) mergi pana in capat si faci stanga din nou. acolo e yda si Apa Nova care am inteles ca mai are un rest. Yda e Fosta Baza a Sindicatelor. Eu una zic pas caci mi-ar fi teama sa bag ceva in gura de acolo.
Daca voi mai stiti altceva, spuneti-mi si mie!!!
Pupici
quote:
Originally posted by dyadya
Laura10 bine ai venit in clubul "cautam restaurant pe malul lacului". Tina-ma la curent cu ce ai vazut si eu voi face la fel! Pana acum noi am fost la Herastrau(am scris ori aici ori la Comentarii despre restaurante despre el) . Nu te duce la Riviera(parcul national) ca e in renovari pana in ianuarie. Intentionam sa mergem pe la cele din Floreasca si Tei.
Krelia, de unde stii ca nu se mai fac nunti la anul la Club Floreasca?! Tocmai ce voiam sa merg la ei zilele astea ca am citit numai de bine pe aici! Stii tu sigur? Sa nu ma mai duc pana acolo?!
Laura10 spune:
si PS multumesc ca ma primiti in gasca voastra. Eu mi-am facut cununia civila anul asta pe 20 august, de ziua mea, am tinut musai pentru ca ne dorim tare mult un bebeu, dar nu s-a legat si nunta... Daca vine si bebe intre timp cred ca sarim nunta si la anu...
pupici
ralnied1 spune:
Bun venit, Lucica!
Bun venit, Laura! Casa de piatra, daca tot ati "semnat" de curand! (Eu sunt mai batrana, tocmai de pe 5 martie 2005!... Mult a mai trecut...)
Aha... tot 3 iunie se vrea pe aici, ca si mine, ca si alte miresici... Eu una nu stiu daca mai prind vreo sala pentru 3 iunie 2006, dar incercam...
Nu mai zic nimic, dar speram ca maine sa ajungem si noi sa vedem 1-2 restaurante... sa ne dam seaa daca mai avem sau nu vreo sansa pentru la anul...
Oricum nu stiu ce se intampla, dar de vreo cateva zile incoace, iubi se comporta tare frumos cu mine... si nu prea il inteleg... (zeci de pupici dimineata sa ma trezesc?!... asta e doar unul din multele lui gesturi de zilele astea... nu ca inainte nu ar fi fost, dar parca nu de asa mare amploare...) Sper ca nu a facut vreo nazbatie si acum ma "pregateste" ca sa imi aduca faptul la cunostinta... Ori poate si-a dat seama ca s-a indragostit iar de mine...? Glumesc, el ma iubeste oricum...
Distractie placuta la nunti, cununii si pe unde mai zburati zilele astea...
V-am pupic pe toate, dulce de tot!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
BlueEyes spune:
Laura si Lucica bine ati venit la Printzesite de 2006
Fetele...vad ca toata lumea vrea nunta in iunie...iulie...august.... Numa mie mi s-o pus pata pe mai? O fi ceva sarbatoare oare....sau de ce se fereste lumea? Eu am vrut neaparat mai... chiar daca era ocupat... Dupa ce am plans bine pt mai....s-o eliberat....acuma ma gandesc daca nu ar fi mai bine in iunie.... Nici eu nu stiu ce vreau.... Imi place mai....dar n-ash vrea sa fie rece
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
anamariame spune:
BlueEyes, lumea se fereste de mai pentru ca exista o superstitie conform careia nuntile facute in mai aduc ghinion. Si mie imi place foarte tare luna mai, insa eu ma gandesc mai ales la faptul ca vara e atmosfera de vacanta si lumea vede nunta ta ca pe o distractie, si mai putin ca pe o obligatie. Vara e perioada concediilor, dupa nunta vrem sa plecam in luna de miere...Nu mi-ar placea ca atunci cand incepe vacanta noi sa ne fi intors la munca...Dar asta este doar parerea mea.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
dyadya spune:
Laura 10, mersi de detalii, noi am fost aseara la Apa Nova dar nu m-a impresionat. Inauntru nu se pune problema (90 locuri); au o terasa interesanta dar arata ca naiba aseara si pe intuneric. Ne ducem azi sa vedem cum arata aranjata pt nunta.Ce ne-a placut a fost ca este foarte izolat si terasa este chiar pe malul lacului. Iar pretul este acceptabil(22 euro meniu cu toata bautura de acasa) Si tot azi trecem si pe la Yda ca aseara era inchis.
Alte restaurante pe la lacuri dar la care nu am ajuns: Monte Carlo-Cismigiu, Club Miramar(Pantelimon) dar asta nu stiu sigur daca este pe langa lac sau este doar in Pantelimon, Pescarus-Herastrau.
In privinta restaurantelor care nu sunt langa lac dar mi-ar fi placut am suferit aseara o mare dezamagire: in Floreasca Johann Strauss; al meu si-a adus aminte ca a fost o data acolo si e cum imi place mie; si ne ducem noi acolo; si parea foarte cunoscut(mi-a placut din prima cum arata de afara); si dam sa intram in curte si vedem un mare afis " proprietate privata Negropontes"!! Si ne pica fisa: ne era cunoscut de la stiri: e ala pentru care se tot judeca Tender cu Madam Negropontes, unde s-au evacuat si au reintrat la loc de vreo 10 ori in ultima luna iar acum sunt in proces. Am zis ca asa ghinion mai rar: tot ce-mi place fie se inchide/renoveaza-vezi Club Floreasca, Yacht Club, Riviera,Bulevard ori se retrocedeaza- vezi Palatul Stirbey-Buftea, si Johann Strauss!!!
De acum cand intram intr-un restaurant mai avem o intrebare in plus fata de cele clasice: sunteti in proces cu cineva?
Blue Eyes, si eu stiam acelasi lucru:luna mai aduce ghinion. Dar lasand superstitiile gandeste-te ca in luna mai poate fi , nu racoare, ci chiar frig (anul asta au fost cateva zile chiar friguroase). Dar ma rog, daca faci inauntru asta chiar nu conteaza.
kateryna spune:
BlueEyes nu-ti face griji cu luna mai. Noi facem nunta tot in mai si mult mai devreme decat tine...pe 6. Daca ti cont de vreme gandeste-te ca poate sa fie frig si ger si in luna august. La cum e vremea acum nici nu mai stii la ce sa te astepti. Oricum noi tinem cu dintii de data ca e si ziua noastra atunci...si am zis ca asta e cel mai frumos mod de a sarbatorii ziua de nastere.