Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

super tuberozele, numai vorba ta, au un miros puternic de tot.

Bafta cu acel cameraman.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Feteleee....nu mai pot Cum sa-i fac pe astia sa inteleaga ca nu pot fi in 3 locuri deodata? Directoru ma vrea la el... secretara mi-ar da si ea de lucru... Directoarea adjuncta se trezeste ca-i tre nush ce documente de-a lu bunica-sa xeroxate....shi doar nu le-a face singura....tre asistata Shi treaba mea...cine s-o faca? Vreau acasa...

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

BlueEyes, incearca sa te calmezi. Cam asta e atmosfera si la mine la scarbici. Sincer nu se merita sa te enervezi pe ei. Stiu ca e destul de greu sa te calmezi, dar vezi ca nervii astia se acumuleaza in timp si avand in vedere ca mai e si stresul legat de nunta...s-ar putea sa iti versi nervii fara sa vrei pe cei care nu au nici o vina. Ti-o spun din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

BLUE EYES.........la mine e si mai rau, unu din colegii mei s-a imbatat, duhneste a alcool, abia sta pe scaun si...........acu treaba lui cine-o face oare??????

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana

BLUE EYES.........la mine e si mai rau, unu din colegii mei s-a imbatat, duhneste a alcool, abia sta pe scaun si...........acu treaba lui cine-o face oare??????

No way!!! That's a first!!!
Cum mah, sa te imbeti la munca????
Si, sefu' al mare il vazu???
BlueEyes, linisteste-te!!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana scuza-ma, dar unde lucrezi fato?
Vorba kreliei, cum sa te imbeti la munca?
Seful ce zice?
Vai de mine, se duce tara de rapa....

Tineti-mi pumnii fug la dentist.
ne auzim mai tarziu.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Phiu...s-a mai calmat lumea pe aici...pot sa-mi fac linistita treaba...

Mersic fetele pt sprijin

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Pai sa vezi.........ca nu e om rau si isi indeplineste sarcinile dar cand se apuca de baut nu se mai poate opri vreo 3-4 zile......si asta se intampla cam o data la doua luni!

Si seful l-a vazut, da nu face nimic doar il trece in concediu.......iar cand primim premii luam egal! ca la toti le e mila de el ca are 3 copii si cea mica e abia in clasa a II-a........dar directorul general nu l-a vazut ca iti dai seama ca era ........toata lumea il acopera dar nu inteleg de ce , ca doar te mai saturi!........iar un lucru care mi se pare absurd, are salar aproape dublu decat al meu "saracu"!

.......si sa va spun.....e chiar hazliu.......bea sambata, duminica, luni vine la serviciu cu o intarziere de 1-2 ore, sta maxim o jumate de ora, ia niste hartii si isi gaseste un motiv, ori merge pana la xerox....ori la la fax si numai vezi ca trece 1 ora, 2 ore.....si nu mai vine inapoi....se furiseaza si pleaca la crasma sa bea! Oricum chiar daca il sunam inapoi nu mai ai cum sa il aduci............iar daca a plecat cu acte ne sacrificam pe rand sa mergem dupa el prin baruri!

Eu am fost o data dupa el.....si macar daca ar bea undeva ca tot omul normal as intelege.....da numa in bombe merge si atunci chiar i-am zis la sefu ca mai bine imi dau demisia decat sa mai merg dupa omu asta vreodata..........

Si nevasta-sa e centralista tot la noi, si nu o intereseaza iar daca o intreb unde e ...... imi zice ca nu e treaba ei aici suntem colegi si sa nu o iau ca si cand ar fi nevasta lui..........innebuneste lumea!

Ce ziceti, ati mai auzit din astea??????

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Blue Eyes, s-au mai calmat ca a trecut de pranz, e vineri, si au plecat toti acasa?Bine macar ca stai linistita acum.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Giova

Oana scuza-ma, dar unde lucrezi fato?
Vorba kreliei, cum sa te imbeti la munca?
Seful ce zice?
Vai de mine, se duce tara de rapa....

Tineti-mi pumnii fug la dentist.
ne auzim mai tarziu.

poze
gio si bb 20+
[/quote]

GIO...........nu stiu ce ti-ai imaginat dar ai ramane uimita daca ti-as spune unde lucrez.......o firma serioasa, cu 12.000 de angajati, o firma care detine monopolul in activitatea pe care o desfasoara in jumatate de tara, o firma in curs de privatizare.......

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput