Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Pai la asa miresica frumoasa si sexi....cum sa reziste saracu baiat, proaspat insurat..

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Hei fetele...fara atata binghi binghi shi sarit parleazu.... ce sa zica mamele shi matushile... care s-au pastrat saracele pana dupa nunta

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ia uite...spion cu palarie, ce esti!
ioana, brava fata!
(de mult vroiam sa-ti zic de palariu' ...ca-i shukar!

io, una, ma stiu pe mine

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by krelia

ia uite...spion cu palarie, ce esti!

Io sunt ala... Va mai vizitez si eu din cand in cand ca tare simpatice sunteti... cum discutati voi vrute si nevrute... Mai e vreun subiect pe care nu l-ati abordat?
Hai va pup!!!

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bravo Ioana......ma bucur ca mai sunt si fete din astea hotarate .......eu spre rusinea mea sunt cam "bolnava" cu somnul si cand mi-e somn nu mai prea ai ce discuta cu mine , mai bine sa ma lasi sa dorm si dupa.......atfel se pune problema!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mama, da' ce discutii elevate pe aici! Ce bine de voi ca aveti timp! Eu nu mai reusesc sa ajung nici la buda, ce sa mai zic de forum!!! Da' lasa ca trece si perioada asta (si vine una si mai nasoala!)... Sper sa reusesc sa rezist eroic! Macar de mi-ar da cineva un premiu, ceva acolo... macar de consolare... dar nimeni si nimic...
O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ei gagici si eu sunt cam moarta dupa somn, si de la un timp si Clau, asa ca va dati seama ca vom sari peste noaptea/dimineata nuntii.
Dar pe urma nu mai am scapare.

poze
gio si bb Marco 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by ooana

Bravo Ioana......ma bucur ca mai sunt si fete din astea hotarate .......eu spre rusinea mea sunt cam "bolnava" cu somnul si cand mi-e somn nu mai prea ai ce discuta cu mine ,

Aici chiar ca nu m-ai nimerit...eu una, va spun sincer, ca sufar de oboseala cronica!!! dar atunci nu stiu ce am avut (si eu m-am mirat de mine...) ma dureau foarte tare picioarele...de la atata bantzuiala...dar somn nu imi era... Cred ca eram prea fericita ca sa mai simt oboseala...

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCICA2006 spune:

ce fete nastrusnice sunteti,chiar imi place de voi,puteti vorbi vrute si nevrute.BlueEyesai dreptate,dar uitam un lucru,lumea nu era asa , .doi poate in unle cazuri se cunosteau mai de mult timp comparativ cu noi(adicatelea aveau o vechime mai mare) si ce este mai important,este ca ei nu se vedeau asa de des ca noi zi de zi,sau nu stateau la unul din ei. daca mi se permite ( sa mai adaug unlucru)in unele cazuri un factor foarte important la acest capitol il jucau si ......parintii care erau cam asa cu bietul baiat care indraznea sa aduca fata mai tarziu,iar el saracutu arata cam asa sau asa .hi+hi,glumeam,dar am asa era pe vremea lor,bineinteles nu in toate cazurile.
pupiki ÅŸi o zi buna in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Adevaru' e ca timpurile au evoluat mult....insa, uneori, mi se pare ca au evoluat PREA mult..cel putin, ceea ce vedem acum in preajma noastra..deja putem spune ca "pe vremea noastra, cand eram noi adolescente...15-16 ani, nu era fratilor atata dezgoliciune si despelegolire si nu auzeai kiar peste tot vrute si nevrute!!! Mai exista inca bunul simt si pudoarea! Acum, ura si la gara! de la 13 ani cu copil in burta! Si cate si mai cate!

Apropos, voi ce vrei la nunta, formatie sau DJ?
Je tind din ce in ce mai mult catre DJ

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput