Miresele anului 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
daii spune:
Neatza, miresici.
Multumesc mult ca m-ati pastrat in listuta.Stiati voi ceva, cu siguranta.
Krelia, nunta propriu-zisa nu stiu daca va avea loc anul viitor, pentru ca vrem sa facem totul noi singurei, fara ajutorul parintilor. Iar pentru asta ne trebuie resurse financiare solide.
Dar sa va spun despre cununia mea.
Va fi o sarbatoare super intima, unde vom invita doar parintii si atat.Ne-am gandit ca de Craciun sa le facem cadou niste invitatii prin care ii anuntam de cununia noastra.
Dupa cununie, vom plecam doar noi singurei la munte sa ne sarbatorim.
Vrem sa fie ceva foarte intim, doar pentru sufletul nostru.
Voi avea timp berechet sa-mi planuiesc nunta, sa invit o gramada de prieteni si sa petrecem impreuna.
Suntem putin egoisti, dupa parerea unora dintre prietenii nostri, dar asta ne dorim noi.
Imi pare rau daca nu voi putea sa va scriu des, pt ca avem restrictie la serviciu.O sa incerc sa va citesc cat de mult voi putea.
Va pupicesc mult de tot!!!
pupici multi de la o viitoare mamica
balkina spune:
Neatza' va spun si eu de aici d ela birou .
Anditanunta de la Casa Ardeleneasca de cate persoane era? Ca eu am fost in pelegrinarile mele pe acolo si mi s-au parut mici saloanele. Oricum tacamul ajunge pe la 40 euro si cuprinde tot.
Razabine ai revenit printre noi. Pe la ce restaurante ai mai fost. Vreau sa stii ca mi-au folosit foarte mult postarile tale despre restaurante, pentru ca de ex. aveam de gand sa ma duc la Riviera si de la tine am aflat ca e in renovare => n-am mai batut drumul degeaba.Ti-ai facut rezervare pt. la anu' la vreun restaurant? Eu am nunta tot pe 3 Iunie 2006 ca si tine. Poate ne intalnim pe la primaria 3 sau 6, sau pa la biserica.
Propun o chestie: miresicile de 2006 care si-a facut deja rezervare sa posteze aici si sa ne zica in ce conditii si la ce preturi se ridica un meniu pt. la anu'. Asa impuscam 2 iepuri: aflam si preturi pt. la anu' si vedem si cine si-a revervat sa nu ne mai ducem de pomana, daca avem nuntile in aceeasi zi.
Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.
ooana spune:
Daii...faceti exact asa cum vrea sufletul vostru sa fie, e un moment unic care merita sa fie numai al vostru...fara nici o pretentie din exterior!
Prietenii va iubesc si ar dori sa va fie aproape dar....asta e momentul vostru si numai al vostru, pe care il organizati si petreceti exact asa cum va doriti pentru a fi unul din...momentele unice din viata !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
Eu va fac pe plac si va raspund, cu toate ca nu va foloseste.
Eu am rezervat restaurantul terasa Intim(Calarasi)*** cu hotel cu tot.
Meniul fara bauturi cu aperitive reci si calde, peste, sarmale si friptura, cafea - pret orientativ 650.000.
Restaurantul pune la dispozitie imbracaminte pentru scaune la 4.000.000.
quote:
Originally posted by balkina
Neatza' va spun si eu de aici d ela birou .
Anditanunta de la Casa Ardeleneasca de cate persoane era? Ca eu am fost in pelegrinarile mele pe acolo si mi s-au parut mici saloanele. Oricum tacamul ajunge pe la 40 euro si cuprinde tot.
Razabine ai revenit printre noi. Pe la ce restaurante ai mai fost. Vreau sa stii ca mi-au folosit foarte mult postarile tale despre restaurante, pentru ca de ex. aveam de gand sa ma duc la Riviera si de la tine am aflat ca e in renovare => n-am mai batut drumul degeaba.Ti-ai facut rezervare pt. la anu' la vreun restaurant? Eu am nunta tot pe 3 Iunie 2006 ca si tine. Poate ne intalnim pe la primaria 3 sau 6, sau pa la biserica.
Propun o chestie: miresicile de 2006 care si-a facut deja rezervare sa posteze aici si sa ne zica in ce conditii si la ce preturi se ridica un meniu pt. la anu'. Asa impuscam 2 iepuri: aflam si preturi pt. la anu' si vedem si cine si-a revervat sa nu ne mai ducem de pomana, daca avem nuntile in aceeasi zi.
Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
krelia spune:
V-am zis io bre ca se intoarce fata noastra??? daii! (te trec pe listuta cu cununia civila, ok?)
Raza, credeam ca te-ai dat la fund, ca veneam dupa tine si-ti trageam o mama de bataitzaaaaa! fata!
Noutati, ceva?
Ioana, petrecerea "la tine" o faceti tot la restaurant? Sau cum? Ma gandesc, daca tu te imbraci in mireasa si daca vei mai avea si un al doilea buchet, vei pastra si obiceiul aruncatului...ar trebui sa le pui si invitatilor flori in "pept"....daca e daor o petrecere restransa, si singura legatura cu o nunta va fi rochita ta...nu cred ca-i musai sa-i "impungi" cu cocarde .
Andita, super te-ai trezit! Ia zii, pana la urma ramane 26 sau 19 august? (sau esti inca in stand-by?)
Cata, v-am cam dat di lucru, hai? ... long time, no see! ...binie mai, dk tu zici....(deeesiiii....era mai frumos sa scrie krelia acolo, la capitol )...daaaa' sefu'i sef! (ah, si n-ai pt ce, si altadata cu placere...la multumumirile alea )
anamaria (si oana), poate ne alegem o palariuca cu boruri mai micute , ca sa ne si putem pupali cu iubi , nu?
balkina, neatza si tie! sa inteleg ca te-ai conformat? ?? Te trece fata pe listutza?
ah, oana, era sa uit:
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
Fetelor va raspund....dar nu stiu in ce masura va ajuta!
Meniul la REstaurantul Europa(informtiv 3 stele) este intre 17-20 de euro (mi s-a spus ca asta e minimul si maximul din ce au facut ei pana acum dar bineinteles ca daca vreau pot face un meniu si de 50 de euro), depinde de meniul ales, si mi s-a spus ca pentru la anul, preturile vor diferi foarte putin........ma gandesc ca daca cursul va fi favorabil pentru ei, adica va creste, va ramane acelasi pret....iar daca nu va creste cu 2-3 euro!
Bautura, tortul, fructele si alunele de pe mese le ducem noi.
Ei imi pun la dispozitie huse pentru scaune cu 1 euro/2 scaune, dar au niste scaune tapisate foarte frumoase, care se potrivesc si cu interiorul asa ca nu cred ca le vom pune huse!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Neatza printzesite!!!
si noi ne-am rezervat restaurantul, in Alba Iulia.
fetelor fara suparare, dar eu si restul care am mai rezervat am scris de nu stiu cate ori aceeasi chestie.
Stiu ca sunteti nou venite, dar daca ati putea citi putin de tot in urma ati gasi acolo.
Mi se pare absurd sa tot repet aceeasi chestie de n ori.
Sper sa nu va suparati pe mine.......
poze
gio si bb Marco 20+
krelia spune:
balkina, tu fiind din Buc, in cazul in care faci nunta aici, banuiesc ca te intereseaza mai mult ofertele locale, sa le spun asa, nu?
Dupa cum vezi, nu sunt multe miresici care si-au rezervat deja restaurantele in Buc., tigrutz cred ca este in concediu, iar piggy nu a mai intrat de multicel...meniul (clasic, cu 4 feluri de mancare)la mine va fi 30 de euro cu tortul de la ei si cu bautura + fructe/rontzaieli de la mine. Husele incluse in pret, 10% din totalul consumatiei din seara resp.
In alta ordine de idei, fetelor, am fost ieri cu iubi la House of Art si am vazut "za uan" - costumul de petrecere al lui iubi, daca l-or mai tine pana mai incolo, ce bine ar fi, desi, parca-mi vine sa-i zic sa-l luam de acum...la 5 milioane??? Aveau si pe alb, si desi eu nu sunt cu albul la ginerica, arata bestial si ala....O sa mai tatonez trenul, poate poate mergem intr-o proba, asa, intr-o doara...tare misto arata!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
BlueEyes spune:
Fetele mai noi ... sunt o gramada de date despre restaurante la topul restaurantelor... Sa vedeti ce detalii dau fetele.... Raza noastra s-a documentat bine de tot... incercati acolo... Am tot citit shi eu....asha mai mult de curioasa... ca pe mine nu ma ajuta cu nimika....de fapt, m-a ajutat sa-mi dau seama ce nu-i asha scumpa nunta noastra...
krelia, shi noi am gasit costum dragutz pt ginerica.... dar... oare nu-i prea devreme de cumparat? Nush daca s-a mai discutat... dar ai vostri ce culoare o sa aiba la costum? Noi am vazut unele alb-crem tare dragutze...dar parca tot pentru negru optam....cu vestutza asortata cu miresica.... Voi cum facetzi?
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ralnied1 spune:
Buna, dragelor!!!
Ieri nu am reusit decat sa va citesc un pic, in mare, dar azi, am parcurs cuvant cu... cuvant (scuzati!)...
Peste noapte, mi-a mai venit o idee, adica e o problema pentru mine, asa ca HELP ME!!!!!!
Eu nu vreau sa fac cu gatitul miresei, cu lautar, cu toate alea... Eventual, cum am mai vazut pe Forum, inchiriez o camera la hotel si ne imbracam acolo noi doi, sau vin imbracata direct de la Pascani (de la ai mei, unde, nu va fi nici o gateala)--ceea ce e mai greu, ca sunt 80 de km, ori ma rog de nasi (in speranta ca vor fi din Iasi si doriti de noi) si ne imbracam la ei. Nu vreau sub nici o forma in casa socrilor!!! Destul ca am facut cununia civila la ei si acum imi scot ochii ca eu am vrut asa, nu ei (adica exact invers de cum au stat treburile)... Problema mea este: in aceste conditii, eu cand pun florile nasilor, parintilor si celor apropiati? In curtea bisericii, sau cum????
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!