La France (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

De schimbat de schimba k mi-a dat o tanti de la politia municipala o hartie cu care sa ma duc la prefectura dar vroiam sa stiu exact in cat timp se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Cait, la mine a durat o luna si am putut sa-l schimb cand am avut cartea de sejur de un an.

Fetelor, e normal sa planga bebele cand il sapunezi? Ca bunica e foarte speriata!:((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

quote:
Originally posted by nadine2004

Cait, la mine a durat o luna si am putut sa-l schimb cand am avut cartea de sejur de un an.

Fetelor, e normal sa planga bebele cand il sapunezi? Ca bunica e foarte speriata!:((((

Bine ca nu si mamica, Nadine...si bine face!

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sibylle, ce face Aliosha, e bine???

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Motanelul meu a avut mare noroc...ca nu a cazut in stâlpii de beton, ca altfel nu-l mai aveam acum....chiar înaintea mea era un pisic cazut tot de la etajul doi, dar cu multe sanse de eutanasiere... uf ! Nu are nici o leziune interna si ia antibiotice. E foarte speriat si sta toata ziua cu ochii mari si fixeaza câte un lucru minute in sir. Bine ca e bine !

Cred ca, chiar daca e doar un animalutz de casa, din moment ce m-am hotarât sa-l iau acasa, trebuie sa am grija de el. Am subestimat intotdeauna pericolul si multi ziceau ca nu are cum sa cada...acum nu va mai avea voie la fereastra.

Am si eu multe sa va povestesc, dar acum sunt cam obosita. Ma gândesc la multe dintre voi, poate gasesc momentul sa va scriu personal.

Si sa va zic un secret : tare as vrea sa fiu , dar mai trebuie sa asteptam un picutz...

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Daaa, delphin, sint gata sa decolez, merci de grija
La ultimul examen a fost ok si la ora 6.45 o iau din loc spre ro. Am sarbatorit umpic pe-aici, grosul urmeaza :)
Lu, felicitari pentru cei 5 ani de casnicie si pentru ca William e un sot tare atent, daca a intrat el pe-aci sa vada ce te framinta.
Fetelor, sa fiti cuminti si sa ne revedem cu bine. Aici ploo de parca e potopul lui Noe, sper sa nu se lase cu inundatii....
Iar eu, bineinteles ca nu am somn, daca decolez in dimineata asta, asa ca patrulez prin casa de la 2 dimi.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Drum bun, chatonica ! Sa chefuiesti bine si sa ai vreme buna (la totale, cum spun francezii) !

Felicitati Lulu pentru aniversare !

O zi excelenta la toate !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

La multi ani la Anute!!!

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Merci Didita!
Nadia,sa stii ca si Anna plingea cind o sapuneam,probabil ca li se face putin frig ,sau eu stiu? In orice caz,cind o bagam in apa nu mai zicea nimic!!!
Din putinul pe care l-ai povestit despre nastere ,ma gindesc ca ai trecut prin ce am trecut si eu !Nastere in urgenta,bebe care nu respira(Anna a fost reanimata timp de 5 min!!)!!
Bine ca acum sinteti cu totii bine sanatosi!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Nu-mi vine sa cred!!! Chiar si azi Adélie s-a trezit de dimineata si a plecat la gradinita!!! :o
Cind a ajuns a alergat in curte si i-a facut "la revedere" lui tati.
Wow!!! Si la 11:30 merg eu sa o iau si sa stau la un "apero" cu ceilalti parinti, ca sa ne cunoastem! Am primit invitatie de la scoala!

La multi ani la toate sarbatoritele si sarbatoritii!!!
Si ce-ar fi daca am deschide un nou capitol?...

Auras, tu intrebai de Ionica... Vad ca tot mai scrie pe forum, mai ales la un subiect cu sarcini pierdute, of!!!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput