copii capricorn (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Anina_n spune:
Ce mai fac capricornutzii ? Sper ca sunt cu totii bine, sanatosi !
Cristina il asteapta cuminte pe Mos Nicolae si mai tarziu pe Mos Craciun, caruia i-am scris si trimis o scrisoare in weekend. ![]()
Antonela, multumesc pt. minunatul tau gest !
Nici nu am cuvinte, este atat de neasteptat... Esti minunata, precum am scris si la "Scorpiutze" ! 
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62702" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
helbi spune:
La multi ani pt toti aniversatii de azi!
Nina micutza, sa iti de-a Domnul multa sanatate, iar mamicii tale Nina multa putere sa fie alaturi de tine!
Chiar ma gindeam ca nu prea s-a mai scris pe-aici.........
Bianca e o,, prinsa cu multe activitati: scoala zilnic dimineata, apoi gradi vreo 7 ore, apoi vinerea dans modern, ceva muzica in timpul sapt.........Nu prea mai are timp liber, dar i-i place ce face......
Acum e fericita ca a venit Mosul si i-a adus multe cadouri frumoase si a uita sa-i aduca o "nuielusa"
. Nu ca ar fi fost cazul, dar........
Ce mai faceti voi?
Va pupam cu drag,
Bianca si Andreia!
april spune:
Se apropie zilele de nastere a puiutilor nostri.
Sa aveti cu totii Sarbatori fericite si sa va bucurati de cei mici.

Nina draga as vrea sa pot face mai mult, si oricand ai nevoie de orice te rog nu ezita. Suntem alaturi de tine.
pt Cristinuta de la Andrada.
Sanatate tuturor.
dream spune:
Am si eu un capricorn incapatanat care in curand va avea ziua de nastere, in 4 ianuarie si asteapta cu nerabdare. Tot intreaba cate zile mai trebuie sa doarma pana atunci. Face 5 ani. Stie ca ii tinem ziua si este nerabdator.
Doresc la toti capricornii care isi serbeaza ziua de nastere
LA MULTI ANI!
Bucuria vine din lucruri marunte,
Linistea vine din suflet,
Intelepciunea din inimile noastre.
CRACIUN FERICIT!
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra
happymumy spune:
Buna mamici de capricornutzi! Azi v-am descoperit si eu, siu: sa-mi fie rusine!Ptimiti-ne si pe noi, pentru ca am si eu o capoasa foc, care in curind pe 15 ianuarie va implini 2 anisori.Oricum am identificat-o in fiecare descriere a caposilor vostrii. Este deja f. capoasa(si asta inca de la inceput), Foarte perseverenta in a-si atinge scopurile, E intr-o continua miscare, si nu face decit ce vrea ea si ce considera ea ca merita sau trebuie sa faca.Oricum e super, nu te plictisesti niciodata cu ea.
Pupici dulci ptr toti bebeii capricorni

Happymumy+ Ayla
(15 01. 2004)
april spune:
bun venit celor noi dream si happymumy.
sper ca am scris corect numele bb vostri, verificati pe pag. 1
pusici
helbi spune:
quote:
Originally posted by dream
Am si eu un capricorn incapatanat care in curand va avea ziua de nastere, in 4 ianuarie si asteapta cu nerabdare. Tot intreaba cate zile mai trebuie sa doarma pana atunci. Face 5 ani. Stie ca ii tinem ziua si este nerabdator.
Doresc la toti capricornii care isi serbeaza ziua de nastere
LA MULTI ANI!
Bucuria vine din lucruri marunte,
Linistea vine din suflet,
Intelepciunea din inimile noastre.
CRACIUN FERICIT!
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra
Bine ati venit aici si sa va traiasca copilasii!
Dream si fata mea e tot pe 4 ianuarie, dar un an mai mare!
april spune:
Ei, mamaicilor, au inceput achizititiile de cadouri pentru sarbatoritii nostri??? Ce bine de caposii nostri, o gramada de sarbatori. Noi incepem lantul capricornilor , pe 21. Chiar nu stiu ce sa-i iau Andradei. Cam are din toate. Voi la ce v-ati gandit pt puiutii vostri???
pupici multi
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1
helbi spune:
April, eu am intrebat-o pe Bianca ce-si doreste de ziua ei si ea vrea un calut, noua aparut, care bea cu biberonul......vorbeste.......in fine, o intreaga nebunie:-((
Alte idei......pt ca prietenii o sa stringa banuti (asa se porcedeaza la noi) o sa-i iau probabil un laptop pt 6-7 ani........ca cel de la 4 ani e cam "depasit"......
Va pun niste pozici recente (de dumninica de la o serbare) cu Bianca. Speram sa va placa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/album?.dir=2e6e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/my_photos
happymumy spune:
Acum am intrat si eu dupa citeva zile de absenta, si am vazut ca mi-ai trecut si mie motata pe lista de caposi! Merci mult April si pupici
! Da ne traiasca capricornutzii, ca acusica incep aniversarile lor! Pupici ptr bebici!

Happymumy + Ayla
(15.01.2004)