Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
in afara topicului. ce camere digitale folositi si cat de incantate sunteti? pleaaaseee, astept cat mai multe raspunsuri. si daca se poate sa-mi spuneti si modelul nu numai marca. multam
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Andreea noi am avut Minolta DiMagio (ceva de genul asta)..acum avem Canon Power Shot A75.....eu sint multumita ..uneori foarte multumita. Problema cu camerele digitale este sa nu-ti tremure miina si sa ai multaaaa lumina, si mai depinde si de pozitionarea luminii.
Pentru ca avem zoom nu foarte mare..nu pot face poze ff departate...dar la cit am nevoie de asa ceva....
Acest Canon a fost cel mai bun anul trecut....sa nu-ti iei Sony...
Succes la cursuri....chiar ca mai evadezi si tu...
philip spune:
sa va spu ce ma distre eu. ma apuc sa-l invat pe pupi sa deseneze, ii fac eu cateva chestii greu de recunoscut, du[pa care ii dau lui pixul si caietul cu foi. si copilu' le ia, dupa care se asaza bine merci cu fundulpe creatiile mele. poate le-a considerat pretioasa si voia sa le protejeze? oricum, am decis ca e vremea sa cumparama creioane de colorat, mai mult asa ca preludiu si am sa iau din alea care nu coloreaza decat pe hartie
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
A 75 este model mai nou.. de pe ebay este luat, nou-nout dar pret mai bun. Sony sint taricei ...dar nu la aparate foto ci la camere de filmat si TV......Asa ne-a spus cineva care lucreaza la Sony.
Incepeti cu desenul? Eu nu am curaj :)
eli spune:
buna! am vazut poze cu Lucacii (BlueAngel si Kim). foarte frumoase pozele, pai cum altfel, cu asa copii scumpi
noi am fost 3 zile la ocean. a fost foarte, foarte frumos. cand mai prind o clipa libera poate reusesc sa pun pozele. acum ma duc sa intind/impaturesc rufe, ca s-au adunat din vacanta un munte.
aa, va rog sa imi spuneti si mie, la ce ore adorm ziua, cat dorm, la ce ora si cat dorm noapte si la ce ore mananca copii vostri. noi nu reusim deloc sa avem un program, as vrea sa stiu cam la ce ora sa il pun la nani ziua. lui pe la 10 ii se face somn, e marait, dar nu doarme si apoi pe la 11 iar se repeta figura, dar abia la 12-12:30, cu chiu cu vai, reusesc sa il adorm. si bineinteles ca si orele de masa sunt aiurea ca atunci cand e somnoros cu toate ca poate ii e foame, nu papa. cum sa fac? multumesc mult.
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56409" target="_blank">bebelusi de iulie-august 2004 (103)
Oana_B