bebelusi nov-dec 04 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
fulguletz spune:
monica, pupici de la noi pentru "bushita" ruxitza...sa-i treaca julitura cat mai repede! 

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze noi noutze
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by ad_riannaquote:
Originally posted by bits
,in plus si-a descoperit cuculetul si daca nu are pampersul pe el se trage toata ziua de el si de scrot.ai vostri fac asa?
o zi buna si ne auzim!
asa face si tudor.
l-am intrebat pe taicasu si a zis ca e OK!

dar de unde stie tati ca e OK?
si tati isi "descopera" acu cuculetzu? sau cum...

sper sa nu citeasca sa "mi-o iau"...de la tati...
n-am scris chiar replica orginala care imi venise in cap ...
lui David pushlamelu' (1 dec. 04) pozitze noi noutze
miria_cristina spune:
Buna!!
Am fost chiulangioaica la scris, dar nu si la citit! Asa ca sunt la zi cu informatiile despre voi.![]()
FELIS - imi cer scuze ca ma plang atata, dupa ce am citit ce ai scris tu!
Legat de mancarica, la noi zilele sunt atat de diferite!!

Azi numai lapte, maine si ceva iaurt si poate supa...sau mai bine nu. Doar lapte!
Lapte!
Lapte!
Ca doar sugar de numim, inca!![]()
![]()
De-abia astept acuma sa se scoale ca sa iesim la o sfanta de plimbare, ca nu mai am stare in casa!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by cookie
Asta dupa ce un prieten ne-a povestit o faza cu un amic de-al lui care are o fata de vreo 15 ani: suna la el la usa un tip tatuat, tuns la shmecherie, imbracat in piele si tzinte, si-i zice taticului stupefiat:"Moshule, fiica-ta-i acasa?"

cine o sa-i mai vada pe ai nostri la 15 ani pe acasa? ..poate doar sa se schimbe si sa ia bani...

lui David pushlamelu' (1 dec. 04) pozitze noi noutze
simonacip spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Simonacip, acu pricep care e faza cu banii... Dar de ce m-a penalizat si pe mine pt David?
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Si acum sa-ti raspund: pentru ce va urma.....pentru ca Mamaruta ta nu mai are mult si va prelua si ea comportamentul de copil rasfatat, dintos, umblator, ...........si toate celelalte pe care nu le mai enumar, caci trebuie sa mai iesim o data afara astazi.
Pupici voua amindoua
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
simonacip spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by ad_riannaquote:
Originally posted by bits
,in plus si-a descoperit cuculetul si daca nu are pampersul pe el se trage toata ziua de el si de scrot.ai vostri fac asa?
o zi buna si ne auzim!
asa face si tudor.
l-am intrebat pe taicasu si a zis ca e OK!
dar de unde stie tati ca e OK?
si tati isi "descopera" acu cuculetzu? sau cum...
sper sa nu citeasca sa "mi-o iau"...de la tati...
n-am scris chiar replica orginala care imi venise in cap ...lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze noi noutze"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
onitza spune:
CE MA FAAAAAAAAAAAAAAC??? stiti ca am retras fisa lui Paul, de la do de care nu eram multumita...cand am dat tel. sa ma duc in seara asta sa il inscriu, aflu ca e IN CONCEDIU!!!!!!!!!!!
.....are ceva daca sta fisa descoperita de ex. o sapt??????????
pozele noastre
ionela roxana spune:

Sunt un pachet de nervi
; deja Arisa imi pune rabdarea pe bigudiuri; azi, Arisa a impins-o pe Emily de pe canapea(dupa cum v-am spus Emily se urca singurica in canapea, dar de dat jos nu se poate da
), asa ca a prins-o pe marginea canapelei si i-a facut vant, de-a cazut Emily cu roatele in sus, pe spate, la cativa cm. de-o jucarie ffff. coltoasa si tare, incat cred ca daca se lovea de ea nu stiu cum ar fi reactioanat, dar spre putinul-marele noroc pe care-l are mititica, a picat pe rogojini, dar nu s-a unflat deloc, dar a plans nevoie mare
, cred ca mai mult de sperietura, decat de lovitura; normal ca nu am pedepsit-o deloc pe Arisa, doar am intrebat-o de ce a facut asa, si c-a drept raspuns "ce nu se poate da jos singura?"; imi venea sa urlu nu alta, dar m-am abtinut si nu i-am zis nimic, iar cand a sosit tata-su am parat-o, dar nici o reactie din partea consortului, ca deh sa nu streseze printesa, numa` putina morala impotriva galagiei
; deci in concluzie de-acum incolo orice voi face, va trebuii sa o tin pe Emily in carca, sau fortat in patut
danette
ptr. reteta; a avut maaaaare succes; a halit Emily tot, ba a lins si castronul, si parca mai dorea![]()
fulguleatzo sarumana si mataluta, inca nu am pus in practica meniul, caci abia am cumparat dovleac;
lui David.
Baietii vostrii se joaca cu putica, dar a mea copila se trage de pisi
; de fapt copii cand isi descopera organele genitale, devin fffff. interesati de ele, si pana nu simnt durerea nu cedeaza curizitatii![]()
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
ionela roxana spune:
Felis sanatate lui Mihaita
; tu ca sa te odihnesti un pic, nu poate sta socrela cu baiatu`?(scuza-mi indiscretia!)
Bits sa-ti fie de bine curatenia, si felicitari ptr. ajutoare!!!; dar ce faci, ca asta-seara si maine vine taifunu`(ma refeream la faptu`, ca in cazul in care ai sters geamurile???...)
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
miria_cristina spune:
ONITZA - Nu-i nici o problema cu fisa, dar nici bine nu e. Poti sa te duci si sa o lasi la medicul care ii tine locul pe perioada concediului, pentru ca orice dr. este obligat sa aiba inlocuitor daca lipseste fie si o zi.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina