bebelusi nov-dec 04 (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
aseara ruxi a mea a cazut din pat...are o "julitura" de toata frumusetea langa ochisorul drept...nu vroia deloc sa adoarma in patutul ei asa ca am luat-o putin cu mine in pat...pana adoarme am zis eu...si dupa 5 minute dormea bustean(asa am crezut eu dar se pare ca m-am inselat) fiindca in 5 sec dupa ce am plecat de langa ea si m-am dus sa sterilizz biberoanele am auzit buf si apoi urlete. nu am apucat sa vad daca mai are si alte semne pe corpusor fiindca nu ma mai lasa sa ma uit la ea, mai tare plangea...il vad doar pe cel de pe fatza.
nu stiu cum s-a lovit asa de rau fiindca distantza este f mica
astept acum sa se trezeasca sa vad ce si cum este
va pup si ma apuc sa citesc din urma cat mai am timp
sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

otilia, vad ca am patit-o cam la fel, sper ca ana-maria este binesi numai bine
fulguletzule,si multa sanatate lui davidutz de la "bushita" ruxi...ce bine ca la voi nu se asteapta la dr...uite asta este un motiv pentru care as vrea sa plec din nou...dar eu chem mereu dr-ul acasa, asa ca nu am de ce sa ma vait(poate doar de bani)
mey ruxi a mea doarme cam mult...sa se fii dereglat de la cazaturate pomenesti ca o sa manance mai bine acum

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fulgu sanatate lu Davidutzu, si noi ne-am confruntat cu o temperatura rebele, dar am razbit-o fara antibiotic.

Monica si Otilia la copilele frumoase si aventuroase, sa fie bine si sanatoase.

Bits frumoaso, cat te invidiez...cum ai facut casa bek...reteta, repede, cum ai putut cu Ken dupa tine. Nu vii si la noi, doar cu o mana de ajutor, nu mai mult...
Ieri i-am luat si noi premergator si se pare ca-i place mult, chiuie in ritm cu melodiile de la "bord", merge inapoi, da are si performanta de mers inainte, mai ales daca vede vreun sertar deschis in fata lui...asa ca ma gandesc ca oi putea si eu sa mai fac ceva cu el in bucatarie, pe hol...Aaaaaaaaaaa, cat priveste povestea cu cuculetu'...ne inscriem in club...de muuuult l-a descoperit, ba acu' si-a descoperit si buricu', doar ca nu e la fel de elastic ca pufita lui....

Dutzi, mey...sa stii ca Iustin are in Vladut un adevarat prieten...cum am deschis pozele tale si eram cu Vlad in brate, arata cu manuta la ecran, chiuia...si eu ii spuneam cine e, si uite ce minunatie de flori si de strazi, nu hopuri-damburi ca la noi, de-l adoarme instant pe bietu' copil in carut...asa ca salutari si chiote de veselie de la noi si la mami si al Iustin cel excursionist si scump...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Noi suntem acasa, desi la ora 9 trebuia sa fim la kinetoterapie!... Mi-a facut azi noapte temperatura ... 40... De fapt la un momnet dat avea 39.5 , m-am hotarat cam pe la 4 dimineatza sa ii scot mucisorii ca auzeam ca nu mai poate respira, am inceput sa-i scot, nu am reusit cum ar fi trebuit ca urla intr-un halsi simtzeam la mana cum i se ridica si mai mult temperatura... M-am multumit cu cat ii scosesem si i-am bagat un supozitor de temperatura, ca la cat avea temperatura nu aveam ce altceva sa ii dau care sa isi faca si efectul sigur...
Pe la 5 dimineatza a adormit PE BURTA... si atunci m-am culcat si eu... nedormita de alaltaieri decat ieri dimineatza o ora si jumatate... Sunt multumita ca momentan nu are temp (asta simt la mana) si doarme inca... Nu am de gand sa il trezesc...

MONICA lui RUXI pe julitura si sa aiba pofta de papa

OTILIA si ANEI

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Daca vreti si voi sa cititi cate ceva despre www.sanatatea.com/alimen.php?topic=alimen&page=0028" target="_blank"> alimentatia copiilor iata ce-am mai gasit pe net, cautand, bineinteles, altceva.

Felis, imi pare rau, de la ce sa fi facut febra?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Felis, imi pare rau, de la ce sa fi facut febra?

Alaltaieri am fost cu el la medic pt cu totul altceva si i-am zis ca stranuta, dar nu des... si o data pe zi ii desfundam si nasucul... Mi-a dat oscilococcinum sa ii dau... Deci un inceput de raceala..., dar sa faca in halul asta temperatura, nu ma asteptam...
MA duc ca da semne de trezire!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'neata!!!!!
BITS, felicitari pentru curatenie!!!!
MONICA, sper sa nu fie mai mult decat julitura de langa ochisor!!!!
VIO, felicitari pentru kg si multe inainte!!!
Da, si al meu se trage de putza la greu, cand il schimb!!!!
FELIS, sper sa apuci sa te odihnesti un pic si tu azi!!!!!! sa ne spui cum mai e Mihaita!!!!!, cand ai timp!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Felis il pupam pe Mihaita si-i dorim sa se faca repede bine...si sa va puteti odihni amandoi, sa fiti in mare forma.

Aime/red], lui Vladut cel zambaret si voinicel...cred ca s-ar intelege tare bine, ca-s veseli amandoi...asa ca tre sa ne-ntalnim.

Ca ai adus vorba de alimentatie, io nu am deloc idei pentru masa de la 18,00; ce mai au puiutii vostri in meniu?

[red]Monica, te-ai mai linistit? Pupam o Ruxita scumpica si nazdravana. Noi n-am patit-o inca, da asta nu datorita mie, ci pentru ca Iustin e-un puturosel, la capitolul rostogoliri, iar despre mersul de-a busilea...nici gand.

Va pupam pe toti si va dorim zile mai calduroase decat avem noi,

Mergi la inceput

Am papat si i-am luat temperatura: nu mai are deloc (36.4 )
Acum dimineatza simtind la mana ca nu mai are temperatura si relaxandu-ma am plans ... Nu stiu cum sa descriu senzatia... ca acum nu mai am cuvinte... Am tras o mare sperietura azi noapte... dar atunci n-am avut nici o reactie... Nu ma gandeam decat cum si ce sa fac sa fie el bine... Uf.. bine ca e bine... Dupa-masa ma duc la dr...

BITS... ce bine ca ai reusit sa faci curatzenie...LA mine parca a trecut taifunul... Nu-mi vine sa cred cum e... nu era niciodata asa la mine inainte sa nasc...

VIO... ai vazut ca a luat fata in greutate?... Asta e important... Inseamna ca ai lapte hranitor... nu te mai stresa... Bine ca manance si 20-30 ml de papa normala... si nu o refuza de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Ehe, hop si eu dupa doua zile de pauza...
De data asta am citit tot, foarte constiincios , mi-am luat notite, ca atare raspund pe rand:
Cookie, de ce sa mint? Cel mai tare imi creste inima cand o aud cu "ma-ma" asa, de dimineata si cand o vad ce frumos deschide ea gurita la lingurita (numai DACA VREA) . In plus, imi dau lacrimile ca la prosti pentru fiecare progres cat de mic (pleaca de-a busilea, trage sertare...)
Danette, ma bucur ca ti-a mers linkul cu poze. Cat despre depresia postnatala la barbati... si Florin a suferit de asa ceva. Sarcina nu a fost planificata, ca atare 9 luni a fost cam confuz fata de burta mea si ce e acolo, dupa care vreo 2 luni era cam retras si absent cu Maria (e adevarat ca eu o alaptam, ea era f mica si nu aveai cum sa te joci cu ea si cand venea el acasa, ea cam facea nani). Asta insa s-a suprapus cu mutarea noastra singuri si inceputul vietii in doi (am stat aproape 4 ani cu ai mei si de la maternitate am venit prima zi in casa noua... cam brusc... ) asa ca a avut multe la care sa se adapteze...
Miria.Cristina, daca te tine, ies eu cu puiuta ta in parc si te trimit la coafor...
Simonacip, acu pricep care e faza cu banii... Dar de ce m-a penalizat si pe mine pt David?
Dutzi, ai un pui scump de tot, vreau si eu in piata aia cocheta si pavata... Si ce seamana cu tatiiii...
Klumea Blondy, bine ai venit ! Zi-ne despre bee si pune .
Elilenus, eu pun sare la fiert pt Maria, un prafulet... Sa nu dati , am vazut ca ea nu merge crescuta dupa carti, cand stagna in greutae, in disperare, i-am dat ce a mancat, orice... Spre exemplu: bors de peste, dar facut de mama, cu multa grija, doar cu putina sare si acrit cu bors de casa . Mama oricum gateste dietetic, pt ca eu de la 3 luni nu am mai avut voie lapte (complicatie la stomac foarte ciudata) si ca atare m-a hranit din oala... Oricum molfaie grisine, care au sare... Na, acu aruncati cu rosii in denaturata de mine... Ca dupa ce le terminati, ca sa nu mai aveti cu ce da, va mai spun si ca a supt (ca nu poate musca) un castravete murat, de casa, spalat in prealabil...
Felis mama, deci: lasa-neeeeeeeee lasa-neeeeeeee... Daca tu esti grasa si burtoasa... Ia sariti dragelor si pe ea, ca e mai sirena ca mine, pardon! Si mai si spune ca a facut pozele in aceeasi zi...
Eu una am alta problema: mi s-au lasat sanii iremediabil... Stiu, am pretentii...
Citesc de decalotari si apucat de putza si ma bucur ca am fata. ACU ma bucur, ca mai vorbim noi cand o sa imi tremure omuletul in gat ca e la club si nu stiu cand vine...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput