bebelusi nov-dec 04 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
FELIS spune:
RALUCA... sanatate multa la OCHISORI FRUMOSI!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
BITS, DUTZI, multam mult de urari!! si ai vostri sa va traisca si sa fie sanatosi!!!!!!!!!!!!!!
BITS, ce ma bucur ca va mutati la casa!!!!!!!!!!!! Este visul meu de-o viata!!!!! si am sa lupt pentru el!!!!!!!!!!!!!11
KENZO, o sa fie taaare fericit in aerul liber si cu multe jucarii afara, mai ales de tobogan!!!!
RALUUUU, pupam bolnavioara Mamarutza, si ii dorim sannatate, sa se faca bine repejor sa ne traga un zambet cum numai ea stie!!!!!
DUTZI ,, multam de complimente, ne-am rushinat!!!!! ![]()
pozele noastre
try spune:
multumim de aprecieri fetelor.
Alex e in culmea fericirii de cand au venit bunicii. E plimbat si rafatat la maximum, nu mai zis ca e pupat de 5 ori pe minut si e albit tot
.
Miki, si eu am teama asta cateodata. Desi nu mi se pare ca-i dau mult lui alex sa manance, el are o pofta si o foame in el de zici ca nu a mancat de 3 zile. Dimineata, dupa ce la ora 7:30-8 ii dau un bineron de 240ml lapte la 9:30 mananca masa de dimineata. Cand vede ca pregatesc mancarea incepe si geme. Iar cand il pregatesc de masa (pus in scaunel, pus bavetica, etc.) si vede castronasul cu branzica (favorita lui) zici ca s-a terminat pamantul. Geme si se incordeaza de parca vrea sa-i sperie pe toti sa nu cumva sa ne atingem de mancarea lui. La fel face si cand vede biberonul: dimineata si seara. Si mie mi-e teama sa nu se puna suncuta prea tare pe el, ca la ce foame, mi-e ca se pune tot.
Felis, catelusii aia doi se jaoca asa toata ziua. Tati alearga dupa alex si alex dupa tati. Mai noi stie de stai ca te prind si-l apuca un ras si-o chicoteala (chicoteste ca un om mare) si o zbugheste repede prin casa. Cat am blamat eu mocheta asta din casa care e peste tot, e tare buna la plimbarile de colo-colo ale lui alex, ca e moale si pufoasa si ii protejeaza genunchii.
Ia zi-mi ce se-aude cu Italia, ca mai e un pic si intram in sept., mai ai vreo veste?
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
oana69us spune:
M-am luminat...cu N si C. Eu am nascut prin cezariana pentru ca am avut membranele rupte de 48 de ore cu o luna mai devreme si dilatatie 0, iar copilul trebuia scos cit mai repede.
Din fericire totul a decurs OK, dar 6 zile si eu si Ilinca am stat sub antibiotice.
Poze am sa pun cit decurind dar trebuie sa ma luminez cum le pun pe acest site!
Va pup si crestere usoara.
onitza spune:
Buna seara va spunem si noi!!!! Paul doarme de pe la 20.00, a fost foarte obosit, azi nu a dormit in casa, decat foarte putin afara!!!
A facut mutrite la papa, dar tot a mancat pana l aurma, pacalit, bineinteles. AM fost cu tati si niste prieteni in parc, am facut pozite, dar nu cu aparat digital, asa ca asteptam sa developeze cunostintele filmul, dar sa stiti ca nu a crescut foarte mult de ieri de cand ne-a facut PAXELA, poze!!!!

Ma duc sa fac un
, si sa ma relaxez la un masaj din parttea lui tati...![]()
Azi am mancat pizza, am sarbatorit ziua de maine!!! dar de ziua lui tati, vrem sa dam chef!!!!!! nu mai e mult pana joi!!!!! ![]()
Va urez noapte buna!!!!!!
pozele noastre
Otiliav spune:
Paul, sa cresti mare si sanatos, sa fii iubit si rasfatat, mancacios si energic.
si pentru tanara lui mamica!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
klumea_blondy spune:
astazi am avut musafiri pe mama si socrii mei.cand l-au vazut pe rares cu bretonul tuns,au sarit cu gura pe mine de parca cine stie ce facusem!
ca nu trebuia,ca o sa se supere nasa,ca nu o sa mai aiba de unde-i lua motul(de parca l-am tuns zero).degeaba am incercat sa le explic ca nu e decat o traditie si ca nu am de gand sa chinui puiul cu parul ala care ii intra in ochisori,ca aici pe forum am aflat ca multe mamici au procedat asa.
nimic!ei o tineau pe a lor!
chiar imi fac griji acum!
oare sa se supere nasa?ce sa fac?cum sa -i spun ?
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
ionela roxana spune:
Bits felicitari ptr. noua casuta
;
si eu imi doresc acest locru, dar sotul meu nici gand
asa ca.....
Klumea blondy ai o papusa de Rares, mai ales pozele cu motu` si cu clopu`(toate sunt fumoase!!!); chestia cu motu`, eu zic sa le spui socrilor ca cine se supara prea tare, i se va taia nasu` (am glumit fireste!!!), iar tu vorbeste cu nasica, explicai de ce l-ai tuns si mai mult c-a sigur ca va intelege, si daca nu, las` ca-i trece supararea, iar pana la luarea motului mai sunt 2-3 luni, nu?, si-o sa-i mai creasca baiatului perisorul, asa ca fara stres!!!
Onitza
ptr. Paul!!! sanatate, si voua inplinirea visului cu casuta!!!
Roserb sa va fie de bine concediul; bine ca v-ati distrat si mai ales ca s-au simtit bine copii!
ptr. Mihnea!!!
Mikimi, Try lasati copii sa pape cat doresc ei; or sa aiba si perioade de stacnare, si-apoi probabil ca are cu cine semana la apetit, nu?
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
cookie spune:
pentru puiutii care au mai adaugat o lunisoara!
Doamne, ce mai trece timpul...acum avem bebelusi mari...ma tot minunez uitandu-ma la poze...
Raluca, cum se mai simte Maria?
pe nasuc!
Roserb, sa-ti fie de bine concediul, asteptam si poze!
Bits, felicitari pentru casuta!
monica-elizabet spune:
la multi ani cu intarziere pentru bb paul
la multi ani pentru mihnea si rares, sa fiti sanatosi si cumintei

noi de astazi suntem singurei fara tati care a plecat pentru aproximativ 2 luni, deja ne este dor de el...ieri m-a intrebat alex toata ziua de el si ruxi cum auzea tata se uita dupa el peste tot...
miki, l-am cautat peste tot in casa si nu l-am gasit, asa ca daca nu l-am gasit eu sper sa nu-l gasesca nici ea si sa-l inghita
faza mai nasoala este ca nu ma lasa sa-i scot cercelul care i-a ramas in ureche, da din cap rau de tot...am incercat si in somn si tot nu ma lasa...arata ca o hipioata
...am reusit sa-i pun unul din cercelushii noi in urechiusa dar nu m-a lasat sa i-l inchid...si tot asa
...mai incercam
va pup ca de 10 minute zic ca ma duc sa ma pregatesc...vine cineva la mediatie si eu nu sunt gata....
am fugiiiit....sa aveti o zi minunata si bbei cumintei
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos