bebelusi nov-dec 04 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

citesc acusica in urma, ca aud ca v-ati cam facut de cap in lipsa noastra ....(sa zic cine anume??? )

Imi pare rau sa aud ca Marmaruta are diaree! Asteptam sa se faca repede sanatoasa si sa pofteasca sa pape crema de morcov cu orez pe care sa i-o prepare supla mamicuta.
va pup si noapte buna

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MICHE... ce versiune... BETA?... Bine ati revenit si pupici lui Darius (declaratia ta la mine cu nr pe ea)
Scuze.. am vazut ca m-ai cautat pe mess azi, dar eu am fost iesita de la 8.30 la 13.10... Asa ies sambata si duminica, sa doarma tati...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele, am intrat doar sa va salut si sa urez multa sanatate copilasilor bolnaviori.
noi suntem bine,ruxi si-a pierdut un cercelush, dar nu-i nimik ca mai avem o pereche...
pupici si noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

MIKI... vreau si eu pozele facute in IOR !!!!!... Please!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

ONITZA... ... Sa-ti traiasca Paul sa fie sanatos voios si mancacios!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutaree! Mi-a fost tare dor de voi!

Iata-ne si pe noi din nou acasa dupa 2 saptamani excelente de concediu. Copii s-au simtit foarte bine, au mancat si au dormit pe rupte, si s-au distrat de minune. Am fost 3 familii cu 4 copii dupa noi, asa ca am avut si companie!S-au mai certat astia mari intre ei si au devenit niste rasfatati, dar una peste alta a fost tare bine, nici nu stiu cand a trecut timpul.Am avut si o bafta chioara de vreme, la mare toate zilele au fost insorite.

Am mai citit cate putin din urma, voi recupera restul astazi.

Danette, ma bucur tare ca ai revenit, de multe ori m-am intrebat ce mai faceti. Ai o minune de fetita, frumoasa foc!

Try, chiar ca asa ,tuns, Alex are o fata de copilas mare, s-a facut un baietel tare dragut si in continuare iti seamana perfect.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori, noi am reusit sa scapam fara nici o problema in vacanta asta, doar Bianca parca e un pic fornaita, cred ca a stat cam mult in apa la mare.

Revin in curand cu poze.

Andreea, ai inceput serviciul deja?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna dimineata si o duminica superba

am pus si noi niste poze noibroscuta la 9 luni

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Felis, mie nu-mi mai merge nici o versiune!
(multam fain, vedem noi cum facem sa ne intalnim , pana sa pleci in Italia)

e jaleee maareeeee, nu pot primi nici un mesaj offline, folosesc msn messenger pana remediez situatiunea, dar nu prea am "prieteni" pe msn

Roserbitzo bine v-ati intors !!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana69us spune:

Multumim de primire!!!
N-am inteles ceva pe tabel. Ce inseamna N/C?
Ilinca a avut la nastere 2810g si 49 cm si s-a nascut cu o luna mai devreme. Dar a luat bine in greutate si acum are cam 9 kg si 80 cm (sper ca am retinut bine).
Va pupam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Roxana, Miche bine v-ati intors.
Paxela ce mare si voinic s-a facut broscuta ta.
Try mai ce bretonel are Alex.E tare frumusel si cuminte pare.Pai alexander daca il catar la mine in carca imi face freza de zuza-nebuna si arunca cu palaria cat colo...iar tu .cel mai mult mi-a placut mutrica care a facut-o cand il plimba tati.
Felis sunt multe...ti le aduc pe cd
Andreea cu mancarea pasata-bucatele...la noi a fost asa.1 luna juma (de la 6 la 7 si 1/2) a mancat numai pasat fin, dupa care i-am mai nimerit intentionat si niste bucatele mici de tot.La inceput, vreo 2 sapt s-a strambat si se facea ca vomita cand le simtea, dupa care dintr-o data le-a acceptat fara probleme.asa ca mai ai rabdare, va manca si bucatele.
Noi azi mergem sa facem ce stim mai bine..sa nuntim.Am devenit nuntasi de profesie.Asa ca va uram duminica linistita
Monica a pierdut pe afara cercelusul ?sa nu se accidenteze daca mai e in casa...

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput