Dragoste extraconjugala??? (2)
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
zanazanelor spune:
quote:
Originally posted by montanna
Deci: cum rezistam tentatiilor???
Te uiti bine la ele, te gandesti bine ce ai acasa, si apoi treci pe langa ele linistita...
![](icon_smile_big.gif)
Elise spune:
Nu stiu in ce masura subiectul mei e de actualitate pt. Montana... si daca a tinut 1 an "dragostea ei extraconjugala".
In orice caz, in linii mari, asta semnaleaza o problema, una majora, cu ce ai acasa.
Pentru ca, dupa parerea mea, un sau o outsider nu apare intre cei 2 decit atunci cind este chemat, intr-un fel sau altul.
O casnicie se darama din interior.
Nu din exterior.
Nu tentatiile sint problema, tentatii exista la fel pentru toata lumea.
Problema ar fi "terenul" pe care actioneaza.
In contextul in care in cuplu exista necesitati neindeplinite, de orice natura, foarte probabil ca mai devreme sau mai tirziu se va gasi un al treilea care sa aplice o bresha.
Elise
Mia. spune:
Eu vreau sa zic doar atat: desi nu pot afirma ca am un barbat minunat si o casnicie super bla-bla-bla, eu nu am fost tentata de nimeni , never, timp de 8 ani. Si am avut momente grele din belsug in casnicie(ma refer la lipsuri materiale)si m-a enervat barbatu-miu la greu, si totusi nu am avut nici o tresarire de nici un fel ( exceptind actori de film )...Poate m-am atrofiat eu...cine stie?
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
montanna spune:
Ciudat. Cum vad acum, dupa 1 an ceea ce am simtit si trait atunci. Parca nu despre mine e vorba.
Poate v-ati intrebat daca am disparut si cum o mai duc. V-am mai citit si o duc bine. A trecut "tornada" ce s-a abatut asupra mea. Imi este bine, mult mai bine decat inainte.
De ce? In primul rand a mers zicala "ochii care nu se vad se uita". A fost clar atractie, nimic mai mult. Apoi, cred ca sotul a simtit ceva si a adus unele schimbari, in bine. Acum, avem amandoi parte si de tandrete, mangaieri (de ceea ce duceam, in special, eu lipsa) si ne e bine. Mult mai bine decat inainte. Probabil ca nu vedem ce avem langa noi decat cand e prea tarziu sau cand ne inchipuim cum ar fi fara el (ea).
Va pup si va multumesc tuturor pentru sfaturi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
draga mea,montanna,...aceste ispite sint doar niste naluci,sint incercari peste care trebuie sa trecem...tu ai facut ceea ce trebuia sa faci,sa lupti pentru casatoria ta,sa izgonesti aceste naluci din viata ta...ca dupa totul sa se desfasoare intr-o lumina mai clara,sa intelegi de fapt cit de mult iti iubesti sotul,cit de mult merita sa lupti pentru dragostea ta si sa respecti ceea ce D-zeu ne spune"ceea ce D-zeu a unit,omul sa nu desparta"...felicitari,ai dat dovada de intelepciune,si un exemplu persoanelor care se afla in aceeasi situatie cu ceea ce ai trait tu...numai bine,si sa ai parte mereu de dragoste si armonie in familie
iepumic spune:
Montannapur si simplu atat:
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
buburutza spune:
Eu cred ca nu a fost dragoste patimasa ca de era nu mai aveai timp nici sa te intrebi daca e bine sau rau ce faci ai fi iubit fara sa stai pe ganduri.
Un lucru e sigur...ai deschidere sufleteasca spre iubire...cauta si vei gasi.
Succes!
Ramona J spune:
Montanna, multumesc pentru subiect. A fost o lectie foarte buna. Nu am patit asa ceva, sper sa nu fie cazul. Dar macar stiu cum as proceda. Felicitari, vad ca si casnicia ta e mai buna acum.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
doinabita spune:
Ma bucur ca ai reusit sa treci peste asta!Oricine poate sa o pateasca...e secunda aia ...dar trebuie sa reusim sa rezistam tentatiei.Dragoste pentru familia ta a invins!Sa va iubiti mult caci viata e scurta!
bita doina