zgomot in apatament

zgomot in apatament | Autor: ili

Link direct la acest mesaj

transmit intrebarea unei vecine :
De o vreme in apartamentul meu este un zgomot tare cand deasupra mea cu 2 etaje se da drumul la apa,insuportabil.Locatarii nu ma cred,la fel si adminstratorul zice ca sunt batrana si sa ma duc in spital.
ce pot sa fac ? cum si cine masoara gradul de zgomot ?

am auzit si eu ,tevile de apa biriie asa de tare ,incat nu se poate sta in apartament,cum sa fie rezolvva pe cale pasnica ?
ili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

In blocul in care am stat in Romania, peretii cred ca erau facuti din hartie, nu de alta dar mereu auzeam ce fac cei de sus. Daca tocau o vanata eu stiam ce vor manca, daca faceau baie stiam si asta pentru ca auzi cum curge apa si lista ar putea continua. Toata lumea are parte de asa ceva daca nu au izolare fonica, unii sau obisnuit cu zgomotul, altii nu. Singura solutie este mutatul. Sincer nu e nimeni de vina, nici vecini nici nimeni. Asta e viata acolo si nu prea ai ce face daca nu sunt posibilitati financiare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

da asa este,dar numai de vreo 4 luni asa suna tevile parca se bombardeaza,fluiera...
ceva s-a intimplat cu instalatia de apa ,si zgomotul nu vine direct din apartamentul de deasupra, ci de la etajul mai sus cu unu.
cu zgomotul obisnuit tanti e obisnuita,totdeauna a locuit in bloc

Mergi la inceput