Bebelusi de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Am intrat sa va spun ce facusem la spital cu Delia insa randurile Corneliei m-au lasat fara replica...Nu pot crede ce s-a intamplat...Duminica trecuta ne-am intalnit in parc si o admiram cat de frumoasa putea fi Demi...Uneori caile Domnului sunt chiar de neinteles...Iti bucura sulfetul si-ti lumineaza viata cand iti daruieste un copil,il simti cum creste in tine,ii vezi primul suras si ii auzi glasciorul ca apoi in clipa urmatoare sa-ti intunece viata pentru tot restul zilelor tale,lasandu-te prada disperarii...
Nu este drept...este oo pedeapsa prea mare si o povara greu de dus pentru o mama...
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca alaturi de El...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
Baita din cada mare
"Nu merge inainte mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Cutremuratoare veste, Cornelia. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a spune ce simte oricare mama in astfel de momente. Dumnezeu sa o odihneasca pe fetita si sa o faca ingeras sa-i pazeasca pe copiii nostri si sa-i dea putere mamei sa mearga mai departe chiar daca in sufletul ei va fi doliu toata viata. Eu sunt cu Cristina in brate, o strang tare si plang.............
pentru micuta

Laura si Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ufff, aseara am citit povestea tragica a Monicutzei de la Iulie-August, acum asta a lui Mamanati, m-am terminat de plins la amindoua. Dumnezeule mare, de ce?! Erau doar niste ingeri nevinovati si fara pacate! Acum sint ingeri de-adevarat...

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ce veste ingrozitoare Cuvintele sunt in plus.
Ma rog pentru parinti sa fie tari!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Astazi 24 ii uram LA MULTI ANI! Alexiei Ioana (Monu). Sa cresti mare printesucă...

Gabitza si eu am citit povestea Monicutzei tot ieri si nu ma mai opream din plans... Iar cat despre fetitza ne rugam pentru parinti sa treca peste momentul asta dificil!.. Off

Astazi masurati-va si dati-mi coordonatele pentru listutza, ca o voi afisa dupa-amiaza.

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Citesc si ma cutremur...
Nu de putine ori mi-a trecut prin minte intrebarea - prosteasca credeam eu - "ce as face daca s-ar intampla ceva cu Maya?". Un raspuns este imposibil de dat...numai gandul asta imi sfasie sufletul.... dar uite ca orice este posibil.... orice cuvant este de prisos, nu cred ca exista ceva pe lumea asta sa aline durerea unei mame care isi pierde copilul... Ma rog sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta nenorocire si sa-i sadeasca din nou speranta in suflet!

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Mai fetelor am gasit ceva poze de-ale Melissei fata Tinei, poate vreti sa le vedeti!

http://community.webshots.com/user/mamanati77

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cutremuratoare veste. nu cred ca exista cuvinte pt o astfel de tragedie.

astazi este ziua noastra. bb a facut 3 luni. este un copil cuminte caruia ii place sa rada si sa gangureasca.nu cred ca ne putem imagina viata fara ea.

pana la urma am vorbit cu dr si mi-a dat ca antibiotic azitrox si mi-a spus ca o pot alapta in continuare. sper sa nu fie probleme.

multumim pt urari
va invitam la poze

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos
monu si alexia ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Salutare fetelor, uite ca am reaparut si eu dupa o groaza de timp, nu pot spune ca am avut mari probleme, dar asa mi se intampla mie, in loc sa ma odihnesc dau zor sa le fac pe toate, si uite asa am ajuns la epuizare si am cam ramas si fara laptic, adica ii mai dau cam o masa pe zi din lapticul meu..dar lasand astea la o parte.
nu pot sa cred ce tragedie s-a abatut asupra Monicutzei si Nataliei, o astfel de durere nu trebuie sa se abata niciodata unei mame, si mai ales celor care isi adora copilul si il iubesc inca de la stadiul de bob de mazare....am plans si mi-am pus intrebarea cum de poate Dumnezeu sa lase asa ceva sa se intample....ma doare pe mine ce li s-a intamplat, si ma intreb cum de poate sufletul lor sa mai reziste, cum ar mai putea rezista cineva in fata unei astfel de drame? cum faci fata durerii? Doamne, ma cutremur! Nu e corect!
Ma rog pentru cele doua sufletele luate prematur din bratele mamelor lor. Fie ca ingerii sa le vegheze!

Pozele noastre

Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia - 26.06.2005

Mergi la inceput

Asadar iata listuta... Cine vrea sa mai adaugam sa-mi spuna!

G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii

Aici am inceput la 13.07.2005 (cred)!

Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg, T 71 cm, B 89 cm, target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 56, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport

Aici suntem acum!

Beatriced: G 59 (-1), T 71 (-3), B 82 (-7), S 93
Carolinah: G 64.5 (-2), T 69 (-2), B 86 (-3), S 96 (-1)
Androix: G 86.5 (-1.5), T 97 (-1), B 107 (-1), S 114(-1)
Olga Tarziu: G 66, T 72 (-3), B 80 (-4), S 102 (-3)
Gusta: G 65.5 (-1.5), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 57.3 (-1.7), T 75 (-2), B 88 (-1), S 95 (-1)
Androix: G 87 (-1), T 93 (-5), B 107 (-1), S 112 (-3)
Andreea.a: G 56, T 75 (-1), B 80 (-1), S 95 (-1)

Eu am mai dat un centimetru de la burta, dar atat! Hm...
Ieri am intrebat profesoara de bodytoning cand o sa dau cele 5 kg care le am acum si mi-a zis ca nu se pot da jos atata timp cat alaptez pentru ca, corpul produce grasimi pentru laptic si daca fac sport oricum corpul consuma niste calorii iar cele 5 kg de acum sunt depozite de grasime. Si mi-a zis ca dupa ce termin cu alaptatul le dau imediat jos... Hm... asa sa fie!

pupici

Mami de Alex mâncăcios

Beatrice

Mergi la inceput