Bebelusi de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Corni, nu pot vedea pozele de la botez...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Corni, ne-ai dat linkul la poze asa cum il vezi doar tu de acolo de unde intri tu logata si pui/modifici pozele. Ca sa-l vedem si noi, trebuie sa ne dai linkul asa cum apare din pagina principala a userului tau de la Webshots.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Va mai scriu, ca sa nu ne uitati. Abia mai am timp sa va citesc din cand in cand.

Copiii mei nu dorm ziua! (Stefan doarme doua reprize de max. jumatate de ora). Ma terorizeaza si nu mai am timp de nimic. Si ma chinui si sa ii adorm seara. Ieri de la 9 la 12 am avut concert pe doua voci. Alergam dintr-o camera in alta. Intr-un final, cand simteam ca cedez, a reinceput Stefan sa urle si Maria, f. serioasa, spune: "Nu e cuminte deloc Stefan asta! Nu ii asculta pe mami si pe tati. Nu face nani" . Probabil, satisfacuta ca Stefan e mai obraznic decat ea, a adormit. Imediat dupa asta, avand timp si brate doar pt. el a adormit si Stefan.

Stefan mananca la fel de putin, max. 650 ml/zi. Sunt curioasa cat a crescut sapt. asta. E destul de stupid sa ma plang, pt. ca intre timp a facut 7 kg.

AM inceput si noi cu suculetul d epiersici de 4 zile. Nu e deloc incantat. Cu lingurita nu vrea deloc, cu biberonul mai inghite ceva. Nu ma grabesc. Astept merele romanesti bune, apoi o sa ii dau si portocala, dar dupa 4 ,5 luni, ca sa nu am surprize. Nu am vrut sa ratez piersicile, din cauza asta am inceput. Piureurile si legumele le las pt. mai tarziu.

Pt. ca nu am mai scris de mult, nu stiu ce sa mai spun. Mi-au cazut ochii pe ce a scris Nelia. Eu sunt sigura ca are legatura cu sosorea Tudorei in familie. SI eu am avut mari probleme cu MAria (nu au incetat, dar parca e mai bine). Ea a fost mereu un copil cuminte, dar acum ma aduce la disperare. La noi e si varsta d edoi ani la mijloc, asa ca ma asteptam la asa ceva. Eu ma gandesc serios sa o duc la un psiholog. Pe langa crizele astea au reaparut temerile nocturne, amplificate. Are o imaginatie... Nici nu ii mai dau carti de povesti sa se uite pe ele, ca viseaza personajele noaptea.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Meeeey, Lucas, io nu ma mai joc asa! Vrei sa ma inverzesc de ciuda? Nu-mi sta bine cu verde la fatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

io cu alea declar deschis ma joc si eu.
si swings, si toate alea multe, multe.
daca stie cineva daca are mag. in europa, poate daca comandam??!!!
hi,hi in Romania! hai ca am inceput sa am halucinatii.

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu nu ma mai uit la jucarii!!!!!! E primul subiect pe lista certurilor in familie . Si zau, ca mai mult pentru mine le vreau . Imi amintesc de perioada cand selectam cate un produs de pe fiecare pagina din Neckerman .

Loreen, nu am inteles nimic. Are ceva Delia? Sa ne spui si noua rezultatul testului.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Buna ziua tuturor! N-am mai avut timp sa scriem aici, dar speram sa recuperam de acum incolo. Am o intrebare pentru cele care iau Exluton- voi cum faceti? Luati o folie si dupa ce se termina faceti pauza sau luati tot timpul, fara pauza intre folii?

puuuup

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Inesuca, se iau in continuare, fara pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mooooooaaaaaaaaaaaaama, lucas!!!! azi chiar am umblat prin magazine dupa una-alta. m-am enervat bine. slaba piata. scumpe si putine. sa vedem la babyexpo ce gasim.l am zis eu ca nu mai merg, dar vreau jucarii pt ema.

o minune

Mergi la inceput